Reklama

Reklama

Murder Party

Trailer

Obsahy(1)

Blíží se Halloween a Christoper, který je typickým samotářem, tentokrát chce strávit svátek ve společnosti. Dostává pozvánku na tajemný mejdan, který jak si myslí, je obyčejnou párty v maskách. Ukazuje se však, že mejdan je v ponurém sklepě a hosté milují prapodivná mučící nářadí. (LIVINGDEAD)

Recenze (18)

wampire23 

všechny recenze uživatele

Žiadna sláva, ale ani neurazí. Je to síce lacné ako taiwanské hodinky, ale vraždiaca 20-minútovka je celkom zábavná. Možno keby spravili radšej krátkometrážny film, mohlo to byť oveľa lepšie. Takto ostáva zábavných len pár minút a väčšinu filmu sa človek nudí. 50% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Komediální horor, jehož převážná část je spíše konverzační a opravdu zaujme a pobaví jen zřídka, nicméně kratší druhá část (závěrečná) nastoupí s až nečekaným masakrem a zvyšuje celkové hodnocení. Na začátku je dokonce znát snaha o navození nějaké atmosféry, která ale upadá hned poté, co se film zaměří na tu skupinku pomatenců. Existují mnohem lepší horory i mnohem lepší komedie (i komediální horory), nicméně Murder Party zkusit můžete, žádná tragédie to není. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Stupidní, nudný blábol se sedmi herci v jedné místnosti. Podotýkám s nesympatickými herci! Film byl ztrátou času a celkově mi znechutil den a náladu. ODPAD odpadů! OBSAH FILMU : Blíží se Halloween a Christoper, který je typickým samotářem, tenokrát chce strávit svátek ve společnosti. Dostává pozvánku na tajemný mejdan, který jak si myslí, je obyčejnou párty v maskách. Ukauje se však, že mejdan je v ponurém sklepě a hosté milují prapodivná mučící nářadí. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Což o to nápad to nebyl nejhorší. Nemůžu se ale ubránit dojmu, že z téhle hororové komedie se dalo vytřískat daleko víc. Ale beru v potaz, že šlo o prvotinu a hlavně vím, že Jeremy Saulnier umí i něco víc, protože třeba takovej jeho Green Room(2015) se mi líbil. Tohle je jen za 2hvězdy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu jsem byl lehce na rozpacích. Samotná myšlenka nebyla zas až tak špatná, očekával jsem další solidní halloweenský slasheru, ale prvních padesát minut to vypadalo na dosti nudnou konverzačku s pár vydařenými vtípky a situacemi, z nichž ovšem některé až nechutně zaváněly trapností. Zvláště když mi byla většina postav krajně nesympatická a ani hlavní hrdina moc kladných bodů zrovna nepobral. Komediální prvky zde jasně převyšovali ty hororové a bohužel ne vždy se u nich divák zasmál.    Zvrat ovšem přišel s užitím drog a následnou závěrečnou dvacetiminutovkou. Na řadu přišlo několik humorných situací (vlkodlačí maska a oheň, zfetovaný pes) a finální krvavý masakr drtivé většiny zúčastněných. Ten probíhal opravdu raketovou rychlostí, až jsem si nebyl jistý, jestli nekoukám na jiný film než doposud. Počet přeživších se ztenčil na minimum a to nás ještě čekalo přesunutí na jiný mejdan a další krvavé orgie. I když je pravda, že se většina důležitých okamžiků, odehrálo mimo záběr kamery. Umělá krev ale stříkala na všechny strany.    Dá se zde ovšem narazit i na hromadu věcí, u kterých si budete klepat na čelo nad jejich stupiditou a že jich tu nebylo málo. Jistě zaujme motorová pila s prodlužovačkou na elektřinu, nechtěná proměna na vlkodlaka či úvodní smrt. Míra černého humoru však nebyla taková, aby přebyla všechny zápory, které nám tento film nabídl. 40% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na tak krátkou stopá je to neskutečně ukecané. Ze začátku mi to ani nevadilo, protože herci byli celkem v pohodě, ale to se celkem rychle změnilo a po skupinovém požití drog začalo být blábolení natolik nesnesitelné, že jsem to chtěl vypnout. Nicméně v posledních se film rozjel a došlo na pilu, sekeru i originální proměnu ve vlkodlaka. Nicméně tu pachuť z předešlých minut to bohužel nevymazalo. 40% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Murder Party“ v sobě má trochu víc, ale z mého pohled ani tohle nestačilo. Je zde celkem fajn černý humor, ale není zde snad ani jedna scéna, u které bych si řekl, že to bylo vlastně hodně super a že jsem se u ní bavil. A takový je i celý film. Prostě něco, co vás nenadchne. Třeba to i dokoukáte do konce, nebudete na film ani moc nadávat, ale nakonec zjistíte, že vám to nic nedalo. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Jednak si režisér vzal na seba príliš veľké sústo a pokúsil sa vytvoriť niečo načo zďaleka nemal. Slasher komédia sa mu vôbec nevydarila a mala iba niekoľko svetlejších momentov. K halloweenským filmom počas dnešného dňa ma naviedol nielen najlepší filmový znalec ale najmň najväčší priaznivec Halloweenu, ktorého poznám. Dúfam len, že ďalší výber počas dnešnej halloweenskej noci sa mi vydarí podstatne viac. ()

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Vítěz Slamdance Film festivalu pro rok 2007, na světové filmové databázi hodnocení 7,1 při 147 hlasech.....Hlavní důvod proč se na film podívat, zvláště pokud se jedná o horor natočený v dnešní době, kdy hroroy většinou stojí za.....Děj: Osamělý policista najde na chodníku dopis, ve kterém je pozvánka na halloweenskou party, rozhodne se zůčastnit, vyrobí kostým a dojde až na místo kde se má zábavná párty konat, byl to však velký omyl. Žádná zábava, ale skupinka umělců v čele se sjetým bossem, která se rozhodla použít násilí a vraždění jako prostředek vrcholného umění. Dojem: Film je to opravdu zvláštní, působí dosti amatérsky, přesto však zaujme určitými prvky, "vraždící umělci" se chvílema chovají a dělají věci jako úplně normální lidé, vedou zajímavé debaty, hrají hry (jaká je tvoje oblíbená barva, modrá....). Z počátku slibně vypadající, čekáte co se stane, prostředek vyplňují pouze debaty a žvásty a na konec se to přeci jen rozhoupe a nastoupí krvavé scény, které by už asi nikdo nečekal. Komediální prvky jsou také znát, například je zde chlap, kterému se nechtěně připeče maska vlkodlaka na obličej, pobíhá s motorovou pilou po střeše a v druhé ruce drží svinutý kabel, jelikož je jeho motorová pila na elektřinu atd.... ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film natáčel někdo postižený případně retardovaný nebo nejspíše kombinace obojího jinak si nedokážu vysvětlit důvod proč něco tak tupého a stupidního vzniklo. Chtěl jsem horor místo toho jsem dostal film ve, kterém je jeden chlápek zavřený ve skladu s cca 7 magory a 1 psem a řeší se zde černoši případně to, že se oběť jednou pokadila na svatbě (v tom měl být asi ten humor) pak se zfetují a hrábne jim a pozabíjí se. Herci jsou příšerní a kdyby si někdo odskočil v Americe a našel tam bandu bezdomovců případně do nějakého psychiatrického ústavu pro mentálně choré věřím, že by to zahrály lépe a scénář pravděpodobně neexistoval jak jinak si vysvětlit scény kdy chlápek uniká před druhým chlápkem v půlce se zastaví a vymočí se nebo scénu kdy oběť uteče do skladu s nářadím pak z něho vyleze a místo, aby se ozbrojil hodí po útočnících pouze jakési plasty. 5 procent za jednu scénu, která je tak blbá až mě rozesmála kdy oběť utíká a chce po civilistech zavolat policisty nebo půjčit mobil a na schodech potká chlápka oblečeného v kostýmu mobilu a dalších 5 procent za tu kočku, která předvádí největší herecký výkon v celém filmu a za název pily bezbolestná (narážka na Predátora) . P.s. ta fotka na obalu s těmi motorovkami tam ani není. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem sušil hodně dlouho a když jsem ho letos našel na pár seznamech best of halloweenských věcí, konečně jsem do něj šel. A nic moc, no. Začátek je docela stylový, ale pak to najednou začne upadat do čím dál většího chaosu. Postavy se mezi sebou vybíjejí s mrzkou motivací, k čemu motivace není, tam nastoupí náhoda, případně šílenství, a jak nahodile to začne, tak nahodile to skončí. Vtipné to moc není, některé charaktery jsou vyloženě otravné a žádný velký masakr se taky nekoná. A i ten závěr, co někteří uvádějí jako plus, je příliš natahovaný a náhodný. Tohle vidět nepotřebujete, další režisérovy filmy jsou kvalitativně úplně jinde. ()

HappyDeath 

všechny recenze uživatele

Jakože nic extra, ale má to své dobré stránky. Škoda, že to není ještě kratší, je tam pár hluchých míst a zbytečných scén. Je to prostě tak blbé, až je to dobré 😀 Ale já osobně bych nechal začátek a konec. Pak by to bylo čupr. ()

Alisha666 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek je prostě jen pro fajnšmekry, takže pokud nejste zarytý fanda béčkových, céčkových a déčkových hororů, tak nic. Za mě dobrý! ()

Pauele 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku trochu nuda ale k záveru sa film dobre rozbehne. Neviem ako by som hodnotil keby som to videl kdesi na monitore počítača bez správnej festivalovej atmosféry chladeným pivkom v ruke a kopou nadšencou okolo seba. Takto musím dať nekritické 3. ()

Reklama

Reklama