Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři muži a dvě striptérky se vracejí z mládenecké party v New Yorku a vstupují do stanice podzemní dráhy, která je již od sedmdesátých let uzavřená. V těchto uzavřených prostorách jsou svědky brutální vraždy dopravního policisty třemi neznámými útočníky a nyní jsou nuceni bojovat o své vlastní životy. Děj filmu se odehrává v reálném čase a čerpá z filmů Johna Carpentera a filmů jako je např. DELIVERANCE. (TomikZlesa)

(více)

Recenze (71)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Stag Night chutná jako stokrát převařená voda. Hnusně. Film bez jedinýho nápadu, překvapení, nebo alespoň vtipnýho pomrknutí na diváka, když už takhle učebnicově opisuje od moderního slasheru. A jak známo, ten je docela zabitý. Jedna scénáristická blbost střídá druhou, hrdinům je nemožný fandit, a těžko lze pochopit i přebytečnou účast vycházející mlátičky Scotta Adkinse. A z hluboké letargie nevytrhne ani ta pěkně rozmáčknutá hlava. Zmínit si tak zaslouží snad jenom ti dredatí bezdomovci, co svojí vizáží připomenou Roba Zombieho, ti vypadali opravdu kulturně. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Tak si to zhrnme. Pozrel som si to iba kvoli Adkinsovi. SPOILER: Co vsak cert nechcel (ale scenarista ano), Adkins je zamordovany medzi prvymi a ani si neskrtne KONIEC SPOILERU. Nuz a zvysok? x-ta variacia pribehu o hrstke civilizovanych voci bande ludskych primatov, ktori poluju na vsetko ludske, co este vladze dychat a ma vsetky telesne organy na svojom mieste. Okrem jednej malinkej obmeny, vsetko sa to nezazivne potaca v zabehanych kolajach. Mordovacky, predvidatelnost co bude v dalsej desatminutovke, dokonca snaha aj o socialny presah na temu "mesto v meste" resp. stret sveta nahore vs. svet v podzemi tu uz bola viackrat, vzdy lepsie a putavejsie stvarnena. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Jednu věc bych teď chtěl ze všeho nejvíc: z 30-ti metrového náběhu ukopnout hlavu režisérovi a scénáristovi Peter A. Dowlingovi. A pak bych tu ukopnutou hlavu sežral, vysral a zase sežral (díky Rudolfe za tuhle hlášku). Jsem maximálně vytočenej. Jak může bejt někdo tak nehorázně blbej, že jedinou ikonu tohoto (odkašlání) filmu nechá za 20 minut zamordovat, aniž by využil její potenciál?? A přitom ostatní trosky se tam jakože řežou?? Ty kráso, ani jedna rána, kop, skok, prostě totální nula (a to jste jako neprotestoval, pane Adkinsi, že tam nemáte sebemenší náznak fightu??). No hovadství. Jinak tohle bych natočil s partou kámošů během dvou hodin a to bysme z toho ještě hodinu a půl seděli na pivě u jukeboxu. Běhat po kolejích a ramplovat s kamerou tak, že z ní až padaj součástky, to umí každej vozembouch. Všechno jsem viděl už v minimálně deseti jiných filmech, je to předvídatelný, průhledný, tupý, trapný, dementní, nezáživný, o ničem. A po opět předvídatelné (kupodivu, že??) poslední scéně sahám nepřekvapivě po odpadu! ()

