Reklama

Reklama

Humans

(seriál)
Trailer
Velká Británie / USA, (2015–2018), 17 h 16 min (Minutáž: 42–47 min)

Hrají:

Emily Berrington, Gemma Chan, Pixie Davies, Rebecca Front, Tom Goodman-Hill, William Hurt, Colin Morgan, Katherine Parkinson, Jonathan Aris, Neil Maskell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Osmidílný sci-fi seriál vychází ze slavného švédského dramatu "Real Humans" a je zasazen do paralelní přítomnosti, kde jsou živoucí roboti nejnovějším must-have doplňkem, který musí mít každá domácnost. (SimonaSK)

Recenze uživatele slunicko2 k tomuto seriálu (1)

Humans (2015) 

Plně funkční synth Odi se zvláštním erotickým programem by nebyl k zahození. 1) Po první řadě jsem byl poněkud rozčarován. Uvítal bych spíš, kdyby nebylo jasné, co se s Míou děje a kdyby tvůrci víc přistoupili na hitchkockovskou hru tušené temné hrůzy, než na polopatické seriálové servírování. Nicméně ve druhé řadě jsem si zvykl._____ 2) Je zajímavé, jak nevnímáme umělou inteligenci jako samostatnou entitu, pokud není doprovázena lidským tělem. Naše fascinace lidskou schránkou působí archetypálně až esotericky. Made in our image. Out of our control._____ 3) Z pěkných kluků mě zaujali 29letý Sam Palladio (člověk Ed, kterého miluje Mia), 28letý Will Tudor (blonďatý poškozený robot Odi) a 31letý Marshall Allman (šéf firmy Khury)._____ 4) 13. 2. 2019. Ve třetí řadě se zdůraznilo humanistické poselství. ()

Reklama

Reklama