Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natočeno podle knižního bestselleru. LIFE IS HOT IN CRACKTOWN ukazuje tvrdé podmínky sousedství, ale také věčný boj lidí, kteří se v něm snaží přežít. Vypravování čtyř příběhů společně vyvrcholí a ústí z nich, že i přes snahu a překážky ulic velkých měst, může přesto lidskost a naděje zvítězit. (koubl)

Recenze (4)

Domec 

všechny recenze uživatele

Myslenka filmu je dobra, ale zpracovani mi uz tak neprislo.Film je rozdelenej na nekolik pribehu, ktery se snazej ukazat jak je tezkej zivot v "cracktownu". Sama za sebe nemuzu rict, ze by se mi to nejak extra libilo. Nektery z pribehu me vubec nezaujaly a celkem nudily, vlastne "pekny" byly jen dva, coz je celkem malo. 3* vic dat nemuzu. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Já někdy nevím, jestli je to zapotřebí. Tohle je prostředí, (chudé Hispánské děti, prostitutky, feťáci, sirotci, bezdomovci) o kterém každý ví že to není zrovna nic příjemného. Takže proč o tom pořád točit? Navíc film, který je spíš nechutný než působivý. Je tu sice pár scén docela zajímavých, ale něco už je pro mne prostě za hranicí filmu, a přechází to spíš v záměrné znechucení diváka, pro vyvolání falešného pocitu soucitu s postavami. ()

Humprt Pum 

všechny recenze uživatele

Uh. Jedno klišé za druhým. www.metacritic.com: 36%. Kritika, se kterou se ztotožňuji: And so it goes -- gimmicks, shocks, cliches. There is little connective tissue. Once the abortion scene is over, it's never mentioned again. A desperate junkie robs a convenience store in a community where everyone knows everybody, yet no one calls the police. Life in Cracktown simply goes on. The film was shot in neighborhoods near downtown Los Angeles, but no city is identified. There seems to be no church, homeless shelter or clinic where anybody can go for help. One cop (played by Vondie Curtis-Hall and asked to look very tired) drifts through the 'hood but doesn't even disguise his disconnect from all he sees. The film short changes all its characters -- the gangbanger (Evan Ross) angry at the world, the young man (Mark Webber) with his new breast implants, the junkie couple (Illeana Douglas, Ridge Canipe) and their two long-suffering children, the 'hood's one good guy (Victor Rasuk) who nevertheless is on the verge of shaking his crying infant son. They serve only to deliver jolts and despair but never take on any life, hot or otherwise, of their own. (http://www.hollywoodreporter.com/hr/film-reviews/life-is-hot-in-cracktown-film-review-1003988032.story) ()

enoemis13 

všechny recenze uživatele

Dealeri, narkomani, prostitútky, všetci žijúci v jednej štvrti. Sa človek až čuduje, že pri toľkých slušných ľuďoch sa vo filme objaví aj násilie ... 4 príbehy: jeden o znásilňujúcej nafetovanej kinder mafii, ... druhý o šľapke, feťákovi a transke ... tretí o deťoch ... štvrtí o rodine, kde plače decko; ... a zaujímavý nie je ani jeden ... 30% ()

Reklama

Reklama