castor 

všechny recenze uživatele

.. aneb jak si rychlonožka Scott Adkins užívá na zemi v zaplivaném podzemí, aniž by tušil, že za pár minut přijde o hlavu. A já netuším, kde jsem tohle zase vyhrabal. Čtyři přátelé a dvě ženštiny se shodou (ne úplně logických) okolností dostanou z metra ven mezi koleje, kde zanedlouho pochopí, že trojice dredatých individuí s mačetami a kopími potřebuje maso pro své psy. Ideálně čerstvé lidské. Snímek se hodí tak do přelomu osmdesátých a devadesátých let, kde bylo podobných výplachů nespočet, jenže měli (ze šesti) aspoň jednoho trochu uvažujícího kusu na porážku a neměli pološílenou kameru. Btw. není nad emotivní vzkazy těsně před smrtí. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Horor zobrazujúci súboj na život a na smrť medzi bezdomovcami, žijúcimi v metre, ktorým zachutilo "ľudské" Ratatoullie a skupinke mladých ľudí, ktorí sa po nešťastnej zhode náhod dostanú v nesprávny čas na nesprávnej miesto. Klasická vyvražďovačka lepšieho priemeru môže začať - 65 %. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Levný, nudný, neděsivý a neoriginální. Kvůli Adkinsovi na to nekoukejte. tady není proto co je ve většině svých filmů. Otázkou pak ovšem zůstává, proč že tu vlastně je...20% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Je mi šumafuk, že Scott Adkins tu nerozkopáva hlavy a skôr mi bolo sympatické, že sa snaží vybehnúť zo škatuľky, no vybral si na to veľmi zlí film. Už úvodná scéna, kde žena o dušu beží cez metro, vybehne na eskalátor a ostane tam stáť ako prikovaná, namiesto toho aby bežala ďalej, dá jasne najavo, že toto nebude z tých chytrejších filmov. To čo nastalo potom to totálne zaklincovalo. Ale nič to. V ďalších priebehu som na to zabudol, ale asi v dvadsiatej minúte keď nastala prvá akčná scéna, som mal chuť v momente ten film vypnúť, pretože to čo začal predvádzať kameraman sa len tak nevidí. Triasol a krútil kamerou ako o život tým najnemožnejším spôsobom a to mu bohužiaľ ostalo až do konca. Hviezdička za rozmačknutie hlavy výhybkou a viac ani ň. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Slušná oddechová řezničina s prasáckou parkinsonovskou kamerou (za tu bych kamenoval) a našlápnutým hudebním doprovodem. Skupinka mladých lidí vystoupí z metra v podzemním labyrintu poté, co jedna z pasažérek usoudí, že je obtěžována, a použije obranný plyn, který však učiní prostor vagonu neobyvatelným. Samozřejmě nikdo z nich netuší, že v podzemí žije trojice neandrtálců, co krmí své psy masem náhodných zabloudivších obětí. A tak se sekají hlavy, propichují těla, vytahují střeva...mačety a kopí se míhají, rudé gejzíry stříkají, prostě klasické béčko z oblíbeného metra. Hlavní postavy se chovají po většinu času dementně, a tak jich divákovi líto není, naopak se těší, jak budou brutálně zmasakrovány. Třeba takové roztrhání psem je vyložená chuťovka. Velmi mne potěšil konec (zaslouží si hvězdu), jelikož jinak to ani dopadnout nemohlo. A tvůrci naštěstí nepoužili klišé - nakonec zůstane blbá blondýna, ba co víc ho důsledně popřeli. Varování: film je naprosto nevhodný pro epileptiky...p.s.měl jsem neskutečnou smůlu na čuňácké titulky... ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Obrovská škoda, aspoň ten závěr nemusel být tak okatě převídatelný. Jinak Stag Night nemá nic moc co nabídnout, tak že neočekávat radši vůbec nic.. 2/10 = 25% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jak vidno, hororové tvůrce už značně obehrané prostředí metra stále láká. Režisér Peter A. Dowling si sepsal vlastní scénář a známé herce, jako je Kip Pardue, Breckin Meyer nebo Vinessa Shaw, poslal do podzemky svést nerovný boj s tlupou primitivních lidí obývajících newyorskou podzemku. Ti sice na svůj zevnějšek moc nedbají a ani si s nimi moc nepokecáte, zato se však umí perfektně ohánět mačetou a občas jejich práci za ně dodělají psi. Sice jsem se nenudil a po 20 minutách (mimochodem - ty spolu s úvodní scénou s prchající dívkou po jezdících schodech spíše odradí než navnadí) film nabral solidní tempo, které však bylo největším pozitivem. Herci byli mdlí a zajímavější záporáky si pro samou tmu nešlo pořádně prohlédnout. Provedení vražd bylo slabší, většinou byl vidět jen proud krve z oběti v barvě rajčatové omáčky nebo evidentně umělá odseknutá hlava. Rovněž nebylo jasné, za jakým účelem pořádají hon na zbloudilé občany a jak to, že jejich existence v podzemce zůstala tak dlouho utajena veřejnosti, nebo jak je možné, že naši lovení hrdinové tak dlouho nebyli schopni najít východ. Těch nezodpovězených otázek je na jeden film poměrně hodně. Dialogů bylo naštěstí poskrovnu a nápad s primitivní sebrankou, jejíž původ zůstal utajen, se dal využít i lépe, ale přesto nuda nehrozí. A proto se dá film zařadit k tomu lepšímu, co bylo v rámci hororového žánru z prostředí podzemní dráhy natočeno. 60% ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Všichni, kdo se na tomhle "snímku" podíleli by si zasloužili vyloženě přes držku tenisovou raketou.. jinak to nevidim. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Špinaví a smradlaví burani přeneseni do velkoměsta. A kde jinde je schovat, než v metru. Nic nového, ale docela to šlo. Docela to odsýpalo, nějak moc to nenudilo, mělo to dobrou hudbu a Kip Pardue mě baví. Takhle by asi dneska vypadal remake C. H. U. D. :-). Podobných příběhů jsem viděl snad již tucet, teď již tedy tucet plus jeden. A přežil jsem to. Když u toho nebudete přemýšlet a snažit se hledat všechny možné nelogičnosti a chyby, tak to přežijete i vy. Kdo je nejzmiňovanější hvězda tohohle filmu, Scott Adkins, vůbec netuším. Možná mě to ušetřilo zklamání. 2,5* ()

