Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proč lékařské univerzity praskají ve švech? Co vede lidi studovat medicínu? Konkrétněji pak obory jako je patologie a soudní lékařství? Že by chuť nořit prsty do mrtvého masa? Láká je přítomnost smrti? U party nadaných mladých patologů z Philadelphia's University Hospital tomu tak už nejspíš bude. No a uznejte. Kdo by tak skvělé postavení nevyužil ke zkoumání čerstvých vzorků? Nehody se přece stávají každý den a když jste tím, kdo určuje zda to opravdu nehoda byla nebo ne, máte jedinečnou šanci rozřezat si, jen tak ze zvědavosti, i živého človíčka. Do téhle fajn party si to napochoduje i vynikající student Ted Gray (Milo Ventimiglia), který měl díky svým skvělým výsledkům možnost, zapsat se do tohoto speciálního programu pro mladé patology. A protože je Ted sympaťák, vezme ho „parta" téměř okamžitě mezi sebe. Hned na to mu samozřejmě vysvětlí, jaké jedinečné možnosti mu členství v téhle speciální skupině nabízí. Ted bohužel udělá tu fatální chybu, že couvne a z ničeho nic se tak dostává na první místo žebříčku hitparády s názvem „tomuhle se brzo stane nehoda". Zbývá mu proto jediné. Porazit mladé patology ve vlastní hře a dostat je tam kam patří. Do márnice. (3DD!3)

(více)

Recenze (236)

prasklinka 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, jestli to takhle chodí na patologii tak potěškoště :-) Nechutných scén nebylo zas tak moc jak by člověk řekl ze zde přítomných komentářů - v porovnání se Saw je to čajíček. 3 hvězdičky kvůli zbytečnému sexu. ()

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Takňák ze soucitu bych dal aspoň jednu *. Ale za co tady udělit nějaký hvězdičky? Nejsem doktor, ale tady bylo těch (nejen) věcných nesmyslů opravdu neurekom. Ne, ne a ještě jednou NE. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Ďalší film opäť pozrety po niekoľkých rokoch. Za mňa slušný film s dosť veľkou časťou čierneho až morbidného humoru, ktorý mám síce rád ale čo je veľa je veľa... Herecké výkony sú dobré. Príbeh je fajn ale žeby to bolo niečo extra to nie. Film má 93 min čož je fajn. Nie je tu nič umelo natiahnuté. Atmosféra je v tomto filme nič moc. Film zachádza až do extrémnych zvrátenosti čo sa týka sexu. V tomto tento film vyniká ( ak sa to tak dá nazvať ) najviac. To by som zároveň nazval aj hlavným ťahákom pre zložku horor. Samozrejme je to Pathology, takže nejaká tá krv a mŕtvoly sú... Za mňa slabých 70%. Ale ak mám dať silnejšie precenta tak slušných 65%. ()

mirak2 

všechny recenze uživatele

Úchylné, krvavé, erotické, znepokojujúce, temné, dynamické a na koniec prekvapujúce. Takto si ja predstavujem kvalitný thriller. A pre dámy ešte plusom odhalený zadok Mila Ventimiglia :D ()

Lichty 

všechny recenze uživatele

Nemohu dát víc, než dvě hvězdy, i když mě to patologicky rve srdce. Pathology má několik vynikajících scén (závěrečná pitva, a vůbec konec celkově) a přesto něčím nepřesahuje hranici padesáti procent. Neveldine s Taylorem chtěli vstoupit do brány Cronenbergovy (souložení u mrtvol), ale na tu musí mít člověk neobyčejný talent pro rozlišení úchylností s realitou. A tu "zatím" nemají. Kobilkeho hudba dělá hodně, ale výsledek je stejně tak ledový, jako márniční vzduch. ()

danielwanderer 

všechny recenze uživatele

Ospravedlňujem sa, že možno zase raz nebudem práve objektívny, ale tak Lienkyna pusa je vždy zaujímavejšia, než dej filmu :). Filmu s pekným názvom, kedysi môjho vysnívaného povolania. Skalpelíky, kostičky, pečene, to je moje :). Noo, ale predsa bude tento horor skoro vôbec nie o niečom inom. O tom ako istý Ted príde do super-bomba-špica inštitútu pitvať. Hneď si nájde kamarátov (no nepriateľov ešte skôr) a časom sa dostane do hry, ktorá... Si obete na pitevný stôl vyberá sama. Na začiatku by ste nepovedali, že tomu môže prísť niekto na chuť, ale tak... Asi to hrdinov baví. A tak máme trilero-horor, v ktorom si užijeme sadistický sex (ide hlavne o miesto, ale taký skalpel na jazyku, to už hej :)), pár vrážd a pitiev. Hotovo. ()

