Reklama

Reklama

Flight of the Conchords

(seriál)
  • USA Flight of the Conchords
Komedie / Hudební
USA, (2007–2009), 9 h 54 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Jemaine Clement, Bret McKenzie, Rhys Darby, Kristen Schaal, Arj Barker, Frank Wood, David Costabile, Sutton Foster, Rachel Blanchard, Judah Friedlander (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Komediální seriál z původní produkce HBO představuje dvojici Breta McKenzieho a Jemaine Clementa z Nového Zélandu, které proslavila stejnojmenná show i pořad One Night Stand vysílaný na HBO. V novém seriálu se Jamaine a Bret (hrají v prostoduchém provedení sami sebe) stěhují na Manhattan. Ve snaze dobýt New York navštěvují bohémské večírky, dohadují se se svým (jediným) fanouškem Mel i se svým neobratným manažerem Murrayem. Oberou je nešikovní zloději, zraňují vzájemně své city a bez úspěchu usilují o nepolapitelné ženy. Jsou to vlastně nevinní chlapíci, kteří se snaží získat lásku nebo alespoň mimořádně vynášející dividendy, ale místo toho na ně čeká hojnost melodií o životě, lásce a prchavém štěstí.

V původní produkci HBO vznikla druhá řada hudebně komediálního seriálu, jehož protagonisté Jemaine Clement a Bret McKenzie získali před dvěma lety mimo jiné cenu Grammy za Nejlepší komediální album. Jemaine Clement a Bret McKenzie se přestěhovali do New Yorku, aby tu zúročili svou popularitu nejoblíbenějšího parodického dua z Nového Zélandu. Nový život v East Side ovšem přináší řadu úskalí, jimž dvojice čelí po svém, což vytváří řadu neuvěřitelně zábavných situací. V seriálu se objeví i postavy z předchozí řady - nešika Murray (Rhys Darby), který jim dělá manažera, nadšená fanynka Mel (Kristen Schaalová) a její manžel Doug (David Constabile), kamarád Dave (Arj Barker), který stále žije u svých rodičů, a další. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (94)

Dr.Abe 

všechny recenze uživatele

I s odstupem pořád beru duo FotC v seriálu jako perfektní počin kde se mísí jak skeče a gegy tak i parodická hudba. ()

MaryLou 

všechny recenze uživatele

Prostě paráda. Život muzikantů na volné noze je vždycky těžký, ale tohle je přímo mistrovská přehlídka vtipů nejen o hudbě. Plus velice originální nápady, občas se tam sice vyskytl rap nebo něco na ten způsob, ale vůbec mi to nevadilo, protože to dokonale zastínila vtipnost textu :) Pět hvězd. Bezkonkurenční zábava. ()

Hanquita 

všechny recenze uživatele

Nový objev a další láska na první pohled :-) Kvalit britských humoristických seriálů tenhle novozélandský flegmaticko-hudební bonbónek sice nedosahuje, ale sledovat Jamaina a Breta, jak se pytlíkujou od ničeho k ničemu a k tomu trousí naprosto banální hlášky, je někdy překvapivě zábavné. Bohužel však někdy taky dost nuda... Člověk chce s těmi dvěma občas zatřást, aby aspoň na chvilku ožili, a občas by je taky chlácholivě objal, protože svět je na ně někdy příliš zlý... :-) Ale hlavní devizou jsou samozřejmě jejich geniální songy! So lick my battery, sucker! :-) ()

Bochnajz 

všechny recenze uživatele

Mám moc rád pěkné písničky, a v tomhle seriálu jsou v každém dílu aspoň dvě moc pěkné písničky, navíc je to docela i legrace, proto dávám pět hvězdiček, nejvyšší hodnocení. ()

kuri-noha 

všechny recenze uživatele

Polodokomentární šílená komedie o ničem, parodující všechno - tak jako ústřední dvojice ve svých písních. Miluju jejich absurdní humor. Navíc pár písniček má tak chytré a vtipné texty. Mluvím o "I'm not crying" nebo "The Most Beautiful Girl (InThe Room)" či "Jenny". Seriál se bohužel postupem času trošku vyčerpá a úroveň pozdějších dílů jde dolů. I proto nedám 5/5, ačkoli si to některé díly zaslouží, ()

polko 

všechny recenze uživatele

Suchy novozelandsky humor v uliciach New Yorku a na obrazovkach HBO ocaril miliony ludi. Kazdemu kto ma rad tento serial odporucam film Eagle vs Shark! ()

ciapok 

všechny recenze uživatele

všetci milujeme lúzrovské postavy. Ale od čias pošmyknutia na banánovej šupke sa už čo-to zmenilo. Je to veľká drina. A toto je krásne odvedená robota. Možno trošíčka menej piesní (niektoré sú parádne). ()

stuj 

všechny recenze uživatele

Příjemně alternativní humor, ale po prvních dvou epizodách nijak nevtáhlo a do dalších se mi už nechce. ()

Související novinky

Novinky ze Středozemě

Novinky ze Středozemě

10.04.2011

Vypadá to, že prozatím oficiálně nepotvrzený Orlando Bloom si opravdu znovu zastřílí z luku. V aktuálním interview potvrdil, že už čte výňatky ze scénáře, které se týkají Legolase. Rovněž dodal, že… (více)

Reklama

Reklama