Reklama

Reklama

Flight of the Conchords

(seriál)
  • USA Flight of the Conchords
Komedie / Hudební
USA, (2007–2009), 9 h 54 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Jemaine Clement, Bret McKenzie, Rhys Darby, Kristen Schaal, Arj Barker, Frank Wood, David Costabile, Sutton Foster, Rachel Blanchard, Judah Friedlander (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Komediální seriál z původní produkce HBO představuje dvojici Breta McKenzieho a Jemaine Clementa z Nového Zélandu, které proslavila stejnojmenná show i pořad One Night Stand vysílaný na HBO. V novém seriálu se Jamaine a Bret (hrají v prostoduchém provedení sami sebe) stěhují na Manhattan. Ve snaze dobýt New York navštěvují bohémské večírky, dohadují se se svým (jediným) fanouškem Mel i se svým neobratným manažerem Murrayem. Oberou je nešikovní zloději, zraňují vzájemně své city a bez úspěchu usilují o nepolapitelné ženy. Jsou to vlastně nevinní chlapíci, kteří se snaží získat lásku nebo alespoň mimořádně vynášející dividendy, ale místo toho na ně čeká hojnost melodií o životě, lásce a prchavém štěstí.

V původní produkci HBO vznikla druhá řada hudebně komediálního seriálu, jehož protagonisté Jemaine Clement a Bret McKenzie získali před dvěma lety mimo jiné cenu Grammy za Nejlepší komediální album. Jemaine Clement a Bret McKenzie se přestěhovali do New Yorku, aby tu zúročili svou popularitu nejoblíbenějšího parodického dua z Nového Zélandu. Nový život v East Side ovšem přináší řadu úskalí, jimž dvojice čelí po svém, což vytváří řadu neuvěřitelně zábavných situací. V seriálu se objeví i postavy z předchozí řady - nešika Murray (Rhys Darby), který jim dělá manažera, nadšená fanynka Mel (Kristen Schaalová) a její manžel Doug (David Constabile), kamarád Dave (Arj Barker), který stále žije u svých rodičů, a další. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (94)

Rssa 

všechny recenze uživatele

Hodně hodně suchý humor, který připomíná britský humor, akorát akcent je tentokrát mnohem vtipnější. Oba dva týpci jsou neskuteční mimoni, o trošku více zábavnější je Bret (ale jen o trošku), Jemaine hodně zachází až do "gervaisovské" trapnosti. Písničky jsou super, jejich manažer Murray je neskutečný vůl, ale taktéž tím zábavným způsobem. Seriál není pro každého a je potřeba si na něj chvíli zvykat. 85 % ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Vrcholné trapno tohohle typu mám vážně rád. Totální outsideři se perou s běžnými životními situacemi, tváří se při tom jako mistři světa, a vzápětí se rozbrečí. Do toho se kouzelně rozhýkají a když už si myslíte, že schytáte kouzelný popíkový slaďák, následuje pár skvělých fórů. ()

evil_ryu 

všechny recenze uživatele

Kreativita, neotrepaný humor a veľa vtipných skladieb a choreografií. Nie len pre tých čo majú radi muzikály a hudobné filmy ale aj pre tých čo sa radi zasmejú. Jeden z najlepších seriálov poslednej doby. ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Dva podivíni, hudební čísla a dobré hlášky jdou překvapivě dobře dohromady. Občas je to ale lehce kýčovité a stereotypní. *** Ve zkratce: Podle grafu přátelství jsme teď neznámí lidé. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Hdoně dobré. Hodně veselé. Smutné obličeje Jamaina a Breta mě rozesmáli už v sedmé epizodě (tentokrát Herec), takže se sluší podpořit je v žebříčku seriálů. Nahoru, nahoru, chlapci! Baví mě i mluvené slovo, ale vkládané písně jsou většinou ještě lepší (album roku, nejlepší kapela na Novém Zélandu 2008, Grammy pro nejlepší Comedy Album 2008, vystupování v HBO Stand Up viz You Tube). Takový Bowie Song, Think About It nebo povzbudivé Cheer Up, Murray (dovedu si tuhle představit i na rayných Bowieho albech, třeba na Space Odity) to je radost. PS Chlapci okupují skoro celý díl Simpsonů (1.díl 22.serie) ()

Razer 

všechny recenze uživatele

Po druhé sérii musím zvýšit ze 4 na 5 hvězdiček:) Psycho seriál se super písničkama a super suchejma ftipama:) ()

sandinista 

všechny recenze uživatele

Seriál, na kterej sem narazil jenom náhodou. ČT2 umí v pátek před půlnocí (!) vybrat kvalitní dílka. Neválím se u něho po zemi smíchy, ale je vidět, že tvůrci si dali s jeho přípravou záležet. Songy, co tam zaznívají jsou originální a dobrý. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Dva trapní a nudní retardi se snaží dělat suchý a tupý humor.Zůstalo to akorát suchý a tupý,hala.Humor nikde.Aby mi během 4 dílů 2x cukl koutek a jednou sem se uchechtl při ''jsi tak krásná,že bys mohla dělat servírku'' je teda dost suché.Songy sem skoro přeskakoval a to tu čtu,že to má být to nejlepší.Chjo.Hodnocení vlastně vůbec nepřekvapuje.Ono je to prej pro ''fajnšmekry'' xDD (to se spíš pravda projevila) a já mám na humor nižší nároky.Mě stačí když je vtipný.Po čtyrech dílech s radostí čau pipi...Toto je od idiotů pro idioty (ty CHutré samozřejmě)! ()

edie sedgwic 

všechny recenze uživatele

Prvych par casti ma naozaj bavilo (fanusicka Mel je moja oblubena postava), potom sa to uz ale vsetko zacalo zlievat a bolo po srande. Prvu seriu som dokoncila, tie zvysne uz necham asi na skalnych fanusikov. ()

Fairbanks 

všechny recenze uživatele

Těžko se to hodnotí, opravdu záležitost vkusu, Já jsem se třeba v duchu smál, oceňoval sem písničky a originalitu, stále kamenné ksichty všech zůčastněných, určitou komornost a záměrnou amatérskost... ale ve výsledku mě to vlastně nebavilo. ()

derek007 

všechny recenze uživatele

Tak mám dokoukáno komplet a zvedám na 5. Za písničky, australskou rivalitu, Murrayho plakáty, Bretovi brýle, Jemainovi fousy, koncert ve výtahu atd. Jednoduše nejlepší bačovská dvojice zpěváků na Novým Zélandu. Nebo snad znáte lepší? ()

Barak 

všechny recenze uživatele

První půlka naplněna parádními songy, druhá už je co se týče písniček slabší, ale na druhou stranu má nějaký děj a posunuje seriál kupředu. Jinak opět originální humor, Jemaine s Bretem jsou výborní, ale místama až moc trapné a suché - užil jsem si to ale dosytosti.... ()

jauzdu 

všechny recenze uživatele

Ne, že bych zrovna vyhledávala zpívání ve filmech, natož v seriálu. Ale s písničkami jako "Too many dicks on the dancefloor" nebo "Epileptic dog" si mě okamžitě získali. ()

Související novinky

Novinky ze Středozemě

Novinky ze Středozemě

10.04.2011

Vypadá to, že prozatím oficiálně nepotvrzený Orlando Bloom si opravdu znovu zastřílí z luku. V aktuálním interview potvrdil, že už čte výňatky ze scénáře, které se týkají Legolase. Rovněž dodal, že… (více)

Reklama

Reklama