Reklama

Reklama

Teorie velkého třesku - Série 7

(série)
USA, (2013–2014), 8 h 10 min (Minutáž: 19–21 min)

VOD (1)

Epizody(24)

Obsahy(1)

Vědátoři z Teorie velkého třesku se sice pořád nedokážou zařadit, ale výsledky mají vždycky skvělé. Když se Leonard vrátí z expedice do Severního moře, zjistí, že vztah s Penny si žádá mnohem víc beta testů, než kdy provedl v laboratoři. Dál nás budou bavit Howard a jeho „ženské problémy“ a Rajova průlomová metoda navazování vztahů. Bernadette s Amy stojí pevně po boku svých mužů, i když zrovna sedí u nekonečných her. Sheldon zažije úplně jiné setkání s matkou (Laurie Metcalf), užije si večer s Jamesem Earl Jonesem, naváže (svým způsobem) vztah se svým idolem, profesorem Protonem (v podání držitele ceny Emmy Boba Newharta) a uskuteční zlomový objev, který se rozplyne dřív, než stačí říct Vědecký pátek. Vydejte se na vlastní objevnou cestu do světa humoru ve 24 epizodách 7. sezóny nejoblíbenějšího televizního seriálu. (Magic Box)

(více)

Recenze (22)

HaDan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7. serie se fakt povedla, diky ni jsem si zvykl mnohem víc na originální znění, coz chci poznamenat, že pokud by nebyla změna dabingu v druhe polovině, tak by to cesti fanoušci určitě ohodnotily lépe, ale pro všechny čchy, NEHODNOTTE SERIAL NEBO FILM PODLE DABINGU JE TO BLBOST! Jinak teda let Sheldona v letadla skvělý, Leonardův návrat taky skvělý, fakt se to povedlo! dávam také 90% ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyčpělé, několikrát použité vtipy (a to vtipy použité už v raných sériích a zde "nenápadně" recyklované), ohýbání charakterů dle libosti a hlavně potřeb tvůrců, uměle vyvolaná dramata a epizody tvořené vatou. Když byly 5., 6., a 7. série aktuální, nechtěla jsem se na ně dívat, protože ten propad kvality, když jsem třeba zahlídla část nějaké epizody, byl pro mě tehdy neúnosný. Po letech jsem se rozhodla, že to s Big Bangem zkusím znovu, že jsem třeba byla moc přísná. U páté série jsem se ještě dost nasmála (i přes to, že negativa, která výše jmenuji, se už v té páté sérii rozmáhají), ale pak začala být negativa v dominantním postavení. Sedmá série mě už prostě nebavila. To si tvůrci mysleli, že to diváci nevidí/nepoznají? Koukat budu dál, ale pouze proto, abych seriál "měla splněný". Škoda, vždycky mě mrzí, když tvůrci neumějí ukončit seriál včas, než sklouzne do trapnosti. ()

Reklama

PichyjePan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U téhle série mne nejvíce štvalo, že když už tam byla nějaká pěkná a dokonce i dojemná scéna/chvíle, tak jí úplně zničilo, až přílišné chování se jako sitcom (to znamená, že nacpali ten "smích" ůplně všude, kam to jen bylo možné!!!). Neustále se opakovali vtipy, které byly většinu času až nezvykle trapné a ždímaly se již zažité a již předtím vyždímané věci, jako například profesor Proton. Po šesté sérii jsem si říkal, že je to pořád vtipné a baví mě to, ale u této se to změnilo a dle mého názoru to tvůrci moc natahují, na což doplatil víc než jeden seriál... ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Siedma séria je zas rovnaká ako všetky ostatné. Len je už trošku menej vtipná. Seriál si udržuje líniu, Ráž už konečne má priateľku, Leonard požiada Penny o ruku a Sheldon pobozkal Amy. Well a nič iné sa nestalo. Takže sa stalo pár nových vecí, to beriem. Veď však nemôže to zasa byť furt o tom istom. No ono to aj je a aj nie je o tom istom...... Lebo vtipy o Tom že Shelly je arogantný narcis a Leonard stále miluje Penny, Howie je Howie (kto videl seriál pochopí)a Ráž je samostatná kapitola. Musím ale s úsmevom skonštatovať že Teória veľkého tresku mi momentálne pomohla pridať do života svetlo. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mé čerstvé pocity sice hovoří jinak, ale mé průměrné hodnocení se vyšplhalo do závratných tříhvězdičkových výšin. Pouze šest epizod z celkových čtyřiadvaceti jsem ohodnotil čtyřmi nebo pěti kousky, a to je proti předchozím sezónám propad přímo katastrofální. Na vině je to, že tvůrci překopali seriál v sedmé řadě v další vztahový sitcom a vykašlali se na většinu toho, co jsem tady měl rád. Navíc začali měnit od základu charaktery postav, takže Sheldon pomáhá nemocným (!!!), Raj má sex bez přítomnosti Howarda (!!!) a podobně. Sedmá řada pro mě byla velkým zklamáním. / Poučení: Když se ti něco nelíbí, jdi od toho, a nebuď stejně blbý jako já. ()

Galerie (258)

Zajímavosti (70)

Reklama

Reklama