Reklama

Reklama

Hotel Chevalier

  • Francie Hôtel Chevalier
Krátkometrážní / Drama / Romantický
USA / Francie, 2007, 13 min

Obsahy(1)

Do hotelu za mužem přichází jeho přítelkyně, od které utekl. Setkávají se oba v okamžiku, kdy již začínají oba toužit po tom druhém. Barevně naladěná romantická komedie představuje první část filmu Darjeeling Limited. (Schobul)

Recenze (130)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Prdelka Natalie Portman je doslova umělecký dílo a byla by chloubou každý národní galerie po celým světě. Já bych ty čmáranice z těch galerií vyhodil a vystavoval bych tam povedený ženský zadky. To by asi chlapi houfně opouštěli fotbalové stadiony a trávili svůj veškerý volný čas v galeriích. Já bych tam dělal rovnou hlídače s nonstop službama. Natálčin zadeček bych samozřejmě dal do Louvru na místo Mony Lisy, stejně už tu krávu všichni viděli, kromě Bushe a ten si navíc myslí, že se jedná o sochu. Na Natálčin zadeček se totiž opravdu kouká mnohem líp než na ten dementní úsměv. V tomhle před filmu ještě navíc k té Natálčině prdelce hraje suprácká hudba a povídají se fakt výživný řeči. 13 minut strhující podívané bylo u mě ještě zvýrazněno, že Natálčina prdelka, mi hrozně připomněla nejmenovanou prdelku, nejmenované jihočesky...... no já bych jí klidně i jmenoval, jen mám strach, že pak by mě nejmenovaná jihočeska i se svou nejmenovanou prdelkou kopla do mého nejmenovaného orgánu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pshimi byl tímhle mini-dílkem okouzlen. Teda okouzlem zadkem hlavní představitelky, Natálky Portmanové, a nevěřím, že dokázal potom sledovat něco jiného, nebo mít oči zaměřené někam jinam než na onen bod G. Na Hotel Chevalier se ale i tak hezky kouká, hlavně se mi na něj hezky kouká, protože v něm hraje opravdu hodně hezká francouzská muzika, která se do něj neskutečně hodí. Přirovnal bych to tak nějak k muzice, kterou slýcháváte ve výtahu luxusního hotelu, takhle to všecho hraje v jednom z pokojů hotelu, který si za prvé dává za úkol nabrat romantickou podívanou příjemným nezávislým směrem a taky se mu to hezky pěkně podařilo. --- 65 % --- ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Dárek, od Wese Andersona, všem obdivovatelům Natalie Portman, který je zabalen ve velmi chudém provedení a doufá, že vám postačí třešnička schovaná uvnitř v podobě "nahého" těla oblíbené herečky, která zažívá své první svléknutí před kamerou. Jednou to přijít muselo, ale rozhodně to mohlo být stylovější... ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Wes Anderson .. Natalie Portman patří k nejcudnějším herečkám, i když se rozhodně za tělo nemusí stydět. Wes Anderson, režisér převelice podivínských, pazvláštních a na můj vkus až hloupých filmů, jí poprvé nechal před kamerou svlékat. Jenže (částečně) svléknout a vidět nahou jsou trochu rozdílné věci, jak je v tomto kraťasu z hotelového pokoje vidět. Těch několik záběrů je pořád velice cudných, maximálně holý zadek nebo záda a ten jediný, kde je Natalie pouze v ponožkách z profilu umístěná do rohu záběru je asi desetivteřinový. Ale některým novinářům to na pokřiky typu "úžasná reklama" a poslintávání zjevně postačí. Jestli potřeba vzniku celé této ochutnávky, mající lákat na nový film Andersona (jehož styl a práce s kamerou je jasně čitelná) bylo zmíněné krátké "potěšení," je to jeden z nejslabších záměrů. Mohl navíc přinést mnohem více. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Koľko tu už kurva si?“ – „Neviem.“ – „Viac ako týždeň?“ – „Viac ako týždeň.“ – „Viac ako mesiac?“ – „Viac ako mesiac.“ – „Koľko to stojí?“ – „Asi 850 miliónov eur.“ – „Koľko tu ešte budeš?“ – „Koľko tu budeš ty?“ Výnimočný krátkometrážny „pred-film“ výnimočného Wesa Andersona k výnimočného celovečernému filmu Wesa Andersona DARJEELING S RUČENÍM OBMEDZENÝM (100%) dokazuje, že ak patríte v súčasnosti k jedným z najoriginálnejších rozprávačov (nielen Hollywoodu), môžete ľahko s dvoma hercami a jednou hotelovou izbou vytvoriť malé veľké dielo. Nepopieram však, že vyložene nadšené pocity pramenia i z toho, že Wesa Andersona pokladám za umelca, akého svet ešte nevidel a zamiloval by som si od neho aj kraťas o muche. Kino Považan 2008 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Anderson to sice vydava za prvni cast Darjeeling, ale v podstate to s tim nijak zvlast nesouvisi a videt to pred Darjeeling fakt nutny neni. Jinak se tady nic moc nedeje, ono taky co provest behem deseti minut, ale tady je proste jasny lakadlo naha Natalie, myslim, ze ani z jinyho duvodu to Anderson netocil, je sice fakt, ze vlastne nic neukaze, ale ty tri hvezdicky jsou jen za ni. ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

V jednom testu, kterému náš ročník podrobili naši pedagogové, mi vyšlo, že myslím z osmdesáti procent jako chlap. Ovšem na to, aby mi svlečená Natalie Portmanová stačila ke štěstí, je těch procent zřejmě pořád ještě málo. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Jako lákadlo na Darjeeling Limited tenhle kraťas funguje. I když za to může hlavně prdelka slečny Portman. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Příběh o ničem, pár pokusů o vtípek, ale dost zbytečný, protože to nefunguje, ale co s tim, když pro všechny je tady hlavním tématem zadeček Natalie Portman a ten je opravdu znamenitej, škoda jen, že to jsou jen takový aktový pohledy a že celá ta paráda trvá suma sumárum asi jenom 10 vteřin, ale stálo to za to, Natalie Portman je prostě fakt kočka. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pocity z tohto kraťasu sú zatiaľ najlepšie z Andersonovej tvorby, paradoxne na tom ale Anderson nemá najmenšiu zásluhu a myslím, že takáto forma reklamy je trošku pod úroveň. I keď samozrejme veľmi poteší. Ak však nebude mať absolútne žiadny súvis s propagovaným filmom 'The Darjeeling Limited', dávam okamžite o hviezdičku menej. 60%. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Hotel Chevalier, těžké o něm něco napsat, když to má 13 minut. Atmosféra je vybudovaná kouzelně a Wes Anderson mi opět předvedl, proč ho mám tak rád. Skutečně působivá režie, všechno to ovšem vyznívá tak trochu do ztracena právě proto, že je to tak krátké. Já to ovšem beru jako součást Darjeelingu, takže jsem původní hodnocení 3*** po uvážení zvedl na čtyři (jako jsem ohodnotil i Darjeeling). ()

Eddard

všechny recenze uživatele

Tenhle relativně nezávisle působící předfilmek je samozřejmě nutno chápat v kontextu s Darjeelingem (a naopak, přestože daleko méně naléhavě). Sám o sobě samosebou moc velký smysl nemá a funguje jako další Wesův trade mark. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Formálně možná místy zajímavý kraťas, na druhou stranu nic, z čeho by měl mít divák jakýkoliv zážitek. Barevně laděný Hotel Chevalier nám maximálně nabídne pár toliko propíraných, cudných záběrů Natalie Portman!! Wes Anderson není a zřejmě ani nebude můj šálek kávy.. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Jednoslabiční experti si to rozdávají v hezoučkém hotelu. Nádherná Natalie Portman si tam vyčistí zuby a to je tak všechno. Jo, ještě se tam vysvleče do naha, ale koho to zajímá.. :D ..?? Muhehe ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kraťas, který nic nemění na vlažnějším dojmu z Andersonova Darjeelingu. Natálka sice nebývale odvážná, ale tahle 13minutová oslava nudy je v mých očích úplně zbytečná. 40% ()

Reklama

Reklama