Reklama

Reklama

Teorie velkého třesku - Série 1 (2007) (série)


Batnádoba a chybný předpoklad (S01E13)

(epizoda)
  • USA The Bat Jar Conjecture

VOD (1)

Obsahy(1)

Sheldon velkodušně souhlasí, že se přidá k ostatním do týmu na fyzikální olympiádě. Když ale svou panovačností začne všem lézt na nervy, je z týmu vyloučen. A tak se rozhodne dokázat, že je sám chytřejší než jakýkoli tým... (TV Prima)

Recenze (14)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prakticky celá třináctá epizoda se zabývá nesmiřitelným, krutým a vysoce akčním soubojem mezi týmy AA a PMS lačnícími po vítězství ve fyzikálním kvízu. Tvůrcům se opět podařilo přijít s dílem, který nabízel stále další a další příležitosti k tomu, abych se skvěle bavil. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sheldonove asociálne spávanie vyústi v to, že ho jeho kamaráti vyhodia z ich vlastného vedomostného tímu za nekolegiálne správanie. To sa mu samozrejme nepáči a založí si vlastný tým zložený z nie práve akademických doktorov. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"At this point I should inform you, I intend to form my own team and will destroy the molecular bonds that bind your very matter together, and reduce the resulting particular chaos to tears." ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda o vědomostním souboji Sheldona s Leonardem, Howardem, Rajem a Leslie. Bavil jsem se prakticky neustále, je to znovu skvěle napsaný a skvěle od všech zahraných díl, hlavně Sheldon je zase neskutečný. Ale úplně nejvíc mě rozsekala Howardova radost po vítězství. Ten ať už dostane jakýkoliv prostor, tak fakt nezklame. ()

isterion 

všechny recenze uživatele

Sheldon tu predvádza svoju sebeckosť, keď nastúpi do súťaže proti svojim kamarátom. Najviac ma pobavilo, že nezvládol poslednú otázku kvízu - na ktorú vedel odpoveď len ruský fyzik v jeho tíme, čo tam má byť len do počtu ako obyčajný údržbár. ()

Reklama

Reklama