Reklama

Reklama

Humans

(seriál)
Trailer 1
Velká Británie / USA, (2015–2018), 17 h 16 min (Minutáž: 42–47 min)

Hrají:

Emily Berrington, Gemma Chan, Pixie Davies, Rebecca Front, Tom Goodman-Hill, William Hurt, Colin Morgan, Katherine Parkinson, Jonathan Aris, Neil Maskell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Osmidílný sci-fi seriál vychází ze slavného švédského dramatu "Real Humans" a je zasazen do paralelní přítomnosti, kde jsou živoucí roboti nejnovějším must-have doplňkem, který musí mít každá domácnost. (SimonaSK)

Recenze uživatele Pajky3 k tomuto seriálu (1)

Humans (2015) 

1. série Už dlouho jsem se chystal na švédský originál, ale než jsem se k tomu dokopal, tak přišla britská "předělávka" a já se rozhodl pustit raději do ní. A nelituji, ani trochu. Roboti jsou moje oblíbené téma a koketování s myšlenkou umělé inteligence a její vytvoření patří mezi to nejoblíbenější. V centru příběhu je obyčejná britská rodinka, která si do domácnosti pořídí zdánlivě obyčejného robota - synta - který by měl zastat domácí práce a ulehčit jim život. Jenže jak se příběh rozvíjí, tak zjišťujeme, že tento synt je všechno, jen ne obyčejný a jeho stejně neobyčejní přátelé se ho snaží najít. Svůj zájem na umělé informaci však má mnohem více skupin a tak se postupně stahuje smyčka a blíží se zajímavé rozuzlení. Humans mě bavil od pilotního dílu až do konce a vždy jsem nedočkavě čekal na pokračování. Líbilo se mi zpracování syntů, hercům v čele s Gemmou Chan jsem ty roboty věřil. Robotí logika mě dostává a baví. Pomohla také absence absolutního zla, nikdo totiž neodkrývá karty úplně a tak až do konce vlastně nevíme, co se ještě může stát. Rozhodně jsem rád, že se seriál dočkal prodloužení a už se těším, až budu sledovat jeho druhou řadu. 2. série Druhá série je možná ještě lepší než ta první. Rozvíjí spoustu zajímavých nápadů a celkově se nebojí odstraňovat vyčerpané postavy a linky. Roboti se chystají na svou revoluci a nejde nefandit postavám jako Niska, Leo nebo Max. Lidi sice hrajou podstatnou roli, ale je o něco těžší jim fandit. Mě si jediného získala Mattie. závěr byla pěkná divočina a jsem opravdu zvědav na to, co přinese další série. 3. série Je škoda, že tvůrci netušili, že třetí řada bude jejich poslední, protože by bylo fajn, kdyby se seriál dočkal lepšího zakončení. Takhle bohužel zůstane pachuť po konci, který nechal všechno otevřené a nabízel mnoho směrů, kterými se dalo vydat. A to je vážně škoda, protože jinak mě Humans bavili. ()

Reklama

Reklama