Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Recenze (585)

Fary 

všechny recenze uživatele

To je presne ta ptakovina, co jsem potreboval na nedelni vecer! :) Pekny film. Povedeny, vtipny, neni moc prehnany a je roztomily. Jenom hmyzo-motyli prisera mi tam moc nesedla... Nicmene doporucuji! ()

lukasch 

všechny recenze uživatele

Líbilo. Když tam prezident USA na přivítanou emzákům zahrál melodii z Blízkých setkání třetího druhu a pak rozjel Policajta z Beverly Hills, 80. léta mě praštila do ksichtu jako nikdy předtím :) ()

Ripley 

všechny recenze uživatele

Technicky je film na výborné úrovni(a to jsem neviděl film ve 3D).Děj,leč jednoduchý,ale nadupaný a zábavný.A spousta výpůjček z jiných filmů:Den nezávislosti,Moucha,Star Wars,Pozor,obří žena,Hellboy,Mars ůtočí,Příšerky sro.,Úžasňákovi,Godzilla,... ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Vtipné málo, když bych nepočítal scény s ujetým prézou a představovačku monster s hysterickým jekotem Zelwegerový, tak by to pro mě nebylo vtipné skoro vůbec. Pro mě opět jen další, lehce zapomenutelný animák, který sice oplývá celkem slušnou akcí, ale na druhou stranu naprosto nevyváženou, pro mě naprosto nepochopitelnou skladbou monster teamu (až na titulní postavu Enormiky, ta byla ok)... ()

Pussycat18 

všechny recenze uživatele

Tak na tohle člověk koukne jen proto, že je to animák... kde jsou ty staré dobré časy kvalitních, vtipných, vkusných animáků? ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Animovaná rodinná podívaná, která si utahuje ze spousty klasických sci-fi filmů. Má to šmrnc, spád a několik hodně vtipných pasáží – konkrétně prezident byl famózně blbej. ()

Junglista 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se ubránit dojmu, že tohle vzniklo jen tak, aby se nezapomnělo, že Dreamworks existujou. Prostě mi v tom strašně věcí chybí. Scéna s klávesama pochopitelně dokonalá, pár vtípků taky, ale to ostatní je docela nuda. Opět sem se nechal namlsat trailerem a opět to byla chyba. Eště že tam byl aspoň B.O.B., ten to zachránil do průměru. ()

SphereF odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesně nudný animák...mám pro ně pochopení, ale tohle opravdu ne. Nechápu, kde vzal tak dobré hodnocení. Za ty trapné hlášky a rádoby vtipné scénky nemůžu jinak než takhle. Nebavil jsem se a ani trochu nezasmál, děkuji mockrát. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Jak jsem si nejprve myslel, že to bude naprostá ptákovina, tak jsem si asi po pětadvaceti minutách říkal: "Sakra, to by nemuselo být vůbec špatné.". Nakonec jsem však skončil u bohužel obehraného, nestojí to za nic a Američané zase vyhodili peníze za něco, co kdyby nevzniklo, nikdo slzu neuroní. ()

farfalla 

všechny recenze uživatele

Skvělá animace, ale jak jsem pochopila i z dokumentu o natáčení, při tomto filmu se jeho tvůrci soustředili více na technickou stránku, aby mohli využít 3D efekty animace, než na příběh samotný. (Počkat do prostředku závěrečných titulků.) ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

Tenhle animák skvěle propojuje demenci s důvtipem, tudíž pak vůbec nevadí, zda-li jsou divákovi čtyři, čtrnáct nebo čtyřicet let. Každá věková skupina si zde najde svoji světlou chvilku. Z hlediska příběhového to bohužel nemá nijak vysokou, respektive propracovanou strukturu, tudíž se z něj nemůže stát kultovka, avšak svůj účel, pobavit a přestat na chvíli přemýšlet, to splní perfektně. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Film se mi moc líbil a i ty nudnější pasáže dokázala překonat krásná 3Danimace, která byla opravdu nádherná. Vivat Galaxar ()

Crackonosc 

všechny recenze uživatele

Monstra jsou zpočítku povedný snímek s brakovým, ale na animáč zajímavým, nápadem a správnou dávkou hlášek, odkazů a narážek přesně v takovém množství, aby nepřestaly bavit (prezidentova komunikace s mimozemšťany nemá chybu) s velmi povedenou (děti asi budou na destrukci města koukat jak puci) akcí, který se ale téměř přesně v půlce změní v natahovanou, klišovitou a nezajímavou, skoro bych i řekl nudnou, podívanou s nezbytným morálním poselstvím na závěr. Zvláště po tom, co člověk vidí schopnosti autorů v první půli ta nezvládnutá (jediné co mě u zbytku flmu drželo byly hlášky hlavních hrdinů) druhá část opravdu zamrzí. ()

unagi 

všechny recenze uživatele

Nasylu natočená animovaná rozprávka? Téma je u mňa naozaj nulová a večšina postavičiek nezaujímavá ani po fyzickej či psychyckej stránke! Jediná postava, ktorá stála za dopozeranie filmu a pár pasáži, je ten modrý behajúci silikon s jednym okom. Ved čo by to bol za ("novodobý") animák keby tam nebol nejaký vtipný a hlúpo vyzerajúci hrdina čo sa mu nič nedarý? ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

75% Monstra vs. Vetřelci vypadají jako obyčejný animák, jenže tohle u Dreamworks (zatím) neexistuje. Sice v určitých směrech (hlavně příběh) neoriginální, ale na druhou stranu tolik hlášek, vtipných scén a humorných postav (příklad za všechny - prezident USA) z tohoto animáku dělá další povedený film z dílny DW. ()

Hanes88 

všechny recenze uživatele

Kreslených filmů je jak máku, tak jsem byl před shlédnutím dost skeptický. Jenže Monstra mě vytrhli z omylu. Dobré vtípky a dobrá grafika, takže fajn. ()

Reklama

Reklama