Reklama

Reklama

Projekt LAZAR

  • Česko Projekt Vzkříšení (více)
Trailer

Muž, kterého čeká rozsudek smrti se náhle probudí s druhou šancí na život. Netrvá dlouho a ukáže se, že jeho nový život je možná děsivější, než ten předchozí.  Ben má podmínku téměř za sebou, a je nesmírně vděčný za vše, co mu život dal: krásnou ženu, roztomilou dcerku a stabilní plat. Jeho život vypadá idylicky ... Jenže pak Ben nečekaně přijde o práci a bláhově se vrátí zpět ke zločinu. Společně se svým bratrem se pustí do krádeže, která bude mít fatální následky. Ben najednou stojí před smrtící injekcí, musí se rozloučit se svou rodinou a připravit se na nejhorší. Nakonec je vše ještě trochu jinak. Ben se probere k vědomí na děsivém psychiatrickém oddělení, kde mu sdělí, že byl najat jako čistič podlahy. Ben nic nechápe a jediné čím si je jistý je jeho láska k manželce a dceři. Musí však přijít na kloub tomu, jestli skutečně unikl smrti z lopaty anebo se stal součástí něčeho mnohem hrozivějšího. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

gumli 

všechny recenze uživatele

Dobrý thriller,ktorý ale núti diváka premýšľať,a to celý film.Takže celkom ľahko udrží pozornosť diváka.Ak niekoho popravia smrtiacou injekciou,to ešte neznamená že musí byť mŕtvi.Môže žiť iným životom,napr.v takom blázinci ako správca.Je to hodne hlboký film,kde láska a pocit viny sú veľmi úzko prepojené.Žiadny zázrak to nie je,dalo sa z toho vytrieskať omnoho viac,ale neľutujem. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Tak trošku podobný film jako Shutter Island, ale slabší... Jak píše J*A*S*M, místy je to velice napínavé a je tam pár dobrých zvratů. Závěr je sice príma, ale asi si nikdo nelámal hlavu s nějakým právním řešením... Shledání je fajn, ale otázka je, jak dlouho potrvá, než si pro něho někdo zase přijede... Dobrá hudba, ale konec mohl být mnohem lepší. 3* ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Ben dostane po loupeži při níž jsou tři lidi zabiti trest smrti (poněkud absurdní, vzhledem k tomu, že pouze odemykal zámky) Má pěknou ženu a malou dceru. Zanedlouho je popraven, pak se probudí kdesi daleko je mu řečeno, že dostal ze zhora druhou šanci, ale nesmí se vzdálit z místa kde je jinak je po něm. Jeho rodinu už nesmí nikdy vidět. Pracuje v jakém si ústavu pro cvoky, ale zaáhy zjištuje , že jsou na tom všichni stejně a každý má náký ten hřích nasvědomí. Ben se snaží se nák orientovat a dostat se ven. Pak se jednou probudí v cele a je mu řečeno, že trpí halucinacemi a že vše se mu zdálo, že jeho rodina při požáru zemřela jen on přežil a pak ho při náké krádeži chytli. Až se dostal do ůstavu. Ben je z toho zmatený a nechápe to. Jenže kde je vlastně pravda? Co je realita co ne? Skutečnost je jiná a Ben s tím musí něco udělat. Film má dobrý nápad, ale zpracování mohlo být lepší víc šokující. Atmosféra solidní. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Chybkou a dost podstatnou je, že se prostředek vleče, i kdyš se říká, že co se vleče neuteče, tak tady to právě neplatí, uteklo to, ale bezúčelně. Začátek a konec je naopak velmi svižný a zajímavý. Skoro už od začátku jsem si myslel, že mám pointu rozlousknutou a v tom zvrat a velmi překvapyvý a zajímavý, ale pak se to navrátilo do stejných kolejí a trošinku se to schodilo. Ale celková atmosfera byla super a celou dobu jsem nevěděl co od toho čekat. ()

jorgus 

všechny recenze uživatele

po skonceni filmu jsem trosku zklaman kam mel film nakroceno..ale spoustou scenaristickych chybse tam nedostal...v konecnem dusledku vysledek je divakovi jasny ale neni mu jasne jak se tam dostal, resp. neni to tolik efektni jak to mohlo byt...jedna hvezda navic za Walkera:)..p.s. je tam hodne logickychchyb ale to by byli spoilery..radeji nepremyslet a bavit se:) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Film se měl původně jmenovat The Heaven Project. (R´Hell)

Reklama

Reklama