Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (585)

Fr 

všechny recenze uživatele

Přicházím v míru! Neublížím vám! A všichni zemřete!..... Dětská Akta X zahalená kamufláží a fritovaná v paranoidním spiknutí, (jakákoliv) blízká setkání (kteréhokoliv) třeba třetího druhu, MIB, Superman a enormní groteskní těla ocení všichni, kteří upřednostňují veselejší stránku nad tím ostatním. Nám (mě a dětem) se to líbilo. To, že je to vtipné jsme ocenili víc než maniakální smích šíleného vědce! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Nechápu, proč mám jeden palec kratší. 2.) Jsem voják z povolání a chci (konečně) vidět generála, který má nejen nápad, ale i plán. 3.) Chystám se křížit geneticky modifikované rajče s chemicky modifikovanou polevou na dort s farmářskou příchutí. 4.) Jsem sliz. 5.) Mám raději filmy k pobavení než k přemýšlení. PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Planéta Zem je v ohrození. Napadli ju agresívni votrelci. Ľudstvo nemá šancu sa im ubrániť. Preto sú do boja vyslané zmutované monštrá. Začína bizarný súboj medzi pozemskými monštrami a mimozemskými votrelcami. Monštrá verzus votrelci. "Monsters vs. Aliens". Tento americký, rodinný, animovaný sci-fi film z roku 2009 je taká bežná oddychovka. Dalo sa na to pozreť, ale nijak zvlášť ma to neuchvátilo, ani nepobavilo. Tieto celovečerné pestrofarebné animáky ma už akosi neberú. ** ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Zábavná pohádka protkaná odkazy na staré sci-fi filmy let padesátých. Příběh je pak směsí nejrůznějších ztřeštěných nápadů (za vše mluví hrdinný president a jeho klávesy, červená tlačítka a geniální Bob) a o tom jak se ze zasněné dívky stává žena. Vetřelčí invaze je tu v podstatě jen katalizátorem událostí. To co mě mrzí je, že jsem byl v kině ochuzen o originální znění (Bauer a dr. House v jednom filmu!) a i když byl dabing celkem povedený tak se těším jak si film na DVD vychutnám v originálním znění. E.T. GO HOME! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Já nevim no, ale moc mě to nechytlo. V první řadě však musím pochválit animaci, protože ta je opravdu na velmi, velmi vysoké úrovni a perfektně mi sedla. Co se ale děje týče, tak mi přišlo, jako by chybělo to, co umí jen Pixar a málokdy i někdo jiný - nadčasovost. Dětem se to bude bezpochyby líbit, ale nám starším to zřejmě nesedne. Ale možná to je jen můj případ. Každopádně jsem se místy nudil, naštěstí jsou však animáky krátké...60% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slušný leč ne tolik povedený animák, který v obrovské konkurenci dost zaostává. Rozhodně se jedná o dobrý nápad, který však nebyl ani zdaleka tak vytěžen jak mohl být v rukou zkušenějšího týmu. Díky krátké délce a několika opravdu povedeným scénám film nenudí ale bohužel se ani na chvíli nerozjede natolik jak by si divák zasloužil. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (21)

  • Záběry B.O.B.a (Seth Rogen) unikajícího přes dveře z laboratoře jsou shodné se záběry z filmu The Blob (1958). (HellFire)
  • Klávesy, na které hraje prezident Hathaway (Stephen Colbert) při komunikaci z robotem, jsou Yamaha DX7. (HellFire)

Reklama

Reklama