cunesk8 odpad!

všechny recenze uživatele

Takovou sračku jsem dlouho neviděl. Horror pro 13-ti leté barbíny, s ubohou kamerou, tragické herecké výkony, kulisy NY metra s šupackými graffiti, které vypadají jak kreslení od děcek ze základky. Ztracených 80 minut v životě. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný potenciál utopený v záplavě amerických, bohužel dost klasických, sračkeřin. Celá řada zbytečných keců, emotivních chvil, trapných omluv a vzkazů těsně před smrtí ( styl ,,řekni mámě, že jí mám rád - s nožem v zádech a v bratrovo obětí" ). Občasné, absolutně nesmyslné, chování hlavních postav ( hlavně těch s něžným pohlavím ). Několik změn na ,,z nuly hrdinou ", v té nejnemožnější chvíli. Parta vrahounů spíš k smíchu. A na závěr rádoby šokující, ale opak navozující, konec. Prostředí slušný - podzemní chodby New Yorského metra, tma, špína, smrad, krysy, šváby, ...s tím by se pracovat dalo, stejně tak je to s gore - krví se nešetřilo, pár usekaných končetin a jedna rozmáčknutá hlava v kolejích (sorry za spam ) fanouška potěší. Bohužel to nestačí, to špatné předčí dobré a to ve víc jak polovině filmu. Hold škoda ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní metronaháněčka, který by sice prospělo víc světla a míň klepající se kamery, ale i tak se jedná o celkem stravitelnou jednohubku. Sice se tu lepí jedno klišé na druhý a navíc bandu mladejch a protivnejch prchajících Amíků jsme tu měli už stokrát, jenže pořád se něco děje, drží si to tempo a stopáž je celkem příjemná. Žádnej zázrak, ale těch 60% tomu dam. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Hodně špatnej film. Nápad celkem dobrej, ale zpracování příšerný. Nejvíc mě štvala ta rozklepaná kamera. Nechápu, proč to ten kameraman dělal. Člověk se těší na akční scény, ale na tohle se nedá dívat. Skoro se mi u toho udělalo blbě, jak se to furt třáslo. Těšil jsem se na oblíbence Adkinse, kterej zaklepal už ve 20. minutě a taky na Vinessu (která se mi líbila ve filmu "Milenci"), která sice zůstala až do konce, ale moc přesvědčivej výkon to nebyl. Ale na druhou stranu mě potěšila stopáž, protože jsem chtěl shlédnout film co možná nejkratší a oněch 70 minut čistého času byly ideální. Jinak k hodnocení...ani nevím, co se mi na tom filmu líbilo. Asi ta rozdrcená hlava výhybkou a dál už fakt nic. Takže 20%, tudíž jedna hvězdička. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tento horor nikterak nevybočuje z kalsického scénáře. Banda mladých lidí, opuštěné prostory (tentokrát New Yorské tunely podzemky), velmi silní, zdánlivě nesmrtelní parchanti, kteří snad nemají žádný práh bolesti a spousta krve. Nekoná se žádné překvapení, které by tento horor vyvedlo ze zavedených kolejí tohoto žánru. Osobně jsem tento filmek sehnal kvůli Scottu Adkinsovi, který tu neměl vůbec žádný prostor pro své kousky (což bylo celkem jasný). U filmu jsem se nenudil a řadil bych ho k průměru. Za mě 50% :) ()

Reklama

Reklama