Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři muži a dvě striptérky se vracejí z mládenecké party v New Yorku a vstupují do stanice podzemní dráhy, která je již od sedmdesátých let uzavřená. V těchto uzavřených prostorách jsou svědky brutální vraždy dopravního policisty třemi neznámými útočníky a nyní jsou nuceni bojovat o své vlastní životy. Děj filmu se odehrává v reálném čase a čerpá z filmů Johna Carpentera a filmů jako je např. DELIVERANCE. (TomikZlesa)

(více)

Recenze (71)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Hodně špatnej film. Nápad celkem dobrej, ale zpracování příšerný. Nejvíc mě štvala ta rozklepaná kamera. Nechápu, proč to ten kameraman dělal. Člověk se těší na akční scény, ale na tohle se nedá dívat. Skoro se mi u toho udělalo blbě, jak se to furt třáslo. Těšil jsem se na oblíbence Adkinse, kterej zaklepal už ve 20. minutě a taky na Vinessu (která se mi líbila ve filmu "Milenci"), která sice zůstala až do konce, ale moc přesvědčivej výkon to nebyl. Ale na druhou stranu mě potěšila stopáž, protože jsem chtěl shlédnout film co možná nejkratší a oněch 70 minut čistého času byly ideální. Jinak k hodnocení...ani nevím, co se mi na tom filmu líbilo. Asi ta rozdrcená hlava výhybkou a dál už fakt nic. Takže 20%, tudíž jedna hvězdička. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

"Kazdy rok se v New Yorku eviduje asi 10 000 ztracenych lidi,dospeli lide nejsou nikdy hledani" No,pokud se tam ztraci vzdy takova parta blbu,tak to nejspis ani nebude skoda!V temnych zakoutich metra zije skupinka neandrtalskych hipiku,uprostred chovne stanic bojovych psu.Jelikoz metro moc potravou pro psy neoplyva,jsou nuceni zdejsi chovatele krmit sve milacky masem,prave onech ztracencu.Nebylo by to az tak zle,nebyt spatnych hercu,debilnich dialogu a nejhorsiho zla moderniho horroru -zase ta dementni trhava kamera!!! ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak z tohohle jakoby hororu mam akorát tak pocit,že bych nejradši ty dredaře pobíhající po metru a jen tak a zabíjející lidi okolo vzal nějakou palicí ,protože to se fakt nedalo.Musím se přiznat ,že jsem chtěl film vidět hlavně kvůli Scottu Adkinsonovi,který tu ale moc velkou roli nemá a tak jsem nečekal co mě čeká a musím říct,že pro mě to moc nebylo,ale pro fanoušky žánru jako jednohubka to bude asi tak akorát.Za mě celkově 40 % a dvě hvězdy. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Slušná oddechová řezničina s prasáckou parkinsonovskou kamerou (za tu bych kamenoval) a našlápnutým hudebním doprovodem. Skupinka mladých lidí vystoupí z metra v podzemním labyrintu poté, co jedna z pasažérek usoudí, že je obtěžována, a použije obranný plyn, který však učiní prostor vagonu neobyvatelným. Samozřejmě nikdo z nich netuší, že v podzemí žije trojice neandrtálců, co krmí své psy masem náhodných zabloudivších obětí. A tak se sekají hlavy, propichují těla, vytahují střeva...mačety a kopí se míhají, rudé gejzíry stříkají, prostě klasické béčko z oblíbeného metra. Hlavní postavy se chovají po většinu času dementně, a tak jich divákovi líto není, naopak se těší, jak budou brutálně zmasakrovány. Třeba takové roztrhání psem je vyložená chuťovka. Velmi mne potěšil konec (zaslouží si hvězdu), jelikož jinak to ani dopadnout nemohlo. A tvůrci naštěstí nepoužili klišé - nakonec zůstane blbá blondýna, ba co víc ho důsledně popřeli. Varování: film je naprosto nevhodný pro epileptiky...p.s.měl jsem neskutečnou smůlu na čuňácké titulky... ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Jednu věc bych teď chtěl ze všeho nejvíc: z 30-ti metrového náběhu ukopnout hlavu režisérovi a scénáristovi Peter A. Dowlingovi. A pak bych tu ukopnutou hlavu sežral, vysral a zase sežral (díky Rudolfe za tuhle hlášku). Jsem maximálně vytočenej. Jak může bejt někdo tak nehorázně blbej, že jedinou ikonu tohoto (odkašlání) filmu nechá za 20 minut zamordovat, aniž by využil její potenciál?? A přitom ostatní trosky se tam jakože řežou?? Ty kráso, ani jedna rána, kop, skok, prostě totální nula (a to jste jako neprotestoval, pane Adkinsi, že tam nemáte sebemenší náznak fightu??). No hovadství. Jinak tohle bych natočil s partou kámošů během dvou hodin a to bysme z toho ještě hodinu a půl seděli na pivě u jukeboxu. Běhat po kolejích a ramplovat s kamerou tak, že z ní až padaj součástky, to umí každej vozembouch. Všechno jsem viděl už v minimálně deseti jiných filmech, je to předvídatelný, průhledný, tupý, trapný, dementní, nezáživný, o ničem. A po opět předvídatelné (kupodivu, že??) poslední scéně sahám nepřekvapivě po odpadu! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama