Reklama

Reklama

23:59 Krvavé minuty před půlnocí

Trailer

Obsahy(1)

Mladý a nadějný zpravodajský kameraman Aaron Dougerthy je na vrcholu kariéry. Jeho reportáž o podezřelém z vraždy dvou dětí se má stát senzací roku. Náhle se však jeho život ocitá v naprostém chaosu, když se ráno po bujaré oslavě probere uprostřed polí a nepamatuje si události posledních 24 hodin. Aaron se dostává zpět do města a zjišťuje, že jeho reportáž může být zinscenovaná, a začíná znovu hledat pravdu. Po další ztrátě vědomí se Aaronovi stane velmi zvláštní věc. Objeví, že se nyní nachází v čase o jeden den dříve! Události se právě odehrávají přímo před jeho očima. Ale tentokrát může Aaron zabránit tomu, co se má brzy stát. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Vlkodlak13 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem jako více už dřív sehnal když se rozprodávaly video půjčovny. Film je to zajímavý, akorát je celkem zdlouhavý a občas jsem si říkal, co tím chtěl režisér říct. Ze začátku to byl normální film, který se poté zpomalil v průběhu té párty, ale zase se to celkem vyrovnalo, když se objevil z ničeho nic uprostřed pole, to byl celkem zajímavý obrat. Ovšem se to ale začalo opět zpomalovat. Ano, je tam dobře vidět jak se chovají reportéři, jaké je jejich uvažování, je tam i zajímavá zápletka, která se ukáže jako spiknutí ve vyšších kruzích, jen je to bohužel natočeno poněkud nešťastně. Za propracování jsem chtěl dát jen 3-4 hvězdy, ale ke konci to režisér zachránil a konečně to začalo dávat smysl, i když nebyl vysvětlen ten časový skok Aarona, což vnáší do tohoto filmu trochu originality (ne vše, co se nedá normálně vysvětlit a i ve filmu není vysvětleno znamená nějaké mínus), za ten konec jsem se rozhodl dát 4 hvězdy, ale poté jsem viděl v začátku titulků, že to bylo někomu věnováno, tak jsem se rozhodl dát plný počet. I když je film nepovedený, ale je někomu věnován, je to hezké gesto, které si zaslouží ocenit. ----- Pro ty, kteří rádi zkouknou něco originálního, kde není vše nahněno na efektech, tak film doporučuji. Ovšem je tu ale ještě jedno mínus, za které už režisér nemůže, a to je český dabing, je sice dost amatérský, ale překnosnout se to dá. I za to vše, je to pěkný film, který není na škodu shlédnout. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Poměrně neznámý, ale povedený thriller o kameramanovi jedné tv, Který mu se podaří uhnat domělého pachatele. Za což je všude chválen. Jenže druhý den, když má točit s ním soud. Se probudí kdesi v poli a neví jak se tam dostal. Kdž se dostane domů, zjistí, že už je dávno po soudu, před budovou zastřelí podezřelého. Je zato téměř vyhozen, pak zjistí další případ smrti malého kluka a myslý si že je mezi tím spojitost, ale despotická šéfka to odmítá odvýsílat. A pak se opět ocitne Aaron opět na poli, což je docela k vzteku a zase neví proč, tentokrát se dostane domů ještě dív než zastřelí podezřelého a on je u toho a zabrání tomu. Je z toho zmatený, postupně od podezřelehé zjistí, že on je neviný a že v tom je jen vysoká politika. Když to řekne šéfové, tak ta ho vyhodí, nebot mu je jasné, že ona o tom ví. A on jede zachránit kluka, který má zanedlouho zemřít, což se mu podaří, ale za cenu..... Opět tu máme příklad o tom jak jsou novináři a reportéři schopný, pro senzaci udělat cokoliv. Jako supy. ()

Reklama

Jarmila68 

všechny recenze uživatele

Také jsem si film pustila náhodou(z nudy)a byla jsem překvapená:-)mile,čekala jak to skončí a prozradím že je to ze života kdo chce a udělá dobrou věc nemusí být nutně oceněn ba naopak,ale ten pocit mu nikdo nevezme!!!Bohužel strach, pohodlnost a sobeckost je až na prvním místě většiny lidí a tak hrdinové vymírají alespoň ve filmech je vídáme.... ()

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Hned po přečtení obsahu jsem si tento film okamžitě z nadčením pustil. Hned po tom co jsem se prokousal celým filmem tak jsem si řekl: "WTF?" O tom že Bailey tu roli "zahrál" dobře nebo špatně se nedá vůbec diskutovat protože podle mě to byl děs a hrůza, nejenom že je mě nesimpatický hned od pohledu ale i celkový dojem z filmu je pouze špatný, ale odpad si to nezaslouží... no i když... ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Film jsem dostal jen náhodou. Ani jsem si ho nechtěl pouštět. Říkal jsem si, bude to béčková a možná ještě větší blbost. Pustil, a ejhle... zíral jsem na to se skoro zatajeným dechem až do konce. Příběh o spiknutí lidí v nejvyšších patrech, kteří se snaží křivě a cíleně obvinit nevinného, ze zavraždění a zneužití zatím dvouch dětí v zájmu politické kampaně. U všeho je vždy kameraman Aaron, který má vždy před půlnocí výpadky paměti a poté se probere uprostřed pouště. Pak, když ztratí svojí reportáž a místo, se opět vrátí dopředu před ty výpadky, jako kdyby se nic nestalo... bohatší však o ty informace co budou následovat... a tak se všemu postaví, i když ho to možná bude stát více jen než místo... Normálně bych dal za tři, jenže za překvapení kvality o hvězdičku více. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve státě Colorado, konkrétně ve městech Denver, Byers a Wheat Ridge. (Terva)

Reklama

Reklama