Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marty Bronson kdysi vlastnil malý rodinný hotel. Jeho dcera Wendy i syn Skeeter mu v něm pomáhaly a on jim vždy večer vyprávěl pohádky. Hotelu se moc nevedlo, a tak ho Marty prodal Barrymu Nottinghamovi. Ten mu slíbil, že až bude jeho syn velký, nechá ho hotel řídit. Svůj slib však nesplnil a Skeeter v hotelu dělá jen údržbáře. Jednoho dne ho požádá sestra, zda by mohl několik dní pohlídat její dvě děti. Tak jako to dělal jeho otec, začne dětem vyprávět pohádky na dobrou noc, v nichž hraje hlavní roli. S překvapením zjistí, že se příští den jeho příběhy splní. Přesněji řečeno, splní se ty jejich části, které vyprávěly děti. Zdá se, že by Skeeter přece jen mohl dostat šanci vládnout "svému" hotelu. A možná přitom získá i tu nejspanilejší dívku? (TV Nova)

(více)

Recenze (342)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Zííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííív Základní problém téhle fantasy komedie tkví ve faktu, že jediná sympatická, psychologicky uvěřitelná a herecky vyzrála postava je tu morče s vykulenýma očima. Koulelo očima nad scenáristickou sterilitou, předvídatelným dějem a především nad nedostatkem invenčních zpestření. Jeden dobrý fór se žvýkačkami zkrátka 99 minut nepokryje. Dobrý vypravěč nebo rodič snadno docílí toho, že po jeho pohádce nechtějí ratolesti usnout a žadoní o přídavek. Zaručuji, že to se vám u Bedtime stories nestane. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Na staré kolená začínam znášať Sandlera. Ale okrem jeho sem-tam vydarených vtípkov (hlavne "mimozemský prejav", ktorý je tak neuveriteľne trápny a tak neznesiteľne naťahovaný, až začne byť naozaj zábavný) v tom filme nie je nič - len mizerne animované morča, digitálno-televízny look, nevyužítá Xena a o krutú smrť si koledujúci Guy Pearce. A neslýchane debilná zápletka (PREČO sa vlastne výmysly tých detí menili na realitu?), rozvinutá ešte debilnejších scenárom. Dúfam, že s prihliadnutím k tejto volovine už všetci pochopili, aká je Noc v múzeu vlastne výborná rodinná zábava. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $110,101,975Tržby Celosvetovo $218,357,961Tržby za predaj DVD v USA $49,735,200 //počet predaných kusov 2,925,812║ Adam Shankman po vydarenom Hairspray dosť sklamal, film podaný tuctovo bez šťavy, kostra príbehu by ani nebola zlá len je tam strašne málo tých skutočne zábavných momentiek, rovnako tak herecké obsadenie nie je až tak dobre fungujúce aby viac vtiahlo do deja. /50%/ ()

