Reklama

Reklama

VOD (1)

Jesse Metcalfe (TV seriál “Zoufalé manželky”) se představuje ve děsuplném hororu o muži, který se podvodně dostává do ústavu pro mentálně nemocné pacienty, aby odsud vysvobodil svou milovanou sestru. Uvnitř sanatoria však odhaluje, že tamější lékař (Peter Stormare - Fargo) nemilosrdně využívá své pacienty jako laboratorní krysy a dělá z nich krvežíznivé zabijáky. Podaří se oběma nešťastníkům nalézt cestu z krvavého labyrintu dřív, než je bezcitní kanibalové jednou provždy dostihnou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

kingik 

všechny recenze uživatele

Nechat se zavřít do blázince kvůli své sestře může mít pro Jesseho Metcalfa až fatální následky. Zvláště když tomuto ústavu šéfuje šílený doktor Peter Stormare, který na svých pacientech provádí pokusy, po nichž se postupně začínají měnit na krvelačné zombies. A cesta ven vede právě přes ně a oni začínají mít velký hlad. Nečekaně zábavný, krvavý a brutální horor, který mě ani na chvíli nenudil. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Psychiatrické léčebny hororové tvůrce lákaly odnepaměti. Skýtá se tu mnoho možností a situací pro hrůzu a děs. Otázka však je, jestli již dané téma není dávno vyčerpané, a nebo jestli lze ještě pořád něčím překvapit. Tento snímek však ještě umí zaujmout. Po počátečním klidovém představení všech protagonistů příběhu a poukázání na danou situaci se rozjede dramatický vlak, jaký byl přirozeně očekáván. Příběh si pevně drží napětí až do konečných titulků. Dusná atmosféra by se dala doslova krájet. Některé dialogy jsou poněkud strmé, ale na druhou stranu, co se týče hereckých výkonů, zaslouží si pochvalu. Ztělesnění bláznů není zase tak jednoduché, jak by se mohli zdát. Zkrátka na to, že se jedná o pouhý videofilm, to dopadlo vcelku dobře. ()

Reklama

Junys 

všechny recenze uživatele

Jackova sestra je zavřená v ústavu pro mentálně narušené pacienty. Aby ji od tam vysvobodil tak předstírá že je taky narušený. Když už je zavřený v ústavu tak zjišťuje že to není obyčejný ústav, je to ústav ve kterém se provádí šílené experimenty na pacientech. - Pomalý náběh filmu se vykompenzoval těma gore scénkama takže mi nevadí. Ani jsem se nenudil. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Jedno velké WAU!! V tomhle snímku je vše co má rohlíček rád. Výborné prostředí blázince včetně hnusných a oplzlých bláznů, skvělé gore, tempo a také vtipného černocha(Vzpomeňte si na mě až ho uvidíte poprvé :D) Tohle je pro mě vážně překvapení a od plné palby chyběli jen krůčky, protože začátek byl malinko utahaný. Ale po 30 minutách začíná to pravé ořechové a na konci už je to jedno velké gore inferno. Jo, tohle mi udělalo radost a tak to rád doporučím. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Žádné překvapení se nekonalo a Insanitarium přesně splnilo své očekávání (čili průměrný thriller). Nehorší na filmu jsou určitě efekty - zlomená ruka, skřípnuté prsty atd. -, které místo aby naháněly hrůzu, jak asi tvůrci plánovali, jsou spíš k smíchu. Hlavní hrdinové jsou ale sympatičtí, hlavní padouch zlý a odpudivý a nechybí tomu ani typický konec či hodná slečna :) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama