Reklama

Reklama

VOD (1)

Leonard a Sheldon řeší výsostně fyzikální problém – jak dostat do schodů velkou krabici s nábytkem pro Penny. V jejím bytě pak navíc najdou neuvěřitelný nepořádek, který Sheldonovi nedá v noci spát. (TV Prima)

Recenze (15)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těžko vybírat, která scéna druhé epizody byla nejlepší. Asi by to bylo i zbytečné, protože jako celek funguje díl výborně. Mě osobně naprosto dostala montáž nábytku, protože to je opravdu záležitost obšlehnutá z běžného života, už jsem podobnou situaci párkrát zažil, i když nešlo o sofistikovaný systém chlazení elektroniky, ale třeba jen zavěšení skříněk kuchyňské linky na zeď, která plně nevyhovovala požadavkům. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Leonard sa snaží dvoriť Penny a tak robí všetko čo od neho chce, samozrejme do všetkého zaťahuje aj Sheldona. Tomu sa to protiví až do chvíle, kedy nenájde bordel u Penny doma a neprejaví sa jeho úchylka v organizovaní. Za cenu vlámania musel ten neporiadok upratať čo sa zjavne nepáčilo majiteľke susedného bytu. 90% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I am truly sorry for what happened last night. I take full responsibility and I hope it won't color your opinion of Leonard, who is not only a wonderful guy but also, I hear, a gentle and thorough lover." ()

Reklama

Reklama