imf 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli bylo bolestivější sledovat to morče s vypoulenýma očima nebo tajtrlíkujícího Guye Pearce. Jedno je jisté, Adam Sandler už není vtipný ani v rodinném módu (jako skoro-táta vyprávějící dětem pohádky, aby pak jejich děj pocítil na vlastní kůži), ani v tom roztomile ujetém (Zohan je 80s discopeklo s geronto-homosexuálním přesahem... kdyby někdo tolik příchutí vrazil do zmrzliny, během minuty ho někdo jiný zažaluje). Takže co teď s ním? Pohádky na dobrou noc jsou otravnější než filmy se Stevem Martinem a Rob Schneider tu na ploše dvou minut Sandlera i s jeho divným účesem strčí do kapsy. Červený kůň jménem Ferrari... Nezasmáli jste se? Velká smůla, protože tohle je nejpovedenější fór celého filmu. Nebo možná jediný, který si pamatuji. Ani jedno není dobrá vizitka. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Jak Pedestrian za pomocí Rob Roye porazil Silase a hirnlego. Ne, vážně - pokud si odmyslím podobnost, vrtá mi v hlavě otázka: Proč se v Hollywoodu padá vždycky nahoru? Sandler hraje další postavu, která je sobecká a nedospělá, bez píle a cíle, ale přesto sympatická. Film má zase nápaditý námět, ale jako u dalších sandlerovek doplácí na zcela nevyužitý potenciál. U ostatních rodinných komedí by mě jejich nevtipnost, rodinný apel a přehlídka klišé a schémat otravoval při nejhorším na průměrné hodnocení, jenže pohádky se musí umět vyprávět. Nejzajímavější je tak chvíle, kdy vševědoucí vypravěč (hrdinův zesnulý otec) zareaguje na svého syna, jehož příběh byl určován nenápaditým vyprávěním snesitelných fakanů. Ve výsledku 50% s tím, že morčata letos rulez (jsou novými tučňáky rodinných filmů)! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Pohádka o kovbojích a dracích, ale hlavně panu nedoceněném, který nepusinkoval šéfům zadky, ve které se místo víly může objevit vzteklá kráva.…. Film těží z potrhlých vtípků, které děti opravdu baví. Hrdinové i padouši jsou pro ně lehce k pochopení a důležitá je jednoduchost všeho a všech. Kam se hrabou některé pohádky! Když se stříká sprejem do očí, řvou smíchy a já řvu kravina, kravina, kravina! Všem do 15ti let vřele doporučuji! PŘÍBĚH ** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Rupert Gregson-Williams: 1. The Sunny Vista Motel — Rupert Gregson-Williams ,2. The Tale Of Sir Fixalot — Rupert Gregson-Williams ,3. Raining Gumballs — Rupert Gregson-Williams ,4. The Fat Mouse — Rupert Gregson-Williams ,5. The Wild West Adventure — Rupert Gregson-Williams ,6. Rooftop Camp Out — Rupert Gregson-Williams ,7. The Legend Of Skeetacus — Rupert Gregson-Williams ,8. Almost A Kiss — Rupert Gregson-Williams ,9. Space Odyssey — Rupert Gregson-Williams ,10. Skeeter’s Pitch — Rupert Gregson-Williams ,11. At The Nottingham Broadway Mega Resort — Marc Shaiman ,12. You’re Supposed To Be The Good Guy — Rupert Gregson-Williams ,13. Motorcycle Rescue — Rupert Gregson-Williams ,14. Happily Ever After — Rupert Gregson-Williams ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pokud budu hodnotit jen v ramci subzanru rodinnejch komedii s detma, tak je to absolutni bomba. Pribeh jednoduchej a predvidatelnej, ale taky perfektne sviznej a skvele zabavnej, vtipky sice misty detinsky, ale diky Sandlerovi, kterej hraje zase tak trochu dobracky hovadko a je tradicne vybornej, tak dokazou fakt perfektne pobavit a Pearce, Brand a Schneider ve vedlejsich rolich jsou zabavny. Navic se musi ocenit, ze dokonce i deti jsou celkem sympataci. Takze jedinou vytku mam k namrdanymu morceti, to je tu fakt trochu navic. Takze celkove perfektni, svizna a zabavna rodinna komedie s fajn napadama (i kdyz by pohadek moh vypravet vic), trochu slabsima trikama a perfektni hudbou za lepsi 4*. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jaká byla noc? - Nakopl mě vzteklej trpaslík a nedostal jsem Ferrari." Sandlerův frackoidní humor se pro tentokrát spojil s realizací vyfantazírovaných pohádek a výsledek tomu odpovídá. Něco je zábavné, něco je trapné, něco je milé a takřka všechno je předvídatelné. Pro mě z toho vychází lehce rozvleklá moralitka se všemi Sandlerovými klady i zápory, Brandovými i Schneiderovými zábavnými štěky a skvěle obsazeným morčetem. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Je to zábavný, je to pohodový, Sandler nijak nepřehrává a nečekaně čekanej konec se dá vcelku lehce přejít, nakonec vždyť se to ani nesnaží tvářit jako něco geniálního anebo převratnýho, spíš naopak. Prostě uvolňující a zábavná rodinná podívaná, která nenadchne, ale potěší ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zdál se mi sen, v němž Guy Pearce jezdil na morčeti s vypoulenýma očima uvnitř pokladnice strýčka Skrblíka. Cpal si ty drobásky do kapes, z nebe pršely žvýkačky, R.Schneider kolem procválal na červeném koni a nikdo se nesmál. A pak jsem usnul.. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Plus za Russella Branda, Keri Russell a to vyjukané morče. Mínus za všechno ostatní - počínaje příšerným scénářem, který operoval snad se 30 stranami, a konče otravným Guyem Pearcem. 3/10 ()

somnar 

všechny recenze uživatele

A jsme (skoro) tam, kde jsme byli před Hairsprayem. Kdo viděl odporný trailer, má celkem jasnou představu o výsledném výrobku. Barevná slátaninka, jejíž (ne)komplikovaný děj bude problém líčit bezprostředně po shlédnutí, střídá smrtelně nudné výjevy ze života hotelového uklízeče, jež chce být hotelovým manažerem a většinou nevtipné příběhy, zobrazující jeho snažení v pohádkovém hávu. Minimální invence nepřekvapí, to spíš Sandler, který se zcela podřizuje dětské historce a ani se nesnáží vnést do věci trochu "svého" humoru. Předloni byla taková Noc v muzeu, loni Alvin a Chipmunkové, who´s next? P.S. Ta okatá kreatura má být nějaký sofistikovaný vtip? Nepochopil jsem. 40% ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrá komédia s mojim obľúbeným komikom Adamom Sandlerom, ktorá patrí medzi jeho priemerné filmy. Má celkom dobrý príbeh o plnení určitých prvkov z vyrozprávaných príbehov, ktorého základ síce je dosť detský, ale je veľmi dobre spracovaný, vôbec nenudí a myslím si, že bez problémov pobaví aj dospelých. Veľkým plusom tohto filmu je, že na komédiu má až moc veľký rozpočet, čo vidno hlavne na vizualizácii rozprávaných príbehov, ktoré vyzerajú veľmi dobre. Ale ani ma to moc neprekvapuje, pretože všetky novšie Sandlerove filmy sú jednoznačné áčka. Sandler tu hrá jednu zo svojich pokojnejších postáv, teda žiadny extrémista ako napríklad jeho predchádzajúci Zohan, čo síce znamená menej vtipných hlášok, ale zase ani žiadne trápnejšie situácie, ktoré sa v Zohanovi niekedy vyskytli. Ale aj tak je tu zábavy dosť, pobavila ma hlavne scéna so sprejom alebo odpoved´ na cenu Ferrari. Je tu aj výborné herecké obsadenie, čo je ale tiež pri Sandlerove filmy typické. Zaujme Guy Pearce, aj ked´ spevácku scénu si mohol odpustiť alebo menšia úloha Roba Schneidera. Veľmi dobrý je aj nápad s prítomnosťou morčaťa, ktorý baví každým pohľadom na neho. Tomuto filmu som vôbec neveril a nechápal som, prečo si môj obľúbenec zahral v niečom s takýmto príbehom. A tak som si ho pustil hlavne kvôli doplneniu zbierky, ale bol som veľmi milo prekvapený. Pre Sandlera to bol podobný úlet ako pre Stillera Noc v múzeu, ale musím povedať, že tento súboj Sandler s prehľadom vyhral. Objektívna kvalita filmu- 70%, film sa páči mne na 74%. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že Sandlera nesnáším, ale tohle musí být jedna z mála vyjímek kdy mi jednak nevadil a také hrál v něčem co se mi líbilo. Vtipná, milá a dobře vymyšlená pohádka 70% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Sandlar poslední dobou vaří ze stejného těsta pokaždé trošku jinou buchtu (ehm... divná metafora, ale je to tak). Vezme obyčejného chlapíka, kterého si sám zahraje, trochu mystické atmosféry a přidá ponaučení navrch. Nic zvláštního, ale na mě to prostě vždycky zabere a dokážu si takový film užít. POHÁDKY možná nejsou taková pecka jako KLIK, ale zasmál jsem se, na hodinku a půl zapoměl na to jaká je svět svině a pokochal se pohledem na Keri Russell (a to se musí Sandlarovi vážně uznat, má zatraceně dobrý výběr hereckých parterek). Pěkné 4. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Ocakaval som podla traileru omnoho lepsiu komediu a trosku iny dej. Z mojho pohladu sa mi to zdalo byt az moc detske, tym padom pre mna dost nudne. KLIK - ZIVOT NA DIALKOVE OVLADANIE (2006) so Sandlerom sa mi pacil omnoho viac... 06.01.2009 ____ Adam Sandler - (Skeeter Bronson) +++ Keri Russell - (Jill) +++ Guy Pearce - (Kendall) +++ Russell Brand - (Mickey) +++ Richard Griffiths - (Barry Nottingham) +++ Teresa Palmer - (Violet Nottingham) +++ Courteney Cox - (Wendy) +++ Lucy Lawless - (Aspen) +++ Jonathan Price - (Marty Bronson) +++ Carmen Electra +++ Produkcia: Adam Sandler +++ Hudba: Rupert Gregson-Williams +++ (Videl v kine 06.01.2009) +++ ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Prakticky bych zde mohl zkopírovat svůj komentář k jiné "sandlerovce", Just Go with It, protože taky zde dávám stejné hodnocení, ale neudělám to, protože se přesto v něčem liší. Tomuto filmu dávám lepší tři hvězdy, protože jsem od něj čekal jen solidní podívanou, která nebude nudit, a přesně to jsem dostal. Navíc zde není vyloženě otravná postava, na Keri a Theresu se příjemně kouká a mini rolička Carmen taky potěšila. Kdyby film občas přidal na vtipnosti anebo kdybych věděl, že si tohle budu chtít ještě jednou pustit, dal bych lepší hodnocení. Takhle jen 60 %. ()

Související novinky

Sindibád pluje do Číny

Sindibád pluje do Číny

20.12.2008

Už to vypadalo, že proslulý orientální mořeplavec šel nadobro ke dnu. Projekt s názvem The 8th Voyage of Sinbad měl režírovat Rob Cohen, který chtěl do hlavní role Keanu Reevese. Dokonce ukecal k… (více)

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

05.12.2007

Jistý významný filmový kritik jednou prohlásil, že hvězdný status Adama Sandlera je pro něj jednou z největších záhad naší doby. Pro někoho nesnesitelný nýmand, pro jiné kultovní komik však stále… (více)

Reklama

Reklama