Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

kingik 

všechny recenze uživatele

Kal Penn a John Cho neboli Kumar a Harold jsou povedená dvojka kámošů, kteří zrovna mají namířeno do Amsterdamu, ale v letadle si je omylem spletou s teroristy a jsou nemilosrdně posláni do vězení v Guantanamo Bay. Po zjištění, že se zde podávají "španělští ptáčci" (hádejte co to asi je za "specialitu"¨) vezmou do zaječích. Na jejich dramatickém útěku, kdy jim na záda dýcha jeden zlý (Rob Corddry) a jeden hodný (Roger Bart) vládní agent, je čekají trampoty spojené se zvrhlým sourozeneckým párem, nebezpečným Kuklux klanem, potkají sjetého herce Neila Patricka Harrise, zavítají do bordelu, potkají zhuleného prezidenta Bushe a nakonec překazí svatbu Kumarovi bývalky (Danneel Harris) se slizkým podrazáckým kamarádem, aby pak konečně dorazili do Amsterdamu a pro změnu Harold zde vyhledal svoji holku (Paula Garces), která tady natáčí reklamu. Jedničku jsem neviděl, ale ve dvojce jsou na skladě hlavně hrubozrnné gagy, kterých je bezpočet, a proto o humor nebyla nouze, jako třeba v jiných komediích, kdy hodinu čekám na jeden gag, který pak stejně nestojí za nic. Tady jsem se, za zvuku mnoha známých hudebních fláků a výborných herců, bavil královsky, a proto také královsky hodnotím. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Spodky plné hulení, k nahým kočkám tulení, z nešťastné lásky pak hurónské bulení... Harold a Kumar jdou z jedné prekérní situace do druhé stejně rychle jako temperamentní dítě na pouti od jedné atrakci na další. Občas jsou to momenty vskutku šťavnaté, které pg třináctku zadupaly hluboko pod drn a pyšní se ukázkovým eRkem: luxusní párty "bez kalhotek", Liščí díra madam Sally... a když k tomu zahraje ještě song My Dick, je to hustá zábava. Nejvtipnějším prvkem filmu budiž ministr Fox (Rob Corddry), při jeho kreacích, metodách výslechů či projevech jsem se řehtal náramně. A pak by se tu našly i zbytečnosti, bez kterých bych se v pohodě obešel, zaváněly spíš trapností a neměly žádný větší smysl (ku klux klan). Trochu klišovitý, přesto vcelku dojemný závěr. Spokojených a převážně zábavných 70% , ale doufám, že huliči z Pineapple Expressu budou lepší! 12 miliónů dolarů(rozpočet)/40,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově). ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Po čtyřech letech příchází nová, rozhodně více nadupaná odysea. Tentokrát Harold s Kumárem nemají hlad a nesnaží se dostat mini burgry do žaludku, nýbrž utíkají z jedné z nejstřeženějších věznic světa před všemi tajnými složkami a zažívají neskutečné situace, které by normálního smrtelníka položili už po deseti minutách :-) Druhé pokračování veleúspěšné jedničky se povedlo, je v ní sice spousta předobrazů, ale razí si svojí cestičku bez jakékoliv šablony z předchozího dílu. Spousta výborných hlášek, parodujících situací a trávy - takže si celý svět z filmu odnese, že ji kouří celá amerika, dokonce i George Bush, který je hodně dobře ztvárněn a jeho "pracovna" luxusní. Neil Patrick Harris aka himself dostal víc prostoru, takže už neojíždí sedučku a nekrade auto, ale rozjíždí to na plný pecky! Když to celkově zhodnotím, nejsem úplným příznivcem těhle crazy komedii, ale u toho se mi podařilo konečně vypnout a pořadné se zasmát. CAM verze celkem dobrá. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George S. Clinton: 1. Ooh Wee Mark Ronson featuring Nate Dogg, Ghostface Killah, Trife & Saigon ,2. My Dick Mickey Avalon ,3. Cappuccino The Knux ,4. Check Yo Self (The Message Remix) Ice Cube ,5. My Stoney Baby 311 ,6. Chinese Baby Viva La Union ,7. Nothin' But A Good Time Poison ,8. P***y (Real Good) Jacki-O ,9. It's So Hard to Say Goodbye (To Yesterday) Boyz II Men ,10. In the Beginning K'Naan ,11. Gospel Weed Song Bizarre ,12. All That I Want Curtis Murphy Syndicate ,13. The Merkin Medley George S. Clinton, ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné zklamání. Sofistikovaná poetika předchozího dílu, která oddělovala Harolda s Kumarem od zbytku teenagerovských prasáren, je ta tam - a zbyly už právě jenom ty prasárny, které se bez ladu a skladu válejí v rámci rozpačitých momentek a prvoplánově fuckovitých dialogů. Sperma na obličeji, hov*a na papíře... nechte si to, pro tohle jsem Harolda s Kumarem rád neměl :/. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • Když si Harold (John Cho) a Kumar (Kal Penn) svítí ve sklepě zapalovačem, mají stíny na jejich obličejích jiný zdroj světla. (Pyron)

Reklama

Reklama