Reklama

Reklama

Barbie Fairytopia a kouzlo duhy

  • USA Barbie Fairytopia: Magic of the Rainbow (více)

Obsahy(1)

Připojte se k Barbie v roli Elviny, jež se ve zbrusu novém dobrodružství z Fairytopie společně s roztomilým zvířátkem jménem Bibble vydává do pohádkové školy v nádherném Křišťálovém paláci. Potkává se tady s dalšími malými učedníky, kteří se podobně jako ona připravují na každoroční přílet jara a učí se vykouzlit první duhu roku. Zlá Laverna jim to ale chce překazit a uvrhnout Fairytopii na dlouhých deset let do kruté zimy. A tak se Elina se svými přáteli musí naučit spolupracovat, protože "v jednotě je síla". Ale budou dost silní na to, aby Lavernu přemohli a přivedli duhu opravdu k životu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Podobne ako pri ostatných filmoch tejto Barbie minisérii z prostredia Fairytopie mi to nesadlo a nebavilo ma to. Príliš veľa kúziel, príliš veľa farebnosti, príliš veľa kriku a animácie sa opäť nikam neposunuli. Takže nemôžem hodnotiť inak ako tie predošlé diely, a teda dosť podpriemerný snímok. 40 % ()

Yalka 

všechny recenze uživatele

Elina na "střední"? No aspoň Fairytopia dostala nějaký nový impuls a Elina se musí trochu odkopat. Dávám jednu hvězdu navíc za ten začátek, druhou půlku jsem už jen protrpěla (jako zbytek filmů z téhle řady). No schválně, co myslíte, probudí Elina & spol. to poupě jara a zachrání tak Fairytopii? Nicméně dětem se to líbí, vyzkoušeno. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Třetí film Fairytopie má v sobě hodně dozvuků z dospělejších fantasy jako jsou například Letopisy Narnie nebo Harry Potter, ale je to podáno v akurátních dávkách a celkově si to bere ze všech trendů poslední doby rozhodně to nejlepší. Elina je už hodně zkušená a zdatná hrdinka, ale co je skutečně podstatné, roztomilý skřítek Brepta má novou kamarádku :) ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Áno, áno, priznávam sa.. Videl som to celé bože.. Niečo tak otrasného, teplo sladkého, tak milého až zvráteného som v živote nevidel. Moja 4 ročná neter je do toho úplne zbláznená, a ja ju chápem, nie je to určené pre mňa ale pre ňu, Ale už by ma s tým mohla prestať týrať. Príbeh absolútne o ničom, postavičky sa predbiehajú kto bude sladší až lepkavejší, hudba hoci orchestrálna takisto o ničom a lacnú animáciu ani netreba spomínať. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama