Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marty Bronson kdysi vlastnil malý rodinný hotel. Jeho dcera Wendy i syn Skeeter mu v něm pomáhaly a on jim vždy večer vyprávěl pohádky. Hotelu se moc nevedlo, a tak ho Marty prodal Barrymu Nottinghamovi. Ten mu slíbil, že až bude jeho syn velký, nechá ho hotel řídit. Svůj slib však nesplnil a Skeeter v hotelu dělá jen údržbáře. Jednoho dne ho požádá sestra, zda by mohl několik dní pohlídat její dvě děti. Tak jako to dělal jeho otec, začne dětem vyprávět pohádky na dobrou noc, v nichž hraje hlavní roli. S překvapením zjistí, že se příští den jeho příběhy splní. Přesněji řečeno, splní se ty jejich části, které vyprávěly děti. Zdá se, že by Skeeter přece jen mohl dostat šanci vládnout "svému" hotelu. A možná přitom získá i tu nejspanilejší dívku? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (342)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrá komédia s mojim obľúbeným komikom Adamom Sandlerom, ktorá patrí medzi jeho priemerné filmy. Má celkom dobrý príbeh o plnení určitých prvkov z vyrozprávaných príbehov, ktorého základ síce je dosť detský, ale je veľmi dobre spracovaný, vôbec nenudí a myslím si, že bez problémov pobaví aj dospelých. Veľkým plusom tohto filmu je, že na komédiu má až moc veľký rozpočet, čo vidno hlavne na vizualizácii rozprávaných príbehov, ktoré vyzerajú veľmi dobre. Ale ani ma to moc neprekvapuje, pretože všetky novšie Sandlerove filmy sú jednoznačné áčka. Sandler tu hrá jednu zo svojich pokojnejších postáv, teda žiadny extrémista ako napríklad jeho predchádzajúci Zohan, čo síce znamená menej vtipných hlášok, ale zase ani žiadne trápnejšie situácie, ktoré sa v Zohanovi niekedy vyskytli. Ale aj tak je tu zábavy dosť, pobavila ma hlavne scéna so sprejom alebo odpoved´ na cenu Ferrari. Je tu aj výborné herecké obsadenie, čo je ale tiež pri Sandlerove filmy typické. Zaujme Guy Pearce, aj ked´ spevácku scénu si mohol odpustiť alebo menšia úloha Roba Schneidera. Veľmi dobrý je aj nápad s prítomnosťou morčaťa, ktorý baví každým pohľadom na neho. Tomuto filmu som vôbec neveril a nechápal som, prečo si môj obľúbenec zahral v niečom s takýmto príbehom. A tak som si ho pustil hlavne kvôli doplneniu zbierky, ale bol som veľmi milo prekvapený. Pre Sandlera to bol podobný úlet ako pre Stillera Noc v múzeu, ale musím povedať, že tento súboj Sandler s prehľadom vyhral. Objektívna kvalita filmu- 70%, film sa páči mne na 74%. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Přesně důvod, proč se nekoukám na Americké komedie víc jak jednou. Prostě na poprvý to nevypadá jako taková sračka a hraje tam Sendler, kterýho mám docela rád, tak jsem si řekl "Dám tomu 3* zas tak špatný to nebylo" jenže na podruhý už nemůžu přehlížet všechny ty sračky okolo a ten příšernej děj a trapný fóry, takže snižuju na 2*. Tohle je prostě nepovedená komedie nevím pro koho, dětem bych to rozhodně nepouštěl a pro větší to je nuda. Takhle dávám alespoň jednu * za toho Sandlera a druhou za Bulvu, nebo jak se ten divnej křeček jmenoval. Zbytek je dost o ničem. ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Problém tohohle filmu je, že je to nepokrytě dětský film a to i přes Sandlerovské prvky oživující dementní scénář neapeluje na správného Sandlerova fanouška, co jinak od krále netradičních komedií ocenil všechno. Myslím, že v rámci dětského filmu je film v pořádku, ale já trpěl. Guy Pearce je ve své roli záporáka netradiční a zábavný i několik dalších rolí je zajímavě obsazeno (recepční, úchylný číšník nebo co to bylo zač), ale fakt to nestačí. Snad už Adam připravuje dalšího Zohana. :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jaká byla noc? - Nakopl mě vzteklej trpaslík a nedostal jsem Ferrari." Sandlerův frackoidní humor se pro tentokrát spojil s realizací vyfantazírovaných pohádek a výsledek tomu odpovídá. Něco je zábavné, něco je trapné, něco je milé a takřka všechno je předvídatelné. Pro mě z toho vychází lehce rozvleklá moralitka se všemi Sandlerovými klady i zápory, Brandovými i Schneiderovými zábavnými štěky a skvěle obsazeným morčetem. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Skeetře ?? Nebojíš se, že se ti při tom holení podříznou ??" - "Co ?? Ale ne, ne !! Sebral jsem jim žiletky !! Koukej, táta jim zdrhnul, tak je někdo musí naučit se holit, ne ?! ;) Veskrze slušná sandlerovka, jakkoli tradičně poměrně co do potenciálu nevyužitá, která bohužel zapomíná či spíše ignoruje onu fatální skutečnost, že pohádky se zkrátka musí umět vyprávět.. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (10)

  • Buldog vystupujúci vo filme je pes Adama Sandlera a volá sa Meatball. (Flipper)
  • Malá holčička, která podá Sandlerovi klobouk (když spadne z koně v první pohádce), je jeho dcera Sadie. Nese ji Sandlerova manželka Jackie Sandler. (Baffer)
  • Všechny počítače ve filmu jsou značky Apple. (Baffer)

Související novinky

Sindibád pluje do Číny

Sindibád pluje do Číny

20.12.2008

Už to vypadalo, že proslulý orientální mořeplavec šel nadobro ke dnu. Projekt s názvem The 8th Voyage of Sinbad měl režírovat Rob Cohen, který chtěl do hlavní role Keanu Reevese. Dokonce ukecal k… (více)

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

05.12.2007

Jistý významný filmový kritik jednou prohlásil, že hvězdný status Adama Sandlera je pro něj jednou z největších záhad naší doby. Pro někoho nesnesitelný nýmand, pro jiné kultovní komik však stále… (více)

Reklama

Reklama