Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na univerzitu přijde patnáctiletý doktorand. Sheldon nemůže vystát, že ho mladý génius ve všech směrech převyšuje, a tak se pokouší najít uplatnění jinde. Pokud se něco nestane, ostatní se z jeho šílených pokusů zblázní... (TV Prima)

Recenze (10)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako sa hovorí: Nech si v hocičom lepší ako ostatný, vžy sa nájde nejaký malý aziat ktorý je lepší. A sheldon si toto moderné porekadlo vyskúšal na vlastnej koži. Dlho trval tento ich súboj až ho nakoniec porazila zbraň a slabosť všetkých chlapov.... žena, hehe ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvanáctá epizoda mě stejně jako předchozí díly v žádném případě nezklamala. Sheldon se ocitl v krizové situaci v důsledku severokorejské invaze, stačilo mi pár poznámek, které utrousila Penny, abych se chechtal, jako bych byl za to placený. Sheldonovo následné hledání nového uplatnění na vědeckém poli bylo skvělé, takže jsem se už tradičně bavil. ()

Reklama

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další nadprůměrný díl 1. série. Epizoda se trochu rozdělila na dvě linie, které se navzájem prolínají. Sheldona hledajícího nové uplatnění a ostatní snažící se zbavit Sheldona. A obě linie válí. Ať už je to: "Go away" v jedný nebo ještě lepší ve druhý - když kluci přijdou za Penny hledající patnáctiletou holku (to patří do mých TOP scén seriálu). Prostě se smějete a smát se nepřestanete ještě chvíli po konci epizody. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Když Sheldon (Jim Parsons) pronese, že „vědma přece povídala, že vyvoleným je Neo,“ tak tím odkazuje na film Matrix (1999). (Duoscop)

Reklama

Reklama