Reklama

Reklama

Flight of the Conchords

(seriál)
  • USA Flight of the Conchords
Komedie / Hudební
USA, (2007–2009), 9 h 54 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Jemaine Clement, Bret McKenzie, Rhys Darby, Kristen Schaal, Arj Barker, Frank Wood, David Costabile, Sutton Foster, Rachel Blanchard, Judah Friedlander (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Komediální seriál z původní produkce HBO představuje dvojici Breta McKenzieho a Jemaine Clementa z Nového Zélandu, které proslavila stejnojmenná show i pořad One Night Stand vysílaný na HBO. V novém seriálu se Jamaine a Bret (hrají v prostoduchém provedení sami sebe) stěhují na Manhattan. Ve snaze dobýt New York navštěvují bohémské večírky, dohadují se se svým (jediným) fanouškem Mel i se svým neobratným manažerem Murrayem. Oberou je nešikovní zloději, zraňují vzájemně své city a bez úspěchu usilují o nepolapitelné ženy. Jsou to vlastně nevinní chlapíci, kteří se snaží získat lásku nebo alespoň mimořádně vynášející dividendy, ale místo toho na ně čeká hojnost melodií o životě, lásce a prchavém štěstí.

V původní produkci HBO vznikla druhá řada hudebně komediálního seriálu, jehož protagonisté Jemaine Clement a Bret McKenzie získali před dvěma lety mimo jiné cenu Grammy za Nejlepší komediální album. Jemaine Clement a Bret McKenzie se přestěhovali do New Yorku, aby tu zúročili svou popularitu nejoblíbenějšího parodického dua z Nového Zélandu. Nový život v East Side ovšem přináší řadu úskalí, jimž dvojice čelí po svém, což vytváří řadu neuvěřitelně zábavných situací. V seriálu se objeví i postavy z předchozí řady - nešika Murray (Rhys Darby), který jim dělá manažera, nadšená fanynka Mel (Kristen Schaalová) a její manžel Doug (David Constabile), kamarád Dave (Arj Barker), který stále žije u svých rodičů, a další. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Schulze

Schulze (hodnocení, recenze)

Vyšli Conchordi někdy na DVD (v ČR)? A myslíte, že někdy v blízké době vyjdou? Bohužel nemám všechny díly, a do tohoto seriálu bych klidně nějakou stokorunu investoval. V nabídkách obchodů to nemůžu najít. Myslíte, že za pár let vyjdou? Doufám, že jo.

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

H34D: Když to vezmu teď songy v seriálu (tj. beru v potaz i seriálový "klip"), tak asi 1) Carol Brown 2) Hiphopopotamus vs. Rhymnoceros 3) Hurt Feelings ... Kdybych bral ale živáče, tak by žebříček vypadal úplně jinak :)

H34D

H34D (hodnocení, recenze)

Jaké jsou vaše nejoblíbenější songy? Dejme tomu tak top3... U mě 1) I met a girl 2) The most beautiful girl in the room 3) Business Time

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

na HBO2 namísto Conchords repríza Little Britain in USA -- bastardi! -- podle jejich stránek došlo k přesunutí na 22.7., tak jsem zvědav...

arkie

arkie (hodnocení, recenze)

Podla imdb medzi rezisermi nie je Michel Godry. Series Directed by James Bobin (11 episodes, 2007-2009) Taika Cohen (4 episodes, 2007-2009) Troy Miller (4 episodes, 2007-2009)

Callas

Callas (hodnocení, recenze)

Druhá řada pořád skvělá, nedocházejí jim nápady a to zejména na songy. I got hurt feelings - genialni

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

První epizoda byla jako zjevení. Úžasné, úžasné a ještě jednou úžasné!

Související novinky

Novinky ze Středozemě

Novinky ze Středozemě

10.04.2011

Vypadá to, že prozatím oficiálně nepotvrzený Orlando Bloom si opravdu znovu zastřílí z luku. V aktuálním interview potvrdil, že už čte výňatky ze scénáře, které se týkají Legolase. Rovněž dodal, že… (více)

Reklama

Reklama