Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když zjistí, že by mohla začít chodit s dalším svalovcem, pozve Leonard Penny na „nenápadné" rande. Schůzka se vyvíjí dobře až do chvíle, kdy Leonard při demonstraci fyzikálních principů praští hlavou o stůl. S otřesem mozku se totiž konverzace vede špatně... (TV Prima)

Recenze (15)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda mě opět bavila velice velmi, Sheldonovy komentáře Leonardova snažení byly k nezaplacení a vědecké vypitvání romantiky v podání Leonarda a dokonalé Leslie Winkle bylo skvělé. "Rande" s Penny už tak dokonalé nebylo, ale hodnocení proto snižovat nebudu, protože krátce předtím nešel internet:-) ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Leonard a jeho fiktívne rande bolo niečo, čo presahuje už všetky medze. Chvíľku trvalo kým to dal dokopy a keď sa ho po tom rande Penny pýta, bolo to rande? On začne zatĺkať, že niééé, v žiadnom prípade. Beznádejný prípad. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kedže som seriál nevidel nikdy od začiatku, netušil som, aké mal Raj vlasy - také dlhšie a s fakt smiešnou frizúrou :-) V týchto prvých sériách mi pripadajú tí ostýchaví nerdi uveriteľnejší, než v neskorších sériách. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hneď prvá scéna s raidom vo Warcrafte a získaným mečom mocného Azerota pobavila. Leonard pochopil, že Penny má aj iných nápadníkov a tak si na trus ide nájsť aj on partnerku. Bohužiaľ v jeho prípade nie je výber tak široký a tak sa dostane k Lasslie, ktorá je Sheldonova úhlavná nepriateľka číslo jeden. S tou mu to nevyšlo a tak musel Haward pomôcť a zobrať chlapcov k množstvu skvelých žien, síce v zrelom veku ale za to vedia úžasne tancovať salsu. Leonard sa utápa v sebažiale. Cez to všetko nabral odvahu a pozval Penny na večeru. 87% ()

Reklama

Reklama