Reklama

Reklama

Mafiáni

Trailer

Obsahy(1)

Malý gauner Harry Valentini už nehodlá i se svým kumpánem Moem dělat mafiánskému bossovi otloukánka. Rozhodnou se uprchnout i s kořistí a jít za svým štěstím. Boss však na to přijde a oběma slibuje odpustit, když jeden zabije druhého... (oficiální text distributora)

Recenze (15)

Marze 

všechny recenze uživatele

Ne moc uvěřitelná chromá komedie. Karikatury, které křičí jeden na druhého. Pokud máte nějaký citový vztah k New Yersey, kam bych já nejel ani zadarmo, bude se vám film líbit. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Brian De Palma je skvely vizualny reziser, ktory vie navodit vo svojich filmoch dusnu atmosferu. Ale pokial sa jedna o komedie, tak je bezradny. Nepomohol mu ani skvely kasting ci uz ustrednej dvojky, tak viacero znamych xichtov v ulohach mafianov. Proste to nebolo ani na sekundu vtipne a film som dopozeral len zo zvedavosti, aby som sa dozvedel akym spôsobom sa ustredna dvojka dostane z tej zapeklitej slamastiky do ktorej sa dostala svojou neschopnostou. 4/10. ()

Terminus 

všechny recenze uživatele

Komedie z mafiánského prostředí jsou nepříjemně často postaveny na zesměšnění "důstojných" a obávaných hlavounů a neschopnosti jejich poskoků. Právě slouhové (Ital a Žid v podání Dannyho De Vita a Joe Piscopa) jsou centrálními figurami této hloupoučké (černé?) komedie, která vyvrcholí "velkou lstí" jednoho z nich. Tak jako v jiných případech, ani zde se nepodařilo vytěžit napětí z "dramatické" zápletky. Navíc nefungují ani banální komické situace (Italova záliba v hazardu, likvidace "Fixerova" bouráku). ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Brian DePalma komedie nevie tocit a film dokonca aj prepadol v kinach. Pribeh je umelina. Celkovo ide len o taky lacny povrchny vyplach, nema to patricne tempo a nedokaze dokonca ani strhnut : 5 % ()

mikulem 

všechny recenze uživatele

Jediné, co zde funguje výtečně, jsou některé dramatické okamžiky. Takže jako komedie má film velký problém. ()

Camac 

všechny recenze uživatele

Tato parodie na gangsterky je bohužel méně zábavná než většina "vážných" filmů na toto téma. Přesto těch několik skvělých scén a více než několik skvělých herců stojí za vidění. ()

Biopler 

všechny recenze uživatele

Absolútne zbytočný film. DeVito sa zúfalo snaží napodobiť De Nira a on v roli mafiána? To je fakt úlet. Ak aj prijmem, že šlo o nadsázku, tak treba zase aj uviesť, že veľmi nepodarenú, v ktorej nájsť humor je ako hľadať ihlu v kope sena. Sklamaním v mojich očiach je, že na ponuku zúčastniť sa tohto pokusu kývol aj Harvey Keitel. ()

druhaveta 

všechny recenze uživatele

Asi jediný De Palmův pokus o komedii, který funguje - hlavně proto, že režisér tentokrát neopustil domácí půdu černého humoru a klíčové gagy strukturálně staví jako přepálené thrillerové scény (startování auta). ()

Reklama

Reklama