Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Leonard nestojí o oslavu svých narozenin, zdůvodnění dokonce publikoval ve vědeckém časopise. Přesto se Penny pokusí uspořádat mu jeho první narozeninovou party, a je dokonce ochotná jít se Sheldonem koupit dárek. Obětovat se musí i Howard, který je alergický na buráky... (TV Prima)

Recenze (15)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestnáctá epizoda se okamžitě zařadila mezi mé nejoblíbenější. Pennyino vydírání Sheldona bylo skvělé, ukázalo se, že je Howard při správné motivaci schopen čehokoliv a jeden může pouze litovat, že se v prodejnách, ve kterých o dobře informovaného prodavače nezavadí, nevyskytne občas nějaký ten Sheldon. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The entire institution of gift giving make no sense. Let's say that I go out, and I spend 50 dollars on you, it's a laborious activity, because I have to imagine what you need, where as you know what you need. Now I could simplify things, just give you the 50 dollars directly, and you could give me 50 dollars on my birthday, and so on, until one of us dies, leaving the other one old and 50 dollars richer. And I ask, is it worth it?" ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Leonard nemal nikdy narodeninovú oslavu, tak sa Penny rozhodne, že mu jednu aj z jeho priateľmi spravia... No nebude to také jednoduché ako sa na prvý pohľad môže zdať. Wolowitz a jeho alergická reakcia boli top. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Raj (Kunal Nayyar) má při zpívání v jednotlivých záběrech na sobě různé množství stuh, které mění polohu. (GreatestFan)

Reklama

Reklama