Reklama

Reklama

Ľúbostný príbeh lekárky, ktorá na ostrove stretne záhradníka, zaľúbi sa doňho a pak sa ukáže, že je to vlastne šľachtic... /No, niekto má šťastie...! (oficiální text distributora)

Recenze (7)

DaViD´82 odpad!

všechny recenze uživatele

Post scriptum k Danteho verzi pekla. Kruh desátý: Nedělní dopoledne, porcelánové laňky, seznámení s dosud nepoznanou větví rodiny, šálek trpkého ibiškového čaje, vzpomínání na šťastný to život za komančů, Lippert a Tajemství Svenaholmu v bedně. ()

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Naprosto typický průběh filmu, předvídatelný, velice nesympatická hlavní představitelka, ovšem bráchové a příroda se mi líbili, takže dávám *... Jinak tenhle film je stejný, jako desítky dalších, kde se pouze změní jména a povolání hlavních postav, místo, kde se to odehrává, ale jinak je to všechno na stejný způsob. V případě náhlého přívalu kreativity Lindströmová (nebo Pilcherová, v podstatě je to jedno) možná trošku pozmění dějovou linii a vytvoří příběh, který se jí natolik zalíbí, že ho použije ve svých dalších 6 románech... ()

klokyn odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lindströmová, či Pilcherová - stále je to odpad. Úroveň rovnaká ako pri všetkých týchto filmov, zase nič prekvapivé. Len ľutujem, že niekedy musím podobné filmy v telke zhliadnuť, aj keď len ich malú časť... ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudu popírat, že jde o tisícou variaci na tentýž ohraný syžet, jak bývá ostatně u autorky zvykem. Jako lobotomická terapie po náročném pracovním týdnu to však potěší, máte-li náladu a spokojíte-li se s málem (opravdu s málem). Autorka měla tentokrát nával kreativity, neboť tajemství kolem hlavní hrdinky tentokrát vyvolávalo otazníky a nikoliv rovnou odpovědi (než vás jeho vysvětlení vrátí do obvyklé bažiny a ťukáte si na čelo při vzpomínce, jak se postavy ve filmu kvůli tomu chovaly) a rovněž bratrská rivalita si určitou neobvyklost oproti podobným skvostům nesla. ()

Konys odpad!

všechny recenze uživatele

Gerhard Lippert měl raději zůstat doktorem v horách. Tam měl alespoň pěknou přírodu, kolem sebe. Svenaholm to je už pouze slabomyslnost a demence. ()

pupidup odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

achich ach! ještě jsem asi odpad nikdy nedala.. ale tohle, to opravdu stálo za to.. "znáte Andersenovi?" "ne, neznám, nic nevím jděte pryč..." pomoc! Myslím, že Andersonovi museli nejméně vyplenit celou vesnici (podle nenávisti k jejich dceři, která byla v té době zřejmě batole... ), ale je to tajné... pst... a v té vesnici zřejmě ale byla vždy jen jedna pěkná žena, po které všichni šíleli! ()

Reklama

Reklama