Reklama

Reklama

I Am Omega

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Béčkový film společnosti Asylum. Vypravy příběh vědce, který přežil díky je díky svým výzkumům imunní vůči virusu, jež zbytek populace proměnil v krvežíznivé potvory. Snímek je dalším příspěvkem do rodiny filmů s tímto námětem (Last Men On Earth , Omega Men, I Am Legend). Všechny tyto filmy jsou inspirovány povídkou Richarda Mathesona "I Am Legend". (V-Ray)

(více)

Recenze (19)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší než :"Já legenda". Více akčních scén, více Zombíků.... prostě všeho více a né pouze monolog jednoho herce a štěkání psa. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Tak tohle by snad natočili i janek85 se Spinosaurem. Největší problém jsou samozřejmě finance, resp. jejich nedostatek. Nicméně úvod není zase tak špatný, Dacascos žije sám v improvizovaném domě, chráněném elektronickým zařízením. Svoji fyzičku si udržuje capoeristickými prostocviky, čas od času sejme mačetou nebo samopalem chrčícího zombijáka a postupně rozmisťuje po městě časované bomby. Věřte mi nebo ne, ale první třetina filmu obsahuje náznaky atmosféry, i Dacascosovy pokusy o skutečné herectví. Jenže pak to přijde. Seriálové prostorové přemisťování se, logické chyby, nevhodná hudba, hrozné kulisy. Šílená béčkovitost z filmu čouhá tak odporně, jako Vetřelec z Kaneova těla. Akce se omezuje na výstřely z plastové zbraně, občasný švih mačetou a je tu jedna sekvence s nunchaky, bohužel blbě sestříhaná. Tragický děj. Jednolitý kamerový filtr. Závěrečný výbuch připomíná efekty z mentáloviny Varan vs Kobra. Jak jsem říkal, tohle by natočil každý, až Griff Furst (režisér) uvidí I Am Legend, osobně si vypíchne oči a sežere je... A Mark Dacascos?? Ten prý už dva týdny mlátí hlavou do zdi, brečí a řve: I Am Bitch, I Am Bitch... ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

I am Omega a I am Virgin jsou oba drobnými filmovými parazity na popularitě Já legenda. U obou jde o poctivě o jednu hvězdičku. A dokonce jsem váhal nad hvězdičkami dvěmi. Někdy zcela výjimečně hodnocení měním. U I am Omega je to na produkt firmy Asylum až dost. Což znamená nic moc děj, spousta nelogičnosti a vzhled nakažených. Na druhou stranu je kladem jakž tak postapo atmosféra a kondice Marka Dacascose. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

No srovnání s I, Legend by bylo pro Omegu popravou - když jen vedle sebe položím Smithův zabezpečený barák s tou kulničkou na dříví obehnanou plůtkem, co má týpek odsud, tak ... :-). Tohle je tuším jedna z prvních asyláckých vykradaček = děj příliš kopíruje originál a levnost tomu zákonitě podráží nohy. Navíc se to po celkem slibnéz začátku zvrtne v honičku tří drsoňů za jednou ženštinou, občas promícháno nějakou popravou gumového zombíka (ti vypadají všichni naprosto stejně). ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tady není opravdu nic za co bych měl dát aspon jednu hvězdu.. hlavní hrdina sice vypadá jak JCVD, ale jeho schopnosti hraní se podobaní Danu Nekonečnému některým jeho drsný xichtům jsem se musel smát. Další věc příběh je jedno velký WTF? nevíte co se stalo nevíte, jak se to stalo, nevíte nic celý město je najednou odlidněný plný nějakých "zombiku" který sem tam občas bafnou ale spíše bafnou zbytečně jen pro diváka. A na konci zjistíte že zombici nebyl zas tak velký záměr, záměr byl zachránit nějakou pindu co zavolala hlavnímu hrdinovi na skype že má v sobě protilátku či co na cestě ho doprovází dva rádoby drsnáci který tam jsou proto aby mohli umřít a aby se za ten film aspon neco stalo. Nic víc nic mín. ,,zmáčknout spoušt umí každý debil" Asylum natočilo další bezcennou sračku a já jen ztratil další večer. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ďalší z filmov od Asylum, ktoré si môžem vyškrtnúť zo zoznamu nevidených. Ja už začínam byt pri filmoch od tejto spoločnosti, ktorá sa špecializuje na vykrádanie iných filmov, asi imúnny. Lebo i keď tu boli klasické neduhy tejto spoločnosti ako prehrávajúci herci, príšerne masky a iné, tak ja som sa celkom bavil. A to hlavne vtipnými scénami, ktoré mali vyzerať ultra drsne, no vystrelilo to celkom inač. Viem, že klenot medzi týmito brakmi nenájdem, ale keď nič iné, aspoň sa zabavím prehliadkou nevkusu, ale keď pán boh dá, aj motyka vystrelí a ja budem v úžase, že konečne má Asylum pozitívne prekvapilo. No, ale tento film to určite nebol. Slabé 2*. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Klidně mě zavrhněte a pohrdejte mnou ale mně se to líbilo více než Já, legenda se kterou to tu hodně lidí srovnává a celkem právem. Daky dokazuje, že je stále v dobré formě a kosí nakažené jako na běžícím pásu. Vyvíjející se vztah Rencharda a Brianny mě bavil a přál jsem jim aby ruku v ruce dokráčeli až na konec filmu. Jinak film je napínavej ani chvilku mě nenudil, masky byly povedené a některé scény skoro až mrazivé ( Daky s mačetou VS velkej zrůďák v podzemí) . Představitelka Brianny se mi vážně líbila a i hlavní mizera roli zvládl. Místy vtipné momenty (hledání auta) trochu odlehčily atmosféru a pak se jelo dál. Vím že budu v menšině ale je mi to fuk já se prostě parádně bavil. ()

berry.77 

všechny recenze uživatele

Vydrzte ja si to musim srovnat v hlavě pač tohle na tomto snímku stojí rozum a ňák sem zapoměl o čem to je a ten čas u toho je fakt k smíchu.Ty peníze dejte mě a uvidíte co bych dokázal natočit,ale jedno vám zaručím rozhodně to nebude toto :D to bych musel ty oči sežrat sám chudák Griff Furst (režisér) co ???? to by šlo nebo ty prachy co do toho propadly jako do záchodové mísy bychom spolu mohly natočit Legend About Me co říkáš Lateefe:D No ja fakt nemůžu mě se asi skazil mozek,ale musím dát 5* varuju ostatní je to velmi nakažlivá nemoc:D ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Mne tento film sa velmi podobal na I AM LEGEND vo vsetkom, takze sa pribeh nesie v podobnom duchu. Ani tento pokus o stvarnenie postapokalyptickeho sveta v buducnosti nebol zle mysleny a celkovo ma to aj dost bavilo a ani ma to nenudilo. Stvarnenie masiek a znicenej scenerie okolia boli o nieco horsie ako v I AM LEGEND, ale v tom su len peniaze. Keby producenti ziskali viac penazi na tento film, tak urcite by aj vyzeral lepsie ako ackovy I AM LEGEND. Tento film viac oplyva aj akcnymi scenami, ako zmieneny film co tu spominam. Takze tu je aj to moje plus oproti jeho konkurentovi,,he he. Inac mimochodom sa mi aj obal dvd velmi pozdava a vydaril sa im:) ()

Abbysek odpad!

všechny recenze uživatele

plagiát filmu I am Legend s Willom Smithom. Stačí pozrieť na spoločnosť, kto tento film vyrobil a hneď vieme, že je to nízkorozpočtová kokotina, plagiát. ()

ogheekapr 

všechny recenze uživatele

Na první pohled nudná kravina, když si k tomu ale dáte titulky z filmu Cashback, neskutečně se nasmějete. Asi proto dávám ještě docela vysoké hodnocení, na to, že ty titulky nejsou součást filmu. Ale zábava to s nimi byla! ()

goodridge 

všechny recenze uživatele

Takže dôvody prečo by som mal dať odpad : ultralacné spracovanie, megavykrádačka, už len zato, že je to Asylum. A tu sú dôvody prečo som nedal odpad : Dacascosa mám rád, film vôbec nenudí, sem tam ešte aj atmosfére trošku zamrazí. Hodnotenie v rámci C-čkovej kategórie ** ()

Reklama

Reklama