Reklama

Reklama

Na doživotí

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Komedie
USA, (2007–2009), 23 h 3 min (Minutáž: 42–52 min)

Hrají:

Damian Lewis, Sarah Shahi, Adam Arkin, Brent Sexton, Donal Logue, Brooke Langton, Robin Weigert, William Atherton, Jessy Schram, Caroline Macey (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(32)

Policista Charlie strávil dvanáct let v těžkém vězení za vraždy, které nespáchal. Nový soud mu přiznal pohádkové odškodnění a právo na práci detektiva. Spolu s novou parťačkou ho teď čeká první případ. (oficiální text distributora)

Recenze (175)

Rendiss 

všechny recenze uživatele

Výborrnej seriál, vbornej detektiv, kterej si prošel peklem. Zato má život boha, akorát, že miluje svoji práci. Nechybí tomu sarkazmus ani ironie, velice podařený. ()

Krepi 

všechny recenze uživatele

Po prvních čtyřech dílech hodnotím velice kladně! edit: po desíti dílech musím přidat hvězdu, fakt dobre... ()

Naovy 

všechny recenze uživatele

Kriminální seriály nejsou zrovna můj šálek čaje, takže můžete vzít jed na to, že tohle nebude tak úplně obvyklý krimi seriál. Není tomu tak především díky zenovým myšlenkám, které se promítají do seriálu přes hlavního hrdinu. Jeho nevšední přístup k životu a díky tomu i nevšední humor pro mne byly opravdu osvěžující. Osvěžující byla i jeho parťačka, která lahodila nejen mému oku, ale také se mi moc líbilo, jak to mezi nimi funguje. I další postavy byly vyvedené. Velkým plusem pro mě byla přítomnost hlavní dějové linie mimo jednotlivých příběhů. Vlastně to byl hlavní tahák. Škoda že první série byla poněkud uspěchaná a druhá zas naopak natažená. Ale skončilo to včas. První lítost z konce seriálu nakonec překonala upřímná radost z toho, že vše skončilo se ctí a víc než to, že jsem mohl vidět jeden z nepovedenějších seriálových závěrů, který mě opravdu unesl. Life pro mě tak zůstal krásnou nezkaženou vzpomínkou... "Objects are not deceiving - they are deception. What we see, what we hear - all that our senses present to us is fiction. No more real than a dream. We can only know that which we believe. That which we believe - that ... is all we have." ()

lucyeee 

všechny recenze uživatele

Potom co jsem viděla 2. řadu ,musim ze 4 hvězdiček změnit na 5,protože 2.řada se vážně povedla!!Vynikající kriminalka!! ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Absolutní nářez. :-) Tahle kriminálka není vyjímečná svým příběhem a případy, ale zejména postavou detektiva Charlieho Crewse ten je neopakovatelně úžasný v podání jednoho z mých nejoblíbenějších herců - Damiana Lewise. Nadprůměrný scénář ani ne tak po dějové stránce jako spíše po slovní zásobě a charakteristická postava ne které stojí celý seriál (jako třeba u Dr.Housea, ve Žraloku, atd.), u takovýchto seriálu záleží na herci a Damian Lewis prostě hrát opravdu umí a hlavně proto dávám tomuhle seriálu 100%. "I cesta může být cíl, ale dřív nebo později vás tak jako tak vrátí na začátek fronty." ()

kumite 

všechny recenze uživatele

Toto je prostě seriál Damiana Lewise. Velmi, velmi vydařený počin na poli detektivních seriálů s ústřední dvojicí (muž - žena). A Sarah Shahi je velmi okouzlující a sexy. Škoda, že jsme se dočkali jen dvou sezón. ()

Money_too 

všechny recenze uživatele

Výborný detektivní seriál, výborné zápletky, výborní herci a výborný námět! Škoda, že ho přestali vysílat... ()

