Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život je houpačka. Jednou se daří, jindy ne, a tak pořád dokola. V tomto drobném nezávislém filmu sledujeme April, Sally, Nathana a několik dalších "obyčejných" lidí, jejichž osudy se během pár dní na chvíli propletou. Jakkoliv je život každého z nich rozdílný, ač jsou talentovaní, ambiciozní, nebo úplně jiní, každý z nich si zažil, zažívá, nebo zažije nějaké to zhoupnutí. Film je kompletně prací Jasona Freelanda, který ho nejen produkoval, ale také napsal scénář a ujal se režie. (Master19)

(více)

Recenze (16)

claudel 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film bez děje, který se snad nesnaží o žádnou výpověď, anebo že by kritika pornoprůmyslu či nářky nad sháněním slušného bydlení? ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Padouch nebo hrdina, my jsme jedna rodina. Partička týpků různě se živících, poctivě i nepoctivě, jejichž osudy se propletou. Nic víc v tom není třeba hledat. Podstatná je ona "letní" atmosféra pohody a smíření, jistoty, že vše nakonec dobře skončí. Chvílemi to sice vůbec nedává smysl, takže na velká ocenění to aspirovat nebude, ale na nedělní večer je to vcelku optimální, zejména když sobota byla ve znamení večírku, nebo přímo garden párty...70% ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, co tento film měl znamenat a nedá se ani tak úplně napsat, jaký měl děj. Nicméně hodně trávy, příjemní a hezcí herci a herečky, pěkná muzika a taková rychlá záležitost. Nemůžu říct, že by se mi to nelíbilo. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch indie filmů, který nemá klasickou výstavbu děje, postrádá jakoukoliv gradaci a bez zásadnějších zvratů pouze sleduje chvilkové životní dění několika postav, k nimž je ovšem divák zcela lhostejný. Po shlédnutí takového filmu si člověk často klade otázku, co že nám vlastně chtěli tvůrci sdělit a většinou dojde k závěru, že nic. Ztráta času. P.S. Jennifer Lawrence se ve filmu objeví asi na minutu a řekne dvě věty, takže to nestojí za to ani kvůli ní. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Je to pohodový film, který rychle uteče, nejde sice moc do hloubky, ale tady to neni na škodu, protože i tak je něčím zajímavý. A stejně jako tento komentář, ani nevím čím....:-) ()

aquiver 

všechny recenze uživatele

Přirozený, nekonvenční, ale taky průměrný nezávislý film s dobrými herci, trochou originality, ale obsahově ničím výjimečný, jen se na to celkem dobře dívá. 55 % ()

Mirah81 

všechny recenze uživatele

Sice mi trochu unikl smysl tohoto filmu,ale musím uznat že takové seskupení krásných žen jsem v žádným filmu dlouho neviděl,takže aspoň v tomhle směru bylo na co koukat :) ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Kdepak, ani úžasný "homo" tanec na parketu mě bohužel nedonutí zvednout svoje hodnocení. Tak předně - proč tolik postav, zápletek a linií, které se jen stěží proplétají? Už to mám, filmu prostě chybí ústřední myšlenka. Co je cílem? Předat nějakou ideu - to určitě ne (něco ve smyslu - každý se protloukáme, jak umíme, sem tam musíme šlápnout vedle, ale jde o to najít své místo pod sluncem - no to opravdu není originální). Ukázat pár milých herců, na které se dobře kouká? Budiž, ale to by se stihlo za pár minut. Pustit krapet dobré muziky, dobře, fajn, ale až tak dobrá nebyla. Takže tu máme film, který tu prostě je a to je tak celé, ale vidět ho není opravdu nutné. ()

EllienPM 

všechny recenze uživatele

Moc pěkné, dost dobré. Kdyby to mělo výraznější, fatálnější konec (pro všechny), mohlo to být možná až fenomenální. Na emerický snímek opravdu hodně moc dobré. V erotických scénách to je ovšem bohužel už jasná emerika - nic neukážou a v nejlepším to střihnou. ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Po dlouhý době v celku povedený nezávislák o dnešní generaci a jejich víceméně obyčejným potloukání životem. Velmi uvěřitelný a ačkoliv je to o obyčejných lidem, nedává to žádný prostor k nudě. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, u kterých si člověk uvědomí, že ta statistika od níž si chtěl odpočinout není až tak špatná. Nezáživný útok na společenské hodnoty dnešního světa (dnešního už možná ani ne), prakticky se zde dotkneme možností sexuálního života a kouření marihuany. O okořenění vtipem se nikdo ani nesnažil, takže ho tam nelze hledat, i když by se k té travičce sušené hodil. Všichni se mají rádi, pomáhají si, peníze si vydělávají pomocí fotek, rodiče mají miliony, co víc si přát od realistického pohledu na protloukání se životem :-) ()

jafuska odpad!

všechny recenze uživatele

to snad nemyslí vážně, naprostá ztrát času, děj naprosto o ničem, jen o sexu a dalšíchpodivných a nudných věcech ()

IlMagnifico 

všechny recenze uživatele

Celkem koukatelný film bez jakékoliv viditelné myšlenky nebo poselství. Rychle ubíhá a nenudí. Nic, co by člověk potřeboval vidět víckrát, ale jedno zhlédnutí určitě nezamrzí. ()

Evziiik 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem čekala, kdy se jednotlivé příběhy propojí a ono nic. Docela zklamání, vlastně ani nevím, co bylo podstatou filmu. ()

Aresko123 

všechny recenze uživatele

Pozeral som tento film hlavne kvôli Jennifer Lawrence, a cuduj sa svete ona tam hrala 25 sekund !!!!!!!!!!!!! Tak to je naozaj sila, ved by ani v titulkoch nemala byt..... hahaha ()

Reklama

Reklama