Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(17)

Obsahy(1)

Dva fyzici Leonard a Sheldon rozumí úplně všemu, od nepřekonatelné gravitace černých děr po spletitou strukturu atomů. Jenže když vezmete ty atomy a zformujete z nich ženu, jsou oba vědátoři v koncích. Když se do sousedního bytu přistěhuje Penny, žena se všemi atomy na těch pravých místech, začne se soukromý vesmír pánů Leonarda a Sheldona rozpínat do netušených rozměrů. Tvůrci série Chuck Lorre (Dva a půl chlapa) a Bill Prady (Dharma & Greg) vytvořili skvělou melanž vědy, superhrdinů i sexu. Johnny Galecki (Roseanne) a Jim Parsons (Soudkyně Amy) v hlavních rolích rozesmějí každého. (Magic Box)

(více)

Recenze (27)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"In the winter, that seat is close enough to the radiator to remain warm, and yet not so close as to cause perspiration. In the summer, it's directly in the path of a cross-breeze created by opening windows there and there. It faces the television at an angle that is neither direct, thus discouraging conversation, nor so far wide as to create a parallax distortion. I could go on." ()

Bestfan112 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série je z prvních tří sérii ta nejlepší,  kde je ten nejlepší efekt pro smích, kdy Leonard získá sexy holku ( Penny ), na kterou bych okamžitě vlítl. Sheldon je nejlepší veleblb, který by mohl být Král veleblbů, nebo velechytráků, kteří neumějí nic jiného, než hrát počítačové hry, číst komiksy a pařit vědu. Howard je docela debílek, který si marně hledá nějakou krásku. Raj ( Ráž ) je němý skrz dívky, a hnedka ve třetí epizodě se pomocí alkoholu, náhodně mluvil s Penny. PS: O Penny už jsem vysvětlil na začátku. Vysvětloval jsem že Penny je krásná jako jako malá štěňátka. Série 10/10 ()

Reklama

Endor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série seriálu Teorie velkého třesku je rozhodně ta nejlepší ze všech dvanácti řad. Když jsem poprvé viděl první sérii, tak nejen, že jsem se u toho neskutečně pobavil, ale dokonce jsem si jí ihned oblíbil a s nadšením se pustil do další série. Celkově první řada nabízí, to co by sitcom nabízet měl. Seriál má skvělé herecké obsazení, úvod, postavy, příběh, ale hlavně úžasné narážky a komediální scény. Závěr je takový, že první řadu mám opravdu rád a velmi se mi líbí její zpracování, dokonce i po třinácti letech první série velmi pobaví a proto si za mě zaslouží 10/10. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po shlédnutí první sezóny jsem ji nemohl ohodnotit jinak než pěti hvězdičkami. Téma bylo extrémně prosté a snad právě proto dokonalé. Penny, jejíž hlavní devízou skutečně není vysoká inteligence, bydlí na stejném patře jako její největší obdivovatel a součást čtyřčlenné skupiny společensky invalidních vědců. Nic velkého, ale tvůrci dokázali z malé jiskřičky rozdmýchat pořádný plamen, každá epizoda mě dokázala brutálně rozesmát a přinést spoustu hlášek. Skvěle jsem se bavil a těším se na další série. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série boduje a to tak, že se pro mě osobně jedná o asi nejlepší v seriálu. A to z několika důvodu. Zaprvé, nic není ještě ohrané, v pozdějším sériích se budou scény přece jenom už trochu opakovat. Zadruhé, u každého dílu se zasměju snad víc než u posledních čtyřech sériích dohromady. Za třetí, všechno leží na Sheldonovi s Leonardem, ostatní nemají tolik prostoru. Ve chvíli, kdy ho Penny nebo i Raj dostanou, tak díly jsou přece jenom slabší. Za čtvrté, Penny se ještě nechová jako úplná mrcha. Za páté, v seriálu se ještě neobjevují absolutně katastrofické postavy (Amy a Bernadette), které ho později úplně zkazí. Určitě bych našel ještě více důvodů, ale tohle snad stačí k tomu, abych řekl tohle je nejlepší série nejen tohoto seriálu, ale i nejlepší série napříč sitcomy (bohužel to uznat i když mám radši Friends). ()

Galerie (114)

Zajímavosti (160)

Reklama

Reklama