Doomer 

všechny recenze uživatele

Pribeh pojednava o psychicky narusenych studentech kteri nedelaji nic jineho nez fetuji a soulozi u mrtvol.Mezi ne prichazi mlady nadejny medik ktery pod vlivem nove party upada. Snaha sokovat se nezapre ale bez myslenky je to stejne jen povetsinou nuda. ()

Kozy9 

všechny recenze uživatele

Mne to prišlo ako taký Fight Club spojený s Body Snatchers, tiež by to dosiahlo aj kvalitu týchto dvoch filmov. Z počiatku sa dej rozvíja kvalitne a vytvára nádhernú mozajku, no už v polovici filmu všetko ide dolu vodou, scény strácajú šarm, dej sa zjednodušuje a nedrží vás v napätí, akoby autor stratil po pár dobrých záberoch chuť natáčať. A tak chtiac nechtiac sa z filmu vykryštalizuje ďalší priemerný horor. Toľká škoda... 50% ()

topi80 

všechny recenze uživatele

V žánrovém popisu filmu chybí komedie, protože černého humoru se, pokud máte ty správné dispozice, skutečně dočkáte v míře vrchovaté. Citlivější povahy, jež si na podobné vtípky nepotrpí, může naopak zaujmout naturalisticko - nechutná atmosféra a nekontrolovatelný cynismus. Postavy vyloží všechny své karty hned na začátku, čímž se film okrádá o možnost vývoje, neboť ono už pak není moc kam stupňovat. Nemohu říci, že bych byl vyloženě uchvácen, ovšem ta atmosféra, cynismus a skvělé řemeslné zpracování si určitě ocenění zaslouží. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Horor to není v žádném případě.. :) ale mě tohle úchylácké šukáníčko na pitevním stole bavilo.. je to živé..surové..místy lehce perverzní.. nekontrolovatelne :) ..drogy..otevřená těla..nějaké to žebirko zlomené..a zvrhla particka mladých doktorů..kde děvčata nemají žádné morální zábrany.. Taková oddychovka pro začínající úchyly..55% ()

RobbieM@N odpad!

všechny recenze uživatele

Možná nejsem natolik dobrý objevit smysl tohoto filmu, možná ta perverze není samoúčelná, ale nestalo se mi abych vypnul film po 30-ti minutách a následně ho vyhodil do koše (kvůli krvi a tomu zabíjení to nebylo, prostě to je sračka), tohle si spíš užijí ti, kteří toho mají už hodně nakoukáno a čekají něco "jiného" a ukojí tak svoje filmové (možná zvrácené) touhy. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Další horor, který rozhodně není horor, možná spíše thriller, a to dost chabej, kterej těží z toho, že se v hlavní roli objevila seriálová hvězda Milo Ventimiglia, známej ze seriálu Heroes, kterej měl raději zůstat u seriálu, protože nemá šanci zvládnout celej film, zde je naprosto nevýrazný, nudný, no prostě příšernej. Film jako celek je téměř o ničem, banda znuděnejch patologů, které nebaví všední život, a proto dělají to co dělají, je zde hodně drog, mrtvol, pitev, a nechutného sexu v přitomnosti mrtvol. Konec mě naštěstí docela překvapil, nebýt jeho jdu s hodnocením níž. ()

fordhont 

všechny recenze uživatele

Nechutný orgie v tom nejhorším slova smyslu. Jistě, máme v tom vidět tu morbidnost a zvrácenost, což tvůrci chtěli, ale pro mě už to bylo moc, není to však způsobené tím, že bych měl slabší povahu a neunesl jejich snahu rádoby šokovat, ale je to prostě úchylný a akorát to dokazuje primitivitu tvůrců a těch diváků, kteří jsou z toho "nadšení". Ani s hlavní postavou jsem nijak zvlášť nesoucítil. Možná zajímavý konec. ()

vlKousek 

všechny recenze uživatele

Mno nic moc přátelé, podobných filmů už bylo....tak například Anatomie , skoro stejné a vcelku bez nápadu...No dobře, za ten konec jsem hvězdicku přidal, jinak by to byly nejvíc dvě:)) ()

lusa 

všechny recenze uživatele

Nebyť toľkej uchýlnej sračky, tak by som hodnotila vyššie. Tr*kať pri mŕtvolách sa mi zdá už naozaj za hranicou mojej únosnosti, skrátka - nápad dobrý, posledná pol hodina dobrá, herci o ničom, hudba o ničom, celkové prevedenie o ničom. 2* ()

Zlaticko1 

všechny recenze uživatele

+ Kamera, režie, nápad, psychologický nápad, jenž je dobře zpracován, zaver velmi povedeny - Flilm je někdy moc utahanej až nudnej, uchylnost ()

Reklama

Reklama