Mchazik 

všechny recenze uživatele

Charlie Crews mě vždycky dostane těma svýma hláškama. Policajt který seděl bezdůvodně 12 let ve vězení a zkusil si tam opravdoví peklo a k tomu se ještě dokázal vrátil zpět k policii chce kuráž. A tam se vrátil i pres to ze dostal finanční odškodnění od státu, místo toho mohl ležet někde na pláži a válet šunky. ()

Mania 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mě opravdu příjemně překvapil. Čekala jsem omšelý typ kriminálek, které stále běží v tv a místo toho se předemně dostalo tohle. Hlavní hrdina je vtipný, sympatický a v těch správných chvílích nečitelný. Navíc je tady senzační Arkin, který sice místy klopýtá, ale celkovému dojmu určitě přidá. V druhé řadě se děj zamotává, což já osobně rozhodně oceňuji. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Damian Lewis alias Charlie je pro mne "panem božským". Naprosto fascinující seriál se skvělým námětem. Velmi dobře zpracovaný, snad jen dobře rozvinutá ústřední zápletka měla být více dotažená do konce. Tak trochu nechápu konec tohoto seriálu, mnohem větší blbosti mají 5 a více řad. Škoda to. ()

bozka10 

všechny recenze uživatele

Tento serial som zlhtol za štyri dni.Absolútne charizmatický hlavný hrdina,skvelé obsadenie,dej nenudí,parádne nekomlikované krimi.Damian Lewis absolútne bezkonkurenčný. ()

DHDV 

všechny recenze uživatele

Seriál, který je postaven na jedné postavě. Lewis v podstatě díky svému charismu táhne celý seriál sám a výhodou je, že to není herec, který se rychle okouká. Zápletky v seriálu sou jednou nadprůměrné jendou podprůměrné ale v dněšní době toho v krimi už moc nevymislíte. Ale ve vyšteřování upřednostňují osobní přístup než Hi-tehc věcičky a to se mi hodně líbí. Poku seriál skončí v právém čase budeto seriál, který si občas rád připomenu ale pokud bude ukončet a v poslední kapce nápadu scenárisů budu zklamán.. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Zajímavé napínavé, ale ta jednotvárnost a suchota časem příjde v niveč. Stejně tak akční stránka, která je uváděná není nijak - vlastně vůbec slavná. I tak pohlední a sympatičtí herci v celkem svižném seriálu. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Jediný kriminálny seriál, ktorý ma chytil a vďaka výborným postavám, humoru a použitej hudbe nepustil až do konca. Na tomto seriále je najhoršie to, že má len dve sezóny. To spôsobilo nedotiahnutosť príbehových línii do konca a celkovú unáhlenosť a zjednodušovanie. Aj napriek tomu som sa veľmi dobre bavil počas všetkých epizód. 9/10 ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Seriál som celý pozrel za jeden víkend, čo už isto hovorí za svoje. Originálny nápad, Damian Lewis a David Semel robí z tohto krimi seriálu jednotku vo svojom žánre. Veľká škoda že ho museli predčasne ukončiť kvôli Hollywoodskemu štrajku. Uvítal by som v pohode aj ďalšie 3 série. ()

longercz 

všechny recenze uživatele

I když se podíváte na závěr posledního dílu, kde je vidět Charlieho nedořešená nástěnka v jeho skromném domě, je jasně vidět, že seriál neměl být ukončen po dvou brilantních sezonách. Nevím co se divákům na něm nelíbilo. Asi to, že to je chytrý, zábavný a originální příběh v každém směru a v každém díle... Každopádně je to nekonečná, nezměrná a neuvěřitelná škoda, že seriál skončil po 32 epizodách... ()

Související novinky

Chlastající superhrdina se vrátí

Chlastající superhrdina se vrátí

27.08.2009

Ano, Hancock 2 bude. Přestože se loňská letní „smithovka“ nesetkala s jednoznačně vstřícným přijetím diváků a kritiků, její komerční výsledky byly pozoruhodné. S celosvětovými tržbami 624 milionů… (více)

Reklama

Reklama