Reklama

Reklama

Projekt LAZAR

  • Česko Projekt Vzkříšení (více)
Trailer

Muž, kterého čeká rozsudek smrti se náhle probudí s druhou šancí na život. Netrvá dlouho a ukáže se, že jeho nový život je možná děsivější, než ten předchozí.  Ben má podmínku téměř za sebou, a je nesmírně vděčný za vše, co mu život dal: krásnou ženu, roztomilou dcerku a stabilní plat. Jeho život vypadá idylicky ... Jenže pak Ben nečekaně přijde o práci a bláhově se vrátí zpět ke zločinu. Společně se svým bratrem se pustí do krádeže, která bude mít fatální následky. Ben najednou stojí před smrtící injekcí, musí se rozloučit se svou rodinou a připravit se na nejhorší. Nakonec je vše ještě trochu jinak. Ben se probere k vědomí na děsivém psychiatrickém oddělení, kde mu sdělí, že byl najat jako čistič podlahy. Ben nic nechápe a jediné čím si je jistý je jeho láska k manželce a dceři. Musí však přijít na kloub tomu, jestli skutečně unikl smrti z lopaty anebo se stal součástí něčeho mnohem hrozivějšího. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

vorenus 

všechny recenze uživatele

Po svižnějším začátku,který sice nepřináší nic nového,ale přesto se na to nekouká vůbec špatně.Problém nastane,asi po půlce filmu,kdy tvůrcům dochází dech.Režisér si jako debutant utrhnul pořádné sousto,když si i sám napsal scénář a nejspíš nevěděl kam dřív.Přesto mě to skoro celý film bavilo a čekal jsem pln napětí s čím se tvůrce vytáhne.Konec se, ale dal očekávat.Uvidíme jestli jeho další snímky přesáhnou průměrnou čáru a nebo ho pošlou na olymp hollywoodu. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Takmer dokonalá ilúzia... "takmer dokonalý zločin", avšak P. Walker ma vyviedol z omylu. Tieto skromné prevedenia začínajú pútať moju pozornosť, pretože častokrát ma zaujme ich myšlienka - nebolo tomu inak ani v tomto prípade. Lazarus Project je očividný dôkaz toho, že nie všetko čo nám tvrdia je pravda. Tento snímok zachytáva príbeh človeka, ktorý sa mal stať niekym iným a pomocou klamstva zabudnúť na minulosť. Film má 2 línie (daný project, osud človeka). Tieto línie sú svojou originalitou pomerne pútave a v konečnom dôsledku málo prepracované (málo finančných prostriedkov sa možno odzrkadlilo práve tuna). Prekvapilo ma množstvo známych tvári, ktoré spolupracovali na tomte diele a dotvárali tú správnu atmosféru. Miestami predvídateľné, miestami zdlhavé... ale aj napriek tomu 6/10 ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Romantické drama navlečené do mysteriózního kabátku. Ten je ovšem střižený trochu halabalácky. Psychohrátky postrádají rafinovanost, jakoby si tvůrci řekli, že divák nakonec stejně ocení hlavně ten slzavý závěr. Jenže tomu předcházelo nemálo zavlasypřitažeností. Divák vcelku nezainteresovaně sleduje, jak se zmatený Ben prokousává k pravdě, která je nakonec po všech těch náznacích a minitwistech, dost fádní. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Projekt LAZAR sľuboval mystickú temnú zápletku, šokujúce zvraty a komplikovaný scenár, ktorý by mal na konci dávať zmysel. Všetko to vyšlo tak napoly. Atmosféra je fajn, prekvapenia vyplývajúce zo scenára sú pritiahnuté za vlasy a ťažko ich označiť za prekvapivé a či aj dávajú zmysel, radšej nebudem rozoberať. Vlastne ani nemôžem, pretože ten film tak rýchlo vyšumí z hlavy, že ho treba rozoberať max. do hodiny po jeho vzhliadnutí a nie po troch mesiacoch. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Projekt Lazar na mě po celou dobu působil jako zajímavý a originální film,abych bohužel díky finále zjistil,že ve výsledku šlo vlastně jen o poměrně dost obyčejnou podívanou,která byla sice řemeslně slušně natočená a i promyšlená,ale v žádném případě ne zas až tak dobrá,jak mohla být.A může za to pointa.Za tich sto minutek dojde totiž k poměrně hodně nenudícím událostem,děj má spád,mnoho napínavých momentů a zvlášť ke konci se ke slovu přihlásí i nečekané zvraty,ale právě výsledná "šokující" pointa,na kterou je veškerým předchozím děním divák připravován,je fakt nudná a celý film dost shazuje.Navíc mě zde i hodně mrzela nulová atmosféra,která by takovémuto tipu thrilleru prokázala obrovskou službu,ale prostě jsem ji tu vůbec nevycítil a chybělo mi zde i využití daleko větší temnosti a drsnosti v mnoha scénách,neboť vše zde k použití těchto prvkům nahrávalo a Projekt Lazar by díky právě větší sirovosti i dostal daleko "šťavnatější" výraz.Celkově jde ale stejně i díky opravdu hodně sympatickému Paulu Walkerovi o slušný thriller,který nenudí,má tempo,ale zkrátka kvůli mizernému finále z thrillerového průměru nevybočil. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Film se měl původně jmenovat The Heaven Project. (R´Hell)

Reklama

Reklama