Reklama

Reklama

Epizody(24)

Obsahy(1)

Sheldon (starší, ale o nic moudřejší) ukončí cestu do hlubin své duše i napříč kontinentem, a tak je parta z Teorie velkého třesku opět pohromadě - s další dokonalou zábavou v podobě ostře sledovaných televizních přednášek. Zapište se na komické semináře a sledujte Leonarda a jeho drobnou operaci, která katastrofálně poznamená Sheldona, Howardovu posedlost vztahem jeho matky a příživnického Stuarta a Penny v roli obchodní zástupkyně farmaceutické firmy a nečekané vyústění její obchodní taktiky. Objevte způsob, jak znovu zorganizovat maturitní ples, na němž jste nebyli, a oslavy, které jste si nijak zvlášť neužili, a zahrajte si Rajovu novou hru na motivy jeho milostného života. Bavte se s Amy v její m virtuálním koutku fiktivních příběhů a užijte si pohled na Bernadette a její drsné řešení jistých ožehavých rodinných záležitostí a kdo ví, třeba se vám podaří zahlédnout jednoho nebo dva speciální hosty. Buďte chytří – ale ne tak jako Sheldon – a vychutnejte si 24 vtipných epizod osmé série Teorie nabitých legrací, která vždycky stojí za to! (Magic Box)

(více)

Recenze (17)

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nezaujímavá séria. Bojím sa, že seriál došiel do bodu, keď už končí sranda a začína nuda. Nehovorím že som sa vyslovene nudil, ale nemalo to už to čaro ako doteraz. Jasné seriál si prešiel zmenami !spoiler! (Pennyin účes, Sheldonova láska k Amy, zasnúbenie Lea a Penny...) Ale to sú sprostosti. A plus ešte !zas spoiler! Howieho matka je mŕtva. Rozumiem že aj tá herečka zomrela, tak proste zomrela aj Howardova matka... Seriál už dokonca ani neplní svoj účel! Veď už to ani nie je vtipné! Veď však prečo sa zrazu ôsma séria pokazí? Veď do vtedy to malo šmrnc... Odpoveď nie je jasná, ja iba viem že ôsma séria nebola dobrá. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmá sezóna nebyla dobrá a já jsem po zkušenostech s předchozí řadou ani s ničím lepším nepočítal. Tvůrci dosáhli dalšího nechtěného prvenství, když se osmá série stala tou první, jejímž epizodám jsem nepřidělil jedinou pětihvězdu. Ale uznávám, že mohlo být hůř. Po první polovině sezóny byla tato zralá na ručník, ve druhé půli se ale nečekaně zmátořila a vytáhla se na upachtěné tři kousky. Sledovat, jak se seriál, u něhož jsem se tolik nasmál, silou mocí plazí dál jako leprotik, jehož nemoc pokročila natolik, že za sebou trousí kousky sebe sama, je pro mě trochu bolestné a je mi líto, že v sobě tvůrci nenašli dost soudnosti, aby všechno zakončili se ctí už o dvě řady dřív. / Poučení: Hrdost je hrdost, ale peníze jsou peníze. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lecco se v sérii stalo. Od postupné proměny Sheldona v to, že vztahové díly se mísí s díly, kdy se opět řeší věda. Není trochu vysvětlené, proč si Penny ostříhala vlasy a série šokuje některýma méně vtipnýma věcma jako osud paní Wolowitzové nebo úplný zdrcující nevtipný závěr...a to v momentě, kdy to člověk nejméně čeká..jako v životě. :) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S průměrem jsem se stále vyškrábal na 4, ale osmá řada je určitě zatím nejslabší. Penny se ostříhala a není ani zdaleka tak nádherná jako obvykle, problémy geeků je tu minimálně a většinou se řeší vztahy, které nikdy nebyly nejsilnější stránkou Teorie. Snad se seriál zase dostane na nějakou lepší úroveň, když už ne tu geniální. ()

Galerie (243)

Zajímavosti (70)

  • Píseň, která hraje ve strip baru, je „Out Of Control“ od Electric Valentine. (Duoscop)
  • Láhev se stuhou, kterou položí Leonard (Johnny Galecki) na konci epizody na stůl, mění svou polohu. (Duoscop)

Reklama

Reklama