Reklama

Reklama

Epizody(17)

Obsahy(1)

Dva fyzici Leonard a Sheldon rozumí úplně všemu, od nepřekonatelné gravitace černých děr po spletitou strukturu atomů. Jenže když vezmete ty atomy a zformujete z nich ženu, jsou oba vědátoři v koncích. Když se do sousedního bytu přistěhuje Penny, žena se všemi atomy na těch pravých místech, začne se soukromý vesmír pánů Leonarda a Sheldona rozpínat do netušených rozměrů. Tvůrci série Chuck Lorre (Dva a půl chlapa) a Bill Prady (Dharma & Greg) vytvořili skvělou melanž vědy, superhrdinů i sexu. Johnny Galecki (Roseanne) a Jim Parsons (Soudkyně Amy) v hlavních rolích rozesmějí každého. (Magic Box)

(více)

Recenze (27)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jaká byla první série? Rozhodně lepší, než unaired pilot. Úspěch téhle show nádherně potvrdil klišé, že blbou blondýnou nezkazíte žádnou komedii. Opravdu to tehdy působilo jako příjemná změna, dialogy plné odborných výrazů a neskutečné množství odkazů na popkulturu. Za ty roky i u nás zdomácnělo několik komiksových krámků a určitý styl života si získal oblibu i mezi mainstreamem. Konec konců, seriál začal dobrou sezónu před startem MCU. Osobně jsem byla ráda i za tu linku kolem Raje, protože kdy jste naposled v americkém seriálu řešili, jestli je krásnější Aishwarya Rai nebo Madhuri Dixit? Byla jsem nadšená i z postavy Sary Gilbert, ale ta později odešla. Ale tak už to bývá, když sledujete seriál, který navazuje na to nejlepší z Roseanne, ale i z Přátel. Po letech se ukázalo, že ačkoli dabing je snaživý, ale i tak nezachytí ani polovinu toho, o čem ty jiskřivé dialogy pojednávají v originále. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po shlédnutí první sezóny jsem ji nemohl ohodnotit jinak než pěti hvězdičkami. Téma bylo extrémně prosté a snad právě proto dokonalé. Penny, jejíž hlavní devízou skutečně není vysoká inteligence, bydlí na stejném patře jako její největší obdivovatel a součást čtyřčlenné skupiny společensky invalidních vědců. Nic velkého, ale tvůrci dokázali z malé jiskřičky rozdmýchat pořádný plamen, každá epizoda mě dokázala brutálně rozesmát a přinést spoustu hlášek. Skvěle jsem se bavil a těším se na další série. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série byla asi přece jenom nejlepší, bylo tu nejvíc geekovin a o hodně míň vztahů. A když se teď na ní koukám zpětně, je vidět, jak všichni byli strašně mladí. Podobně, jako když se člověk podívá na M*A*S*H. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodná séria BBT bola skutočne vítaným javom medzi komediálnymi seriálmi súčasnosti. Pamätám si ako som v roku 2007 videl prvé časti a bol som doslova nadšený. Partia trhnutých nerdov s vysokým IQ no smiešnou úrovňou spoločenského života ma vytrhla z nudy. Každá časť prvej série je takmer dokonalá. Situačný humor a hlášky fungujú skvele. Obzvlášť herci sú vynikajúci. Takto dobrý výber hlavných predstaviteľov a ich charakterov tu nebol od dôb Priateľov. Producenti môžu skákať 3 metre do vzduchu za takýto casting. Od Pilotu som sa stal na BBT závislý, je pre mňa až ťažko pochopiteľné ako návykový je tento seriál. Kto vie či to bude fungovať ešte ďalších deväť sérií, pretože latka je nastavená vysoko, ale pre mňa je Teória veľkého tresku aj tak jeden z top sitkomov aké som doposiaľ videl. Skutočný skvost. Vďaka Chuck... 100 %! ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"In the winter, that seat is close enough to the radiator to remain warm, and yet not so close as to cause perspiration. In the summer, it's directly in the path of a cross-breeze created by opening windows there and there. It faces the television at an angle that is neither direct, thus discouraging conversation, nor so far wide as to create a parallax distortion. I could go on." ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá séria je najlepšia séria tohto seriálu. V prvej sérii začala sranda a aj skončila. V ostatných sériách to už nie je ono. Jednoducho nič nedokáže byť vtipné keď natočíte 12 sérii skoro o tom istom.... Ja som si najviac užil prvú sériu a ostatné som zatiaľ ešte ešte nevidel. Teda videl som druhú a môžem skonštatovať že to bolo trošku sklamanie. Proste druhá séria sa dostala do bodu keď som sa pousmial nad vtipami. Ale tento seriál aj tak patrí medzi tie lepšie seriály. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Několik dílů je sice vyloženě slabších, ale stále to beru jako start něčeho velkého. Genialita se už tady každopádně dá najít a například u Sheldonova boje o kuře na mandarinkách jsem se řechtal 5 minut v kuse. Pokud scénář vychytal určitá hluchá místa, čeká mě v dalších sezónách parádní zábava. ()

wolverine 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série je v celé TBBT nejlepší. Nerdi okukujou holku od vedle, co víc si přát. Jedna z nejlepších scén je, když všichni přijdou na halloweenskou party v obleku Fleshe. Doplerův jev je taky super. KLOBOUK DOLŮ. ()

Bestfan112 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série je z prvních tří sérii ta nejlepší,  kde je ten nejlepší efekt pro smích, kdy Leonard získá sexy holku ( Penny ), na kterou bych okamžitě vlítl. Sheldon je nejlepší veleblb, který by mohl být Král veleblbů, nebo velechytráků, kteří neumějí nic jiného, než hrát počítačové hry, číst komiksy a pařit vědu. Howard je docela debílek, který si marně hledá nějakou krásku. Raj ( Ráž ) je němý skrz dívky, a hnedka ve třetí epizodě se pomocí alkoholu, náhodně mluvil s Penny. PS: O Penny už jsem vysvětlil na začátku. Vysvětloval jsem že Penny je krásná jako jako malá štěňátka. Série 10/10 ()

BaT_M 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch serošů u kterejch jsem si byl jistej, že si je nikdy nepustím. Big bang theory mě nikdy nelákalo a ani nezajímalo. A takhle jednou v deset večer byla nuda a nebylo na co koukat. No tak jsem tomu dal šanci a teď už jsem v páté sérii a nemůžu se toho nabažit. Geniální postavy. Stále nespokojenej Sheldon, do Penny zakoukanej Leonard, perverzní Howard, krásná Penny a s holkama nemluvící Raj. No trochu mě to pohltilo a byl jsem idiot, že jsem se tomu tak dlouho bránil. 100%. ()

Endor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série seriálu Teorie velkého třesku je rozhodně ta nejlepší ze všech dvanácti řad. Když jsem poprvé viděl první sérii, tak nejen, že jsem se u toho neskutečně pobavil, ale dokonce jsem si jí ihned oblíbil a s nadšením se pustil do další série. Celkově první řada nabízí, to co by sitcom nabízet měl. Seriál má skvělé herecké obsazení, úvod, postavy, příběh, ale hlavně úžasné narážky a komediální scény. Závěr je takový, že první řadu mám opravdu rád a velmi se mi líbí její zpracování, dokonce i po třinácti letech první série velmi pobaví a proto si za mě zaslouží 10/10. ()

Reklama

Reklama