Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sheldon onemocní, a tak se jeho přátelé radši uklidí do bezpečí kina. Přece se o něj nebudou starat! Péče zůstane na Penny. Ostatně – stejně všechno zavinila ona... (TV Prima)

Recenze (17)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kód "Světlezelený" a vynikající epizoda se "Soft Kitty". Tvůrcům se podařilo parádně rozvinout téma rýmičky, místo klasické tyfové Mary použili chřipkovovou Penny a už se jelo z kopce. Sheldon byl dokonalý, reakce všech ostatních příliš nezaostávaly, takže jsem si díl užil. ()

ArdeliaLortz 

všechny recenze uživatele

Nejoblíbenější díl první série a možná že i celého seriálu. 1) Že je tenhle seriál megavtipný a originální je jasný. Tenhle díl je možná o půl hvězdy lepší, než jiné. 2) Neslyšela jsem originál, ale dabing Jakuba Wehrenberga je v tomhle díle sám o sobě tak dokonalý a vtipný, že jsem se celý díl smála především jeho verzi nemocného Sheldona. Trochu mi připomínal maxipsa Fíka 😄 ()

Reklama

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem epizodu viděl poprvé úplně mě v tvrdé konkurenci skvělých epizod první řady nenadchla. Ale napodruhé už jsem se jí dostal na chuť a napotřetí jsem z ní úplně nadšený. Sheldon a i ostatní kluci totiž válí a ani Penny nezaostává. Prostě to nešlo jinak než se smát od začátku do konce. Fantastická epizoda, jedna z nejlepších v seriálu. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ bezpodmienečne najlepšia epizóda. Chorý Sheldon je kráčajúca nočná mora. Každí vtedy trpí a uteká kade ľahšie. Veru radšej by som vydržal maratón planéty opíc ako zostať sním doma. Potešila aj paródia na prvého Votrelca. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Jedná se o první epizodu, ve které zazní ukolébavka „Hebké kotě“ ("Soft Kitty"). Jde o dětskou písníčku, kterou Sheldonova matka zpívala Sheldonovi, když byl v dětství nemocný. Sheldon i v dospělosti žádá své ošetřovatele, aby mu zazpívali tuto písničku, kdykoli se cítí být nemocný. Někdy ji zpívá i ostatním nemocným. (SONY_)
  • Když Howard (Simon Helberg) poprvé vyleze z postele poté, co mu Sheldon (Jim Parsons) volá, všimněme si deky, která není na posteli srovnaná. Nicméně v momentě, kdy Howard začne na Sheldona mluvit hlasem své matky, vidíme, že srovnaná je, aniž by se jí dotkl. (SONY_)
  • Sheldon (Jim Parsons) říká, že to byl Leonard (Johnny Galecki), kdo nejspíš snědl všechen meruňkový jogurt, ačkoliv ví, že Leonard je alergický na laktózu. (GreatestFan)

Reklama

Reklama