Reklama

Reklama

V dobrém i zlém

(seriál)
  • USA 'Til Death (více)
USA, (2006–2010), 29 h 14 min (Minutáž: 20–23 min)

Hrají:

Brad Garrett, Joely Fisher, Kat Foster, Eddie Kaye Thomas, Timm Sharp, J.B. Smoove, Martin Mull, Kathleen Rose Perkins, Kate Micucci, Kevin Nealon (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(81)

Obsahy(1)

Eddie (Brad Garret) a Joy Starkovci (Joely Fisher) sú manželmi už odnepamäti – a približne rovnako dlho si spokojne hovejú vo svojom útulnom klasickom domčeku na malebnom predmestí Filadelfie. Novú energiu a príjemný svieži vánok do ich vzťahu vnesú na začiatku prvej série ich noví susedia Steph (Kat Foster) a Jeff (Eddie Kaye Thomas) Woodcockovci – čerstvo zosobášení a po uši zamilovaní mladomanželia! Eddiemu je na prvý pohľad jasné, že Jeff zúfalo potrebuje od skúsenejšieho poradiť, aby sa naučil všetko, čo správny manžel musí vedieť a pochopil, čo všetko to obnáša. Nuž a pre Woodcockovcov je zase pohľad cez plot rovnako prekvapivým i mierne desivým a odstrašujúcim nahliadnutím do budúcnosti ich manželstva, hoci sa pritom naučia mnoho zaujímavého – že ku každému dobrému manželstvu neoddeliteľne patria i pragmatické hry (napríklad nečakane zábavné vyjednávanie „sex za nábytok“), či aké je dôležité naučiť sa grilovať ministeaky! V druhej a tretej sérii sa susedské vzťahy s Woodcockovcami dostanú mierne do úzadia a do popredia vystúpi chlapské priateľstvo Eddieho a Kennyho Westechestera (J.B. Smoove) – nedávno rozvedeného čudáka, s ktorým sa Eddie pozná z projektu „Veľký brat“ a ktorý sa k nim po istom čase dokonca nasťahuje! (TV Markíza)

(více)

Recenze (22)

tranquill 

všechny recenze uživatele

Musel jsem pozměnit původní hodnocení, protože poslední řada podstatně snížila úroveň, pokusy o "sitcomózu" se poněkud minuly účinkem a seriál ztratil humor. Co se týče úvodních řad, tak byly výbornou symbiózou dvou protikladných partnerů, jejich slovních soubojů s vtipnými dialogy, okořeněný soupeřením s ostatními sousedy. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Žádné probádávání bílých míst na mapách televizní zábavy, ale dobře odvedený situačně komediální standart. Nejdramatičtější kolizí dobře nastartovaného stroje se stalo ukončení účinkování sousedské rodiny Woodcockových (Eddie Kaye Thomas a Kat Foster), jenž vedlo k hledání nových protihráčů ústřední dvojice (Brad Garrett a Joely Fisher), kteří, jako např. Eddie Muprphyo kopírující J.B. Smoove nebo květinově volnomyšlenkářský Timm Sharp, otevřeli dveře laciné karikaturnosti. I přesto však seriál, po celé své trvání, výrazně nepodlézal laťku nastavenou prvními epizodami a každým svým dílem dokázal nekomplikovaně pobavit. ()

Reklama

Awesomer 

všechny recenze uživatele

Inteligentnější verze Ženatého se závazky. To je dle mého názoru, nejpřesnější definice tohoto seriálu. Sympatičtejší herci, inteligentnější humor ( stačí jen porovnat retardované grimasy a vtípky Ala Bundy se suchými poznámkami a cynickým humorem Eddieho Starka a není o čem ). Zkrátka příjemný komediální seriál, který se diváka nesnaží násilím rozesmát jako výše zmíněná, z mého pohledu nepochopitelná veleslavnější obdoba tohoto seriálu.... NAVÍC. Kat Foster a Joely Fischer jsou rozhodně pohlednější manželky než Katey Sagal a Amanda Bearse... ()

Madsbender odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je už vážne trochu pod úroveň. Možnože tento kúsok na začiatku trochu zaujme svojím obsadením, ale nejedná sa o nič, čo by ste si nemohli nechať ujsť. Na Dva a pol chlapa sa schuti zasmejem, každá časť Big Bang Theory má svoje skvelé chvíľky, no V dobrom aj v zlom sa nenašiel žiaden fór, nad ktorým by som sa čo aj len pousmial, a zbytok seriálu je odvar z čistej nudy prešpikovaný trápnosťou. ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Svěží a vtipná sitcomka ideální v dopoledním čase, kdy hrstka nás vyvolených může při práci sledovat tv. Narozdíl od jiných rodinných, nebo trapně afektovaných sitcomů mě tohle nenudilo. Záplavu suchohumorných hlášek ocení především generace 30+ a ti, co žijí již nějakou dobu v manželství nebo delším vztahu. Jak správně praví Eddie, manželství není pro zábavu, ale na to, aby tě měl kdo odvézt s úrazem do nemocnice. ....a proč bysme měli chodit běhat, řekli jsme si přeci, že můžeme být tlustí, nadělili jsme si to loni k narozeninám!! a podobných roztomilých hlášek se dočkáme vrchovatě. Jako bonus - souseda novomanžela hraje Eddie Kaye Thomas, alias posera Finch z Prciček. ()

Galerie (294)

Zajímavosti (2)

  • Brad Garrett je u nás známí především jako Robert, bratr hlavního hrdiny seriálu Raymonda má každý rád (od r.1996). Představitel Raymonda Ray Romano se mihne v první epizodě v malé roli hosta restaurace. (Olík)
  • Postavu Allison, dcery ústřední dvojice, si během natáčení "střihla" hned čtveřice hereček, a to Kate Micucci (11. epizod), Lindsey Broad (10. epizod), Laura Clery (6. epizod), Krysten Ritter (5. epizod). (Olík)

Reklama

Reklama