Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Penny na pár dní hostí svou kamarádku. A Howard hned využije toho, že se návštěvnice klidně vyspí s každým, kdo ji bude brát na nákupy... (TV Prima)

Recenze (13)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kamarátka Penny je pekne roz...kokošená "běhna". Wolowitz je však týpek ktorému je jedno o akú ženu ide, hlavne, že jej bije srdce. Najzábavnejší bol koniec keď sa Penny vrátila aj s kamarátkami k nerdom ale tí boli tak zažratý do hrania Halo 3, že ich ignorovali... Hoci núkali svoje telá, hehehe. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Podívej, Sheldone, pršíš!" Další epizoda, která mě dostala. Není dobré podceňovat ženy, pokud jde o videohry. Znám jednu, která by dokázala zahanbit nejednoho gamera a mě absolutně odvařila, když jsem ji na vlastní oči viděl zahrát až do konce Dino Crisis v japonštině. Nadlidský výkon! Zapomenutý Raj mi málem potrhal bránici. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Když se skupinka hlavních hrdinů chystá hrát "Halo", mluví Raj (Kunal Nayyar) před Penny (Kaley Cuoco), aniž by byl opilý, přestože by toho dle svých dřívějších slov neměl být schopen. (Maurice)
  • Rajesh (Kunal Nayyar) na začátku promluví, přestože je v místnosti Penny (Kaley Cuoco), před níž by mluvit neměl, jelikož nedokáže bez alkoholu mluvit před ženami. (Hovadin)

Reklama

Reklama