Reklama

Reklama

Purple and Brown

(seriál)
Velká Británie, 2006, 1 min

Obsahy(1)

Složitý příběh a pečlivě vygradovaný humor - tak tím tento 'seriál' opravdu neoplývá. Jedná se o minutové skeče, kde Fialový a Hnědý (jakási stvoření, která se vývojově zarazila někde na cestě mezi hrudkou hlíny a odpadním produktem zažívacího traktu) prožívají svá neobvyklá dobrodružství, jejichž tématika je až podezřele často ryze fekální. (havLord)

(více)

Recenze (29)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Jak napsal masr: fekální humor občas proložený humorem, který by se chtěl podobat Happy Tree Friends, ale bez krve. Naprosto stupidní animák, který může svou prvoplánovostí pobavit snad jen lidi s první signální, ale ničím jiným. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem: "ÚLET". Imbecilní dobrodružství dvou hroud plastelíny, jejichž IQ je vysoké zhruba jako IQ ... eh... dvou hroud plastelíny. Komika seriálu spočívající v tom, že hlavní protagonisty podělá racek nebo že se rozpadnou v důsledku plastelínové lepry ... a zároveň jim přijde všechno ohromně veselé. Seriál Purple nad Brown představuje plně funkční animovanou grotesku, která dovádí výraz "demence" k vybroušené dokonalosti. Zkrátka ono je to tak neskutečně blbé, až je to geniální. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Když se modelína směje tomu, že jí pravě něco prolítlo břichem, tak dostávají nějací uživatelé záchvaty smíchu. Hlavně ať si to nějací uživatelé nepouštějí někdy na veřejnosti! To by jste se tam uchechtaly k smrti! ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

neskutečně dementní a dětinské skeče o dvou tlemících se hrudkách hlíny, u nichž jsem se čas od času opravdu od srdce zasmál. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

V správnej chvíli a správnej nálade, keď vás to prekvapí alebo ste s dobre pod vplyvom, najlepšie s kamošmi, dokáže títo plastelínoví dementi dosahovať vrcholov rozkoše. Inokedy ani nie... ale v každom prípade majú správny prístup k životu! ()

Idego 

všechny recenze uživatele

Některé díly jsou naprosto dementní a bez pointy, jiné naprosto dementní s pointou a všechny jsou naprosto dementní a neskonale vtipné :D ()

prasacimor 

všechny recenze uživatele

Tak keby boli ľudia aspon z tretiny tak v pohode ako týto dvaja týpci, na svete by neboli žiadne problémy(: Geniálna záležitosť, ktorú nemusí pobrať každý. No ten komu sa to podarí, ma o zábavu postarané. ()

masr 

všechny recenze uživatele

79 % na ČSFD?? Pro seriál založený na extrémně debilním a navíc ještě stokrát provařeném orálně-fekálním humoru? Pro rychlou orientaci ohledně úrovně tohoto seriálu doporučuji díl se žvýkačkou (Bubblegum) a díl příznačně nazvaný Burping and Farting (Krkání a prdění....). Zajímavá je pak už jen otázka, jak tenhle extrakt idiotského humoru mohli zplodit Britové... ()

Reklama

Reklama