Reklama

Reklama

Teorie velkého třesku - Série 1 (2007) (série)


Roštěnkové distribuční dilema (S01E15)

(epizoda)
  • USA The Pork Chop Indeterminacy

Obsahy(1)

Návštěva Sheldonovy sestry nenechá nikoho v klidu. Rajesh kvůli ní podstoupí experimentální testování nového léku a Howard vytáhne svou magii. Navíc dojde i na souboj v boxu a propírání Leonardovy alergie na laktózu... (TV Prima)

Recenze (14)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná epizoda plná hlášek s dokonalým Rajeshem, který díky experimentálním lékům ztrácí svůj ostych před ženami, jen musí bojovat s vedlejšími účinky. Boj o Sheldonovu sestru byl skvělý a Sheldonovo řešení mě dostalo: "Sněz tenhle sýr bez toho, aby sis upšouknul a můžeš se vyspat s mou sestrou." ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sheldonove dvojča Missy je riadny kus... Tá má všetko čo chlap potrebuje. Každý z troch kamošov Leo, Ray a Wolowitz si ju chce uchmatnúť pre seba ale na prekvapenie a zhrozenie pre Missy sa nedarí ani jednému. Penny zachraňuje situáciu ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Válel jsem se smíchy od začátku do konce. A taky mi došlo, že Sheldonova sestra se v seriálu už pak neobjevila, sice je o ní řeč, ale neviděli jsme jí. Což je trochu škoda. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to skvělý díl, mám k němu jen jednu výhradu - fakt mi nesedla herečka, co hrála Sheldonovu sestru. A vzhledem k tomu, že tento díl je hlavně o ní, tak to je docela problém. Jinak ostatní famózní a hlavně díky nim jsem se skvěle bavil. ()

Reklama

Reklama