Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marty Bronson kdysi vlastnil malý rodinný hotel. Jeho dcera Wendy i syn Skeeter mu v něm pomáhaly a on jim vždy večer vyprávěl pohádky. Hotelu se moc nevedlo, a tak ho Marty prodal Barrymu Nottinghamovi. Ten mu slíbil, že až bude jeho syn velký, nechá ho hotel řídit. Svůj slib však nesplnil a Skeeter v hotelu dělá jen údržbáře. Jednoho dne ho požádá sestra, zda by mohl několik dní pohlídat její dvě děti. Tak jako to dělal jeho otec, začne dětem vyprávět pohádky na dobrou noc, v nichž hraje hlavní roli. S překvapením zjistí, že se příští den jeho příběhy splní. Přesněji řečeno, splní se ty jejich části, které vyprávěly děti. Zdá se, že by Skeeter přece jen mohl dostat šanci vládnout "svému" hotelu. A možná přitom získá i tu nejspanilejší dívku? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (342)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno mě to docela překvapilo, protože jsem od toho čekala fakt kolosální blbost. A ono se to docela dalo (i když možná to bylo kvůli tomu, že jsem spala jen pár hodin, takže jsem u toho usínala a moc jsem u toho nemyslela), i když nevim jestli bych se na to podívala znova. Nejlepší bylo jak pršeli ty žvejkačky, ale asi bych teda nechtěla, aby se mi to stalo, muselo to docela bolet :D 3* ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Ocakaval som podla traileru omnoho lepsiu komediu a trosku iny dej. Z mojho pohladu sa mi to zdalo byt az moc detske, tym padom pre mna dost nudne. KLIK - ZIVOT NA DIALKOVE OVLADANIE (2006) so Sandlerom sa mi pacil omnoho viac... 06.01.2009 ____ Adam Sandler - (Skeeter Bronson) +++ Keri Russell - (Jill) +++ Guy Pearce - (Kendall) +++ Russell Brand - (Mickey) +++ Richard Griffiths - (Barry Nottingham) +++ Teresa Palmer - (Violet Nottingham) +++ Courteney Cox - (Wendy) +++ Lucy Lawless - (Aspen) +++ Jonathan Price - (Marty Bronson) +++ Carmen Electra +++ Produkcia: Adam Sandler +++ Hudba: Rupert Gregson-Williams +++ (Videl v kine 06.01.2009) +++ ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pokud budu hodnotit jen v ramci subzanru rodinnejch komedii s detma, tak je to absolutni bomba. Pribeh jednoduchej a predvidatelnej, ale taky perfektne sviznej a skvele zabavnej, vtipky sice misty detinsky, ale diky Sandlerovi, kterej hraje zase tak trochu dobracky hovadko a je tradicne vybornej, tak dokazou fakt perfektne pobavit a Pearce, Brand a Schneider ve vedlejsich rolich jsou zabavny. Navic se musi ocenit, ze dokonce i deti jsou celkem sympataci. Takze jedinou vytku mam k namrdanymu morceti, to je tu fakt trochu navic. Takze celkove perfektni, svizna a zabavna rodinna komedie s fajn napadama (i kdyz by pohadek moh vypravet vic), trochu slabsima trikama a perfektni hudbou za lepsi 4*. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Pohádky na dobrou noc jsou velmi slušnou podívanou. Ovšem nevím čím to, ale není v nich něco, co bych si zapamatoval, nebo co by mě nějak vytrhlo. Jistě, skvělých scének je tu hodně, ale žádná taková ta "převratná" (i když velká pozornost je věnovaná morčeti, na které tvůrci vsadili opravdu mnoho). Ano, je to rodinný film, který se snaží pobavit všechny bez rozdílu věku a daří se, ale Adam SANDLER zde spíše irituje někoho, koho viděl v televizi, jelikož se mi jeho role moc nesedla, prostě jsem od něj zvyklý na jiný druh humoru. I když se snaží, není to ono. Originální pohádky na dobrou noc, které pobaví, ale nevytrhnou. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Problém tohohle filmu je, že je to nepokrytě dětský film a to i přes Sandlerovské prvky oživující dementní scénář neapeluje na správného Sandlerova fanouška, co jinak od krále netradičních komedií ocenil všechno. Myslím, že v rámci dětského filmu je film v pořádku, ale já trpěl. Guy Pearce je ve své roli záporáka netradiční a zábavný i několik dalších rolí je zajímavě obsazeno (recepční, úchylný číšník nebo co to bylo zač), ale fakt to nestačí. Snad už Adam připravuje dalšího Zohana. :) ()

Galerie (59)

Zajímavosti (10)

  • Když spí děti ve Skeeterově hotelovém pokoji, sledují v televizi The Suite Life of Zack and Cody, seriál o dvou dětech žijících v hotelu, kde se hlavní roli objevili Dylan a Cole Sprouseovi, kteří si s Adamem Sandlerem zahráli ve filmu Velký táta. (HappySmile)
  • Všechny počítače ve filmu jsou značky Apple. (Baffer)
  • První film produkovaný Adamem Sandlerem, který získal rating PG-13. (ČSFD)

Související novinky

Sindibád pluje do Číny

Sindibád pluje do Číny

20.12.2008

Už to vypadalo, že proslulý orientální mořeplavec šel nadobro ke dnu. Projekt s názvem The 8th Voyage of Sinbad měl režírovat Rob Cohen, který chtěl do hlavní role Keanu Reevese. Dokonce ukecal k… (více)

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

05.12.2007

Jistý významný filmový kritik jednou prohlásil, že hvězdný status Adama Sandlera je pro něj jednou z největších záhad naší doby. Pro někoho nesnesitelný nýmand, pro jiné kultovní komik však stále… (více)

Reklama

Reklama