Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sheldon onemocní, a tak se jeho přátelé radši uklidí do bezpečí kina. Přece se o něj nebudou starat! Péče zůstane na Penny. Ostatně – stejně všechno zavinila ona... (TV Prima)

Recenze (17)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kód "Světlezelený" a vynikající epizoda se "Soft Kitty". Tvůrcům se podařilo parádně rozvinout téma rýmičky, místo klasické tyfové Mary použili chřipkovovou Penny a už se jelo z kopce. Sheldon byl dokonalý, reakce všech ostatních příliš nezaostávaly, takže jsem si díl užil. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ bezpodmienečne najlepšia epizóda. Chorý Sheldon je kráčajúca nočná mora. Každí vtedy trpí a uteká kade ľahšie. Veru radšej by som vydržal maratón planéty opíc ako zostať sním doma. Potešila aj paródia na prvého Votrelca. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"If influenza was only contagious after symptoms appeared, it would have died out thousands of years ago. Somewhere between tool using and cave painting, homo habilis would have figured out to kill the guy with the runny nose." ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sheldon onemocní a všichni utečou před ním do kina.... Ovšem Leonardovi se rozbijí brýle a tudíž si musí dojít pro náhradní domů... Tam se mezitím o Sheldona stará Penny a nakonec Leonarda vyhmátne :))) ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem epizodu viděl poprvé úplně mě v tvrdé konkurenci skvělých epizod první řady nenadchla. Ale napodruhé už jsem se jí dostal na chuť a napotřetí jsem z ní úplně nadšený. Sheldon a i ostatní kluci totiž válí a ani Penny nezaostává. Prostě to nešlo jinak než se smát od začátku do konce. Fantastická epizoda, jedna z nejlepších v seriálu. ()

ArdeliaLortz 

všechny recenze uživatele

Nejoblíbenější díl první série a možná že i celého seriálu. 1) Že je tenhle seriál megavtipný a originální je jasný. Tenhle díl je možná o půl hvězdy lepší, než jiné. 2) Neslyšela jsem originál, ale dabing Jakuba Wehrenberga je v tomhle díle sám o sobě tak dokonalý a vtipný, že jsem se celý díl smála především jeho verzi nemocného Sheldona. Trochu mi připomínal maxipsa Fíka 😄 ()

Reklama

Reklama