Reklama

Reklama

Mimoni v Americe

(seriál)
USA, (2007–2008), 6 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hudba:

Adam Gorgoni

Hrají:

Dan Byrd, Adhir Kalyan, Amy Pietz, Lindsey Shaw, Scott Patterson, Christopher B. Duncan, Henry Mah, Amber Borycki, Whitney Anderson, Sunita Prasad (více)
(další profese)

Epizody(18)

Obsahy(1)

Justin Tolchuck je citlivý šestnáctiletý kluk, který se snaží překonat problémy, jež prožívá na střední škole v Medoře ve Wisconsinu. Pomáhá mu přitom maminka Franny, která vždycky všechno myslí dobře, táta Gary i hezká a oblíbená mladší sestra Claire. Přestože Justin je chytrý a sympatický mladík, ve škole se cítí jako outsider. Máma nicméně přichází s nápadem, jak mu pomoci. Zapíše syna do programu mezinárodní výměny studentů a je si jistá, že nový kamarád pomůže Justinovi zařadit se mezi spolužáky. Nepočítá ovšem s tím, že místo urostlého Seveřana, jehož si vysnila, do rodiny přijede šestnáctiletý muslim z Pákistánu. Raja Musharaff si však Justina brzy získá svým humorem i projevy přátelství a přestože mezi nimi zeje kulturní propast, spojuje je podobný životní pocit vyděděnců. Chlapci utvoří spojenectví, které jim pomáhá přežít na minovém poli zvaném současná střední škola v USA. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (2)

  • S ratingem 1.6 ihned u prvního dílu a se sledovaností 2.3 milionů diváků bylo už na začátku jasné, že seriál u diváků propadne. Televize The CW tedy seriál ukončila ihned po první sérii. (DexMASTER094)
  • Ačkoli se děj  seriálu odehrává v americkém Wisconsinu, byl natáčen v okolí kanadského Vancouveru v Britské Kolumbii. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama