Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(24)

Nekonečně komplikovaný a nesmírně vtipný svět Dr. Leonarda Hofstadtera a Sheldona Coopera z Teorie Velkého třesku vstupuje do desáté dimenze! V předchozí sérii si Leonard s Penny vyrazili na svatební exkurzi do Vegas, kde posunuli svůj vztah ze sousedského na novomanželský. V té letošní prožijí exemplární déja vu, když si svatbu zopakují – tentokrát i s rodinami včetně nevěstiny matky (Katey Sagal) a bratra (Jack McBrayer) a ženichových rodičů (Christine Baranski a Judd Hirsch). Sheldon zatím připraví novou smlouvu o společném bydlení, když spolu s Amy zahájí kohabitační experiment. A zatímco se Howard s Bernadette připravují na příchod malého Wolowitze, samozvaný odborník na rodičovství Raj jim uděluje rady – ať už o ně stojí nebo ne! Všech 24 epizod potvrzuje novou hypotézu o vynikající komedii, která vykazuje prvky geniality! (Magic Box)

(více)

Recenze (23)

matej773 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to není to, co to bývalo. TBBT miluju, ale pohrávám si s myšlenkou, že by se pomalu ale jistě hodilo, aby to ukončili. Nebo se z jednoho nejlepších sitcomů může stát také nekonečný seriál... Když se odprostím od faktů, že původní myšlenka seriálu je dávno pryč a od toho, že věčný a nenapravitelný úchylák Howard by měl být otcem, tak se na to samozřejmě dívat dá. Ještěže trio Sheldon/Leonard/Penny jsou stále ještě hodně podobní tomu, jak to bylo dřív. P.S.: Po minulé řadě jsem byl celý natěšený, jak to s Sheldonovou matkou/Leonardovým otcem vyřeší, podle mého to ale docela zazdili. Sečteno, podtrženo... 69 %. (Howarde, probuď se ! :D) ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"My mother was in bible study. I walked in the house expecting to find it empty, and I heard a sound, coming from my parents' bedroom. When I opened the door, I saw my father having relations with another woman. It's why I never open a door without knocking three times. I mean the first one's traditional, but two and three are for people to get their pants on." ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to oficiální. Desátá sezóna se stala mou zatím nejhorší zkušeností, kterou jsem s tímto kdysi tak vydařeným seriálem udělal. Opravdu to vypadalo tak, že se tvůrci rozhodli zapomenout na všechno to dobré, co se jim kdy v seriálu povedlo, a radši se vydali směrem, kterým už před nimi šlo mnoho tvůrců vztahových sitcomů. Já proti vztahovým sitcomům nic nemám, ale na tuto záležitost se přece jen dívám proto, že od ní očekávám něco úplně jiného. Ne, to už vlastně neplatí. Očekával jsem. / Poučení: Dočkal ses zklamání? Zatvrď se a pokračuj. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další super série, kterou jsem sice viděl dílově tak nějak cik cak, ale navzdory posunu od vědy spíše do vztahové roviny se v seriálu stále řeší dobrá témata. :) Z vědeckého prostředí zde zůstal snad jen napříč díly se táhnoucí projekt pro vládu, zbytek se točí kolem budoucího mateřství Bernadette, upevňování vztahů mezi Leonardem a Penny a vrcholí soustředěním se na podivuhodný vztah Amy a Sheldona, který taky eskaluje. :) ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále se projevuje sestupná tendence seriálu. Pomalu čekám na to, kdy se konečně tvůrci odhodlají a seriál ukončí. Na co se vlastně čeká? Na svatbu? Nebo na mimčo? To už není o geekovinách, ale o vztazích. Ty se sice posouvají, ale seriál už není prostě to, co býval. Na začátku seriálu byla meta jasná, kdy se dá Leonard dohromady s Penny. Není toto již dávno vyřešeno? ()

Galerie (377)

Zajímavosti (50)

Reklama

Reklama