Reklama

Reklama

Teorie velkého třesku - Série 2 (2008) (série)


Polarizace kalhotkové všehochuti (S02E07)

(epizoda)
  • USA The Panty Piñata Polarization

Obsahy(1)

Mezi Sheldonem a Penny opět dojde ke konfliktu a Sheldon ji vykáže z bytu. Blondýnka si to však nenechá líbit a rozpoutá se válka... (TV Prima)

Recenze (11)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V sedmé epizodě fungují v podstatě nezávisle na sobě dvě dějové linie. První rozehrává zprvu nenápadnou, postupně však stále intenzivnější bitvu mezi Sheldonem a Penny, obě strany sáhnou po silných kalibrech a málem dojde i na Junior Rodeo. Druhá sleduje Howardovu a Rajovu snahu získat za využití vědy a techniky (včetně vojenské) adresu budoucí paní Wolowitz. Byl to velice povedený díl, smál jsem se od začátku až do konce. "Počkej moment. Chceš mi říct, že jsem teď v dojezdové vzdálenosti od domu plného možných budoucích supermodelek?" ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, ano, ano, ta válka byla uper podívaná, ale akonec to vyřešil Leonard, když dal Penny tel. číslo na Sheldonovu matku... A ty topmodelky byly jen třešničkou na dortu ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože díl obsahuje množství gagů a já se bavil, tak tam jsou pasáže, které byly spíše zklamáním. Konkrétně se jedná o ty z "války" mezi Sheldonem a Penny. To mě nenadchlo z prostého důvodu: Penny se chová jak mrcha a tomu se smát nebudu (Ví, že to je Sheldonovo místo a stejně si tam sedne. Parazituje na WiFině, ve chvili kdy si ji zaheslují, tak jsou oni ti špatní?!). Jinak ten, kdo v díle absolutně válí je Howard. Všechno, co se týkalo jeho a budoucí paní Wolowitz bylo vysoce nadprůměrné zbytku epizody. ()

Reklama

Reklama