Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Britský sci-fi seriál nové doby, který si bere na paškál hlavně Británii jako takovou... v éře meziplanetárních vztahů. Posádka lodi, kterou tvoří charizmatický komandér Chris Hendersson, přísný první důstojník York, dále diplomatická - leč mírně panikařící Teal, věčně veselý navigátor Vine, mírně "zpustlý" technický důstojník Jeffers a "vylepšený člověk" Sandstrom tak potkává rostodivné světy s osobitými zvyklostmi, či případně bojuje s nepřátelskými flotilami ale hlavně... reprezentuje britská zájmy v měnící se galaxii. (ČSFD)

(více)

Recenze (12)

burina 

všechny recenze uživatele

To boldly go where no Englishman has gone before. ...Posádka plná stroskotancov a lám háji britské záujmy v nekonečnom vesmíre. Skvelá paródia na Star Trek a jemu podobné seriály ako aj všetko britské. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Docela vtipný seriál, jenom škoda, že ho ukončily po dvou sériích. A ty mají ještě každá jenom 6 dílů. Mohl to být docela slušný následovník červeného trpaslíka. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na Red Dwarf, Hyperdrive se neopírá o excelentní konverzační humor, je mnohem víc podobný pošahanému Lexxu. A ani tak nejde o postavy, které jsou ještě relativně při smyslech, to realita kolem nich jim dává co proto. Humor je suchý a občas hodně černý, takže nemusí sednout každému. Já jsem se chytal hlavně když sklouzával do absurdity. Což je naštěstí docela často. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Pokud se clovek dokaze oprostit od srovnani s "RedDwarfem", muze si uzit porci slusne podivne zabavy (trosku bych to prirovnal treba k Garthovi Marenghimu. Musite na to mit proste naladu...). Nejlepsi byla bytost Sandstrom a jeji zpusob ovladani kosmicke lodi...to jsem jeste nikdy v zadnem sci-fi nevidel, a opravdu se mi to libilo...Tez me dobre pobavil dil s vesmirnou plachtarkou, kterou predvedla Sally Phillips... :-) 4- ()

Rose.Tyler 

všechny recenze uživatele

Hyperdrive NENÍ slabší kopií Červeného trpaslíka! Je třeba oprostit se od srovnávání a brát tenhle britcom takový, jaký je - satirický, praštěný, neuctivý... První série: 3 *, druhá série: 4 - 5 *. S2E1 - absolutní skvost! Stojí za to, slyšet Mirandu Hart a Stephena Mangana zpívat hymnus agnostiků: "I've got a vague feeling inside of me - a hazy spirituality. It fills me halfway, but not to the top. Empirical reasoning makes it stop..." ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Možná to bylo mým přílišným očekáváním, možná jsem se na to dívala ve špatné chvíli. Hlavní ale je, že pro mě Hypredrive prostě nemá ten správný drive. Ale pro všechny co váhají - neváhejte, určitě to není ztráta času. ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Skvělý britský seriál, který přináší další várku suchého černého humoru. Tentokráte na palubě britské vesmírné lodě, která se za každou cenu snaží navázat první kontakty s každým druhem, i nedruhem, na který po cestě narazí. :-) ()

Uesbe 

všechny recenze uživatele

Oproti staručkému Quarkovi je to proste ťažkopádne, ale stále je to tradičný britský špás. VO VESMÍRE ! ()

melo.d odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál, který přináší várku něčeho suchého, ale humor to není. Víc než jeden díl fakt nezvládnu. ()

Reklama

Reklama