Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Tento osmidílný seriál z roku 2015 se odehrává v paralelní přítomnosti, ve které každá rodina baží po nejnovější technické vymoženosti jménem Synth. Je to dokonale vyvinutý a sestavený sloužící robot, který se k nerozeznání podobá svému živému protějšku. (AMC Czech)

Recenze (11)

gemi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série začíná velmi slibně a děj je zahalený v hávu tajemna. První dva díly super. Háv tajemna se ale postupně rozplyne a s každým dalším dílem je seriál jaksi vyprázdněnější a člověku dojde, že toto mohli klidně natočit před třiceti lety, protože je to čistá konverzačka bez jakýchkoli speciálních efektů. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím to nechám na hodnocení první série, jelikož ta druhá nevím, kdy se ke mně dostane. Příběh je brán hned z několika pohledů. První a nejústřednější je ten z poněkud ne moc funkční rodiny, tvořící strádajícího otce, labilní matku, nevybouřeného pubertálního syna, geniální hackerskou dceru (jejíž chování mně osobně ze začátku hodně vadilo) a k nim se váže i pohledná a vůbec nejvýraznější syntetka celé série, Anita (kdy ona, respektive její portrét mě paradoxně přivedl k celé sérii). Další pohledy pochází ze strany člověka, který hledá skupinku lidsky smýšlejících syntetů, detektiv s dysfunkčním vztahem a averzí k syntetům, stařík spojený s výrobou staré verze syntetů a neváhající udělat vše proto, aby zabránil odvedení svého starého, porouchaného synteta a nakonec je tu i pohled ze strany hlavního záporáka, který chce nepřekvapivě vše zničit, respektive získat pro sebe onen kód dělající ze syntetů víceméně lidské bytosti (což nebylo původně zamýšleno, jejich účel byl čistě sloužit lidem s maximálně tak pouhou simulací emocí). Velice příjemný, sympatický seriál, který nezavaří mozek, má docela zajímavé zvraty, od prvních epizod dostatečně baví a není zbytečně protahovaný (do 8 epizod se krásně vejde ústřední zápletka bez hlušších míst). Sice nevím, co očekávat od druhé série, ale prozatím jsem s tímto sériálem hodně spokojen. 80% ()

Reklama

jh666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Britové vážně umí. Ze seriálem jsem začal čistě z nudy, ale jsem za to rád. Seriál skvěl dávkuje napětí a atmosféru, přičemž je každý díl o něco lepší než předchozí. Konec každého dílu je skvělý, jak přidá buď další otázku nebo nějaké odhalení. Herecky také skvělé zvládnuté, hlavně představitelé syntů, své role zvládli na výbornou. 85 % ()

Galerie (113)

Reklama

Reklama