Teorie velkého třesku - Série 1 (2007) (série)
Návštěva Sheldonovy sestry nenechá nikoho v klidu. Rajesh kvůli ní podstoupí experimentální testování nového léku a Howard vytáhne svou magii. Navíc dojde i na souboj v boxu a propírání Leonardovy alergie na laktózu... (TV Prima)
"Prej raketový inženýr !! Pche, taková potupa !!" ()
"If you can eat this cheese without farting, you can sleep with my sister." ()
Výborná epizoda plná hlášek s dokonalým Rajeshem, který díky experimentálním lékům ztrácí svůj ostych před ženami, jen musí bojovat s vedlejšími účinky. Boj o Sheldonovu sestru byl skvělý a Sheldonovo řešení mě dostalo: "Sněz tenhle sýr bez toho, aby sis upšouknul a můžeš se vyspat s mou sestrou." ()
Sheldonove dvojča Missy je riadny kus... Tá má všetko čo chlap potrebuje. Každý z troch kamošov Leo, Ray a Wolowitz si ju chce uchmatnúť pre seba ale na prekvapenie a zhrozenie pre Missy sa nedarí ani jednému. Penny zachraňuje situáciu ()
Válel jsem se smíchy od začátku do konce. A taky mi došlo, že Sheldonova sestra se v seriálu už pak neobjevila, sice je o ní řeč, ale neviděli jsme jí. Což je trochu škoda. ()
- Missy (Courtney Henggeler) Sheldona (Jim Parsons) oslovuje zdrobnělinou „Shelly“, stejně jako jejich matka. (G....)
- Jedním z požadavků na testování nového léku byla i agorafobie, což je strach z veřejných prostranství, kde není rychle dostupná pomoc. (Duoscop)
- Raj (Kunal Nayyar) sa pýta Sheldonovej sestry Missy (Courtney Henggeler) či pozná niekoho z Indie. Ona povie, že doktora Pattela, na čo Raj povie: „Starý dobrý Pattel.“ Poukazoval na to, že Mary Cooper (Laurie Metcalf), matka Sheldona a Missy, už doktora Pattela spomenula epizóde Efekt světélkující ryby. (Ranewen)