Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V ulicích New Yorku začíná řádit sériový vrah, který u obětí zanechává básně popisující jeho hrůzné činy. Případ dostávají na starost dva ostřílení detektivové (Robert De Niro a Al Pacino), přičemž se ukazuje, že hříšník se může skrývat i v řadách policie. (Satan)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (302)

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Auu, tak tohle bolelo. Film, který "vyniká" nehorázně otravným scénářem (ne, nejsem úplné pako), příšernou kamerou (ty wtf. nájezdy kamery měly zmamenat co??) a stupidním střihem. A když s k tomu přidají neskutečně otravné herecké výkony, ano, myslím tím i pány De Nira s Pacinem (opravdu zasloužená nominace na malinu), ale chápu, že si chtěli zavzpomínat na staré dobré časy a tentokráte si prohodit role:/. Co naplat..očekával jsem poctivou kriminálku a byla mi nasevírována otravná nuda, kterou jsem už dlouho nezažil. 30% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ak by išlo o film so Stathamom a povedzme Grillom v úlohách, ktoré stvárnili De Niro a Pacino, išlo by o fajn nenáročnú policajnú oddychovku. Odpustili by sme jej aj zvrat na konci a všetky filmárske neduhy, ktorých je tu neúrekom. Slabé dialógy, béčkové spracovanie, odfláknuté finále a celková tuposť. Dokonca ani ústredné herecké duo nepodáva lepšie výkony než Lequizamo a Wahlberg. S odstupom času sa očakávania značne znížili, keďže je film už všeobecne považovaný za nepodarok, takže aj to hodnotenie treba chápať v rámci guilty pleasure, skutočne asi žiaden nový divák od Righteous Kill neočakáva druhé Heat. 50% ()

Reklama

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.1/10] | me: Príliš obyčajné, jednoduché a od začiatku veľmi očividné to, čo má byť hlavnou zápletkou filmu. Slabý scénar zabezpečuje nudné a rozťahané pasáže, čo vzbudzuje pocit nudy a chuť na samotný koniec. Títo dvaja páni si k svojej lige hrania zaslúžili aj rovnocennú (oveľa vyššiu) ligu scenára, čím by sa zabezpečila atmosféra deja a napätosť na akú sme z filmov s týmito dvoma borcami zvzknutý. Ja neverím, že toto mala byť ich vzájomná rozlúčka a verím (dúfam), že tá ešte len príde ... a tak ako sme na filmy s veľkými hercami ich typu zvyknutí. Proste toto nie je film, ktorý by sa mi mal vybaviť pri menách Al Pacino, DeNiro,... toto nie je ich štandard. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Děj se točí kolem dvou postarších poldů, kdy na jednoho z nich se pokouší někdo hodit vraždy. Herecké hvězdy se protloukají rádoby drsnými dialogy, které moc nefungují a to v hodinu a půl trvající nudě. Chybí zde výraznější nápad, až příliš předvidatelná zápletka se plouží pomalý tempem k závěru, který je nesmyslně natahovaný a tam kde měl gradovat, tak vyzní naprázdno. Prokecá nudná záležitost......4/10 ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hodně slabé. Televizní zpracování bez špetky originality, nápadu nebo atmosféry, a scénář vytáhli odněkud z kadibudky. Jasná linie příběhu nám ani nedává možnost tipovat, kdo je vrah, protože je to tak jasné hned od začátku, takže nám nezbývá, než si odškrtávat, co dopředu tušíme, a čekat na závěrečné, naprosto nepovedné a hloupé finále. Kdyby ty postavy byly aspoň životné, a ne jen nějaké plakáty, tak bych tomu konci možná - skutečně jen možná - věřil. Ale takhle je slabota a blábol. ()

Galerie (140)

Zajímavosti (13)

  • Rooster (Al Pacino) na začátku filmu zmíní amerického šachistu Roberta "Bobbyho" Fischera, který se v roce 1972 stal mistrem světa, když porazil Borise Spaského z SSSR. O životním příběhu Bobbyho Fischera byl natočen film Tah pěšcem (2014). (Matej.Mirejo)

Související novinky

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama