Reklama

Reklama

Zohan: Krycí jméno Kadeřník

  • USA You Don't Mess with the Zohan (více)
Trailer 2
USA, 2008, 113 min

Režie:

Dennis Dugan

Kamera:

Michael Barrett

Hrají:

Adam Sandler, John Turturro, Emmanuelle Chriqui, Nick Swardson, Lainie Kazan, Ido Mosseri, Rob Schneider, Dave Matthews, Charlotte Rae, Kevin Nealon (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Zohan je nejlepší protiteroristický agent v řadách izraelské armády. Má dopadnout obávaného palestinského vůdce Phantoma. Je už unavený z věčného boje mezi Izraelci a Palestinci, a tak nafilmuje svou smrt a odjede na Manhattan, aby tu uskutečnil svůj sen a stal se kadeřníkem. Nyní tenhle stroj vycvičený k zabíjení, který byl zvyklý zloduchům přistřihávat křídla, musí dokázat, že umí stříhat i vlasy. Navíc se zamiluje do své palestinské šéfové, pohledné majitelky kadeřnického salonu, v němž rozjede slibnou kariéru. Všechno jde jako po másle až do chvíle, kdy je jeho identita odhalena palestinským taxikářem. Ačkoliv chtěl na svůj bývalý život zasvěcený boji s terorismem zapomenout, zjišťuje, že uniknout vlastnímu osudu není tak snadné, jak si myslel... (TV Nova)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
martincba

martincba (hodnocení, recenze)

Obraz doby keď si tento primitívny humor nielen na seba zarobí, ale rovno zdvojnásobí vklad

LAZARUS111

LAZARUS111 (hodnocení, recenze)

Klasická žiďácka pičovina. Teraz ochrancov zvierat nepočuť že si tam kopú do mačky.

duhovnik

duhovnik (hodnocení, recenze)

Takto by vyzerali skece od Bennyho Hilla, kebyze Benny nie je gentleman ale iba cisty prasak a strati aukolvek sebakontrolu - a trpel by este gerontofiliou. Vo svojej triede je tento film ale pochopitelne maisterstuck.

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Takúto kravinu je ťažké nájsť medzi filmami. WOMBAT - Waste Of Money Brains And Time... :/

ArtyWWE

ArtyWWE (hodnocení, recenze)

Tenhle film by mohl vytěžit víc v rukou bratří Cohenů. Protože, přes všechnu snahu, stejně se mi ty fory připadají moc "uhlazené", v krajním případě až nechutné (a ne v tom dobrem slova smyslu).

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Stejně geniální film jako Klub sráčů, škoda toho typicky júesej heepy konce

jacksparrow2

jacksparrow2 (hodnocení, recenze)

Je to výborná komédia, iba tá téma je trošku smutná. To je typické pre mnoho amerických filmov, že všade musia strkať ten svoj "svetový mier".

Tef

Tef (hodnocení, recenze)

Tenhle film mám prostě ráda.. a v ždycky se dobře bavím! :)

Rob Robinson

Rob Robinson (hodnocení, recenze)

jediná vada tohoto filmu je, že musíte chvilku přemýšlet koho pozvete na filmovku.... (třeba 15 leté skauty a skautky asi nééé - i když dobrá polovina Zohana už stejně viděla :-D )

Vojtyla

Vojtyla (hodnocení, recenze)

Ty 4 hvězdičky dávám za první půl hodinu ale pak už je to spíš na 2.

Caesar.cz

Caesar.cz (hodnocení, recenze)

Pro mě bohužel velmi velmi velmi špatný zážitek.. Díval jsem se na to na 3x abych to mohl v pauzách rozdýchávat.. Jeden z nejhorších filmů co jsem kdy viděl.. Nepamatuju, že bych se zasmál. Humor ve filmu byl nasílu a totálně prěhnaný. Hodně hloupý a trapný film. Ztráta času.

stepanek78

stepanek78 (hodnocení, recenze)

Ale jo.. Vtipné, odsejpalo to a celkem jsem se i pobavil :) Rozhodně nadprůměr toho, co se teď v tomto žánru točí.

bigwendy

bigwendy (hodnocení, recenze)

Až na pár vtipných momentů to bylo spíš trapný. Je mi líto, ale já prostě nejsem příznivcem fekálních vtípků a vůbec vulgárního humoru. Některé filmy s Adamem Sandlerem jsou fajn, ale tenhle k nim já rozhodně řadit nemůžu.

SylarX

SylarX (hodnocení, recenze)

Adam Sandler je jedden z mojich oblubenych hercov, a tentoraz ma nesklamal. Dobre som sa pri tom pobavil.

SimikG

SimikG (hodnocení, recenze)

Zohana lidé milují nebo nenávidí a navzájem se nechápou. Já patřím k té první skupině a nestydím se za to. odpůrci tvrdí, že je to blbost. Samozřejmě že je, od toho je to komedie, ne? Kdo v komedii čeká nějaká mravní zamyšlení, ponaučení nebo silné emocionální momenty je blázen! Zohan je neuvěřitelně šílená komedie, která zaručeně pobaví ty, kteří o pobavení stojí. Disco disco!

 (hodnocení, recenze)

Komedie Adamem Sandlerem jsou zábavné, navíc když se před kamerou sejde společně s Johnem Torturrem a Robem Schneiderem!škoda jen, že mu to tempo nevydrželo až do konce a druhá polovina filmu už mi nepřišla tak zábavná jako ta první, místy jsem se docela i trochu styděla za některé výroky:-) Na druhou stranu byl Adam Sandler ve skvělé formě a mile mě překvapila i hudba. Ráda Zohana zkouknu i víckrát, i když nejsem fanynka velkého porostu :-)

forstec

forstec (hodnocení, recenze)

Neskutečně amatérsky natočený film, opravdu. Některé scény jsou výborné, ba co víc, skvělé, ale na skoro dvě hodiny trvající film je jich žalostně málo. Celé bych to zkrátil na polovinu, vynechal stupidní konec, přidal trochu inteligence scénaristovi a možná by to byla dobrá komedie. Takhle je to pouze podprůměrný film, který naprosto pohřbil celkem dobrý nápad.

Tizi

Tizi (hodnocení, recenze)

Tak tenhle humor mi opravdu moc neříká.. Z tohoto filmu si budu bohužel pamatovat jenom tu trapnost a nechutnost, na to ostatní brzo zapomenu.. Zlatý Jára Cimrman.. :P

podfuk

podfuk (hodnocení, recenze)

zacatek jeste docela usel, ale od chvile co se objevil v US&A to byla nuda a ten konec byl fakt hroznej.....

Tony_Free

Tony_Free (hodnocení, recenze)

Celkem mě to teda zklamalo... Čekal jsem "normální" komedii, kde není žádnej mega super hyper hero. Podlě mě příliš přeplácané přemlsané...

misa_laska

misa_laska (hodnocení, recenze)

Já to viděla v origánále, přízvuk sice pěknej, ale jako rozhodně hnus-film. Komedie, která není založena na kvalitním humoru, ale většinou na laciných, úchylných a přisprostlých vtipech.

loller

loller (hodnocení, recenze)

Parádní komediální film točící se kolem nesmyslněho konfliktu který nebere konce. Adam je jako vždy perfektní! Pokud jste film viděli v originále tak musíte uznat- ten přízvuk se jim povedl, a aby ste jim pak dali míň než 3*, tak jste se museli vidět dabing, který je, dle IMHO, příšerný.

giziela

giziela (hodnocení, recenze)

Jakože mám Adama Sandlera ráda, tak tohle mě dostalo do údivu jen tím jaká to je "zhovadilost". Ovšem dvě hvězdičky dávám za občasnou chvilku  smíchu a naditý rozkrok hlavní postavy:-D

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Nejlepší komedie co sem v poslední době viděl, Sandler je prostě bore :) hlavně jak tam klátil ty babky :)

SugarCandy

SugarCandy (hodnocení, recenze)

Dlouho jsem nevidela tak skvelou komedii! Adam Sandler me velice prekvapil, ackoliv nepatri mezi oblibene herce; jeho role byla vyborna.

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Neviem si pomôcť, ale mne sa tento film veľmi páčil a Adam Sandler zase potvrdil, že je výborný herec a komik :-) čo sa týka tých sexuálnych narážok nemám voči tomu výhrady, mne sa to páčilo. Výborná komédia- hlavne tie pasáže ako Zohan chytá gulky alebo fackuje nohami :-)) vrelo doporučujem pozrieť si. PS: Vždy ma baví ako si navzájom s Robom Schneiderom hrajú vo svojich filmoch, a v tomto ma Rob pobavil ako Palestínsky taxikár :-D chvíľami som dokonca váhal, či je to aj on, tak dobre sa vžil do úlohy... dávam 5 * nech si každý myslí čo chce, z mojej strany super komédia!

Searison

Searison (hodnocení, recenze)

úchylné ale vtipné, za 4* při některých scénkách jsem se opravdu od srdce nasmál

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Pro mně je do dobré, protože tam hraje Sandler, je to retro, trochu kopie bláznivých střel a Borata a hlavně je to sranda. Dokonce to podle mně nebylo nepodobné humoru ze serie FUTURAMA. Není to sice nejlepší film z poslední doby, ale nejlepší komedie možná. A to se počítá :-) Mám rád taky takzvané kvalitní (umělecky přínosné) filmy, ale na tohle jsem se rád podíval! // JE TO PROSTĚ FRAJER :-)

psot

psot (hodnocení, recenze)

Adama Sandlera mám rád, postupuje svo kariérou ke kvalitě. Tento film je opět pro odlehčení, ale dobře jsem se u něj pobavil, i když jsem jej viděl podruhé, potřetí, .. i počtvrté...

švajstřík

švajstřík (hodnocení, recenze)

Tak na tenhle film se těším jako blázen.. Adam Sandler je můj oblíbený herec.Víte to pokud jste navštívili můj profil KDO JSEM a tam to je.Podle mně je to fakticky fakt super film:-)

BFG2000

BFG2000 (hodnocení, recenze)

Proč je to tu na CSFD popsáno na osmi řádcích, škoda je číst, když stačilo jen jedno výstižné slovo, jako třeba, ehmm.. PRASEČINA ? Ano, to bude to pravé...

Reklama